Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

Sevgiliyi Tanımak İçin Sorulacak 5 Soru!

Sevgilinizi ne kadar iyi tanıyorsunuz? Sevdikleri, hoşlanmadığı şeyler, travmalar, pişmanlıklar, tutkular, hayalleri neler? Bunların cevabını biliyor musunuz? 

1- En Kötü Huyun Nedir?

İnsanlar kendilerinin hep iyi yönlerini anlatmaya meyil ederler. Kendiler ile barışık olan ve iyi yanlarını bildiği gibi kötü yanlarını da bilip bunu dürüst bir şekilde açıklayabilen insanlar ile rahat bir şekilde sorunlarınızı konuşarak çözebilirsiniz.

2 -Annen Sana En Çok Neden Kızıyor?

Anneler içgüdüsel olarak çocuklarının dışarıdan göründüğünde ayıplanacağı özelliklerine kızarlar. Tembellik, pasaklılık ya da üşengeçlik gibi. Başkasının yanında yaptığınızda çok büyük ayıp olarak görülebilecek huylarınız genelde annenizin en çok kızdığı konudur. Bunu öğrenerek kötü huylarından birini daha öğrenebilirsiniz.

3- En Çok Neye Ağlarsın?

Bir insanın duygusal oluşu en zayıf noktalarından biri olabilir. Dikkat etmeniz gereken konulardan biri insanların zayıf taraflarıdır. Merhametini, acılarını ya da zaaflarını öğrenebileceğiniz basit ama derin bir soru

4 -En Çok Hangi Tür Dizi / Film Seversin

Film ve dizi kültürü bir insanın karakteri konusunda çok büyük doneler sunabilir. Mafya dizisi çok seven birinin gündelik konuşmalarını az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Bilim kurgu seven kişilerin hayal gücü oldukça güçlüdür ve size karşı davranışlarında ya da sürprizlerinde çok farklı düşüncelere girebilir. Aşk filmi sevenler genelde duygusaldır, kolay ağlar kolay kırılırlar. Sevdiği film / dizi türü karakterini belli eden en belirgin etkenlerden biridir.

5 -Bir Hafta Karantinada Kalsan Ne Yaparsın

Son dönemde malum korona salgını sebebi ile birçok kez kapalı kalmak zorundaydık. Peki bu süreçte insanların yaptıkları karakterleri hakkında nasıl bilgiler verir. Kitap okurum diyen insanın kültür ve sohbet sevdiğini, film veya dizi izlerim diyen kişilerin çok aktif sosyal hayatı olmayacağını yatar uyurum diyen kişilerin ne seviye üşengeç olduğunu öğrenmenizi sağlar.