Arkadaşlık Aşk eÇift Evlilik Flört Güncel Yaşam

Sevgilimden Şüpheleniyorum! Ne Yapmalıyım?

Sevgilinizin yalan söylediğinden şüpheleniyorsanız, zamana yay ve tekrar tekrar hatırlat senaryo değişiyorsa yalandır taktiğini kullanabilirsiniz. Ancak eğer sevgilinizin sizi aldattığından şüpheleniyorsanız işiniz çok daha zor. Çünkü bu konuda direk olarak hiçbir soru soramazsınız.

Eğer ki düşündüğünüz konuda yanılıyorsanız sorduğunuz soruların tamamı ilişkinize zarar verir. Güvensizlik oluşmaya başladığı anda ise ilişkiniz parça parça yok olmaya sürüklenir ve bunun suçlusu siz olursunuz.

Sizi Paylaşmasını Sağlayın !

Instagram, Twitter ve Whatsapp günümüzde paylaşım yapmak için sayısız araç sunuyor. Eğer sizin dışınızda biriyle görüştüğünü konuştuğunu düşünüyorsanız sosyal medya hesaplarında sizin ile ilgili ufacık paylaşımlar yapmasını isteyin. Akraba ya da aile bireyleri ile ilgili bahaneleri var ise farklı sosyal medya hesaplarından ya da sadece ailesini engelleyerek paylaşım yapmasını isteyin.

Engel listelerine bakma fırsatınız olursa arada gördüğünüz farklı isimleri sormaya da hakkınız olmuş olur. Eğer aileden olmayan ve tanımadığınız insanlarda varsa ne yazık ki düşüncelerinizde haklısınız.

Sizinle Konuşmadığında Ne Yaptığını Öğrenin!

Size zaman ayıramadığı dönemlerde ne yaptığını öğrenin. Çalışıyor ise gündelik konuşmalarında işinin nasıl gittiğini öğrenmeye çalışın. Eğer arkadaşları ile zaman geçirdiğini söylüyorsa arkadaşları ile neler yaptığını ve ne sıklıkla yaptığını öğrenmeye çalışın.

Çelişkili tepkiler, yarım yamalak cevaplar ve kaçamak açıklamalar düşüncülerinizin doğruluğunu pekiştirebilir. Ama bunların hiç biri olmuyorsa ya işinde çok iyidir ya da gerçekten doğruyu söylüyordur.

http://www.ecift.com