Arkadaşlık Aşk eÇift Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

Sevgilimin Yalan Söylediğini Nasıl Anlarım?

Sevgilinizin size belli konularda ya da bir konuda yalan söylediğini mi düşünüyorsunuz. O zaman bunu nasıl ortaya çıkaracağınızı size basit bir şekilde açıklayalım. Her ne kadar insanlar bazı konularda yalan söyleme ihtiyacı da duysa rahatsız edici boyuttaki yalanları anlamanın belli yolları vardır.

Sevgilim Arkadaşlarımlayım Diye Yalan Söyledi! Ne Yapmalıyım?

Aslında yalanı öğrenmenin kolay bir yolu vardır. Genel olarak yalan zamana yayıldığında gücünü kaybeden bir olgudur. İnsan uydurduğunu hatırlamakta zorluk çeker diye söylenen sözün bu konuda bize yardımcı olacağını göreceğiz. Eğer sevgiliniz size dışarıda arkadaşlarımlayım dediyse ve bu size çok inandırıcı gelmediyse bunu anlamak için biraz zamana ihtiyacınız var.

Yalan olduğunu düşündüğünüz konu ile ilgili tüm ayrıntıları iyice öğrenin. Gerekirse not alın, belli bir zaman sonra tekrar hatırlamanı gerektiğinde uğraşmayın. Belli aralıklar ile iğneleyici olmayacak şekilde sorular sorun. Örneğin o gün görüştüğü arkadaşları ile konuşup konuşmadığını, yakın bir zamanda bir etkinlik planlayıp planlamadığını ya da o günden sonra tekrar konuşup konuşmadığını.

Olurda bir yerde onunla görüşeceğiz Ne zamandır görüşmüyoruz gibi bir tepki alırsanız bilin ki o günkü görüşme ile ilgili bir şeylerde yalan söylenmiştir.

Sevgilimin Geçmişi ile İlgili Yalan Söylediğini Düşünüyorum Ne Yapmalıyım?

Sevgiliniz ile tanışma sürecinizde size geçmişi ile ilgili yalan söylediğini düşünüyorsanız buna söylediği yalanın aksindeki fikirlerini ya da tecrübelerini öğrenmeye çalışarak anlayabilirsiniz. Örneğin geçmişte hiç alkol kullanmadığına dair bir şey dediyse ama bundan şüpheleniyorsanız arkadaşlarınızın alkollü hallerini anlatın ya da alkolün etkileri hakkında konuşun. Bu konulardaki fikirleri sizlere tecrübesi hakkında bilgi verecektir. Bu sayede yalan söyleyip söylemediğini anlayabilirsiniz.

www.ecift.com

Yalan aşkı, sevgiyi bitiren en büyük hatadır. Yalansız, aldatmadan yaşayacağınız bir aşk bulmanızı dileriz!