Arkadaşlık Evlilik Flört Güncel Şifa Niyetine Yaşam

Sevgilim Benimle İlgilenmiyor! Çözümü Var Mı?

Uzun süren ilişkilerin en büyük sorunlarından biri belli bir süreden sonra aradaki ilginin azalması ya da artık belli bir seviye olduğu için rutinleşen durumların ilgi azalması sanılması. Eğer sorununuz ilki ise bu yazımız tam olarak sizin için eğer sorun ikinci ise sakin olun bir iki güne geçer.

Sevgilim Benimle Daha Az Buluşuyor Ne Yapmalıyım?

Bunun yüzde 90 tek bir sebebi vardır, her buluşmada aynı şeyleri yapıyorsunuzdur. Genelde sevgililer buluşunca ikiliden birinin hoşuna giden bir şeyi yapmak yerine rutin sevgili aktivitelerini yapar. Sinema, yemek, sahil ya da bowling gibi. Oysaki ikili günlük bireysel hayatlarında bu aktivitelerden hiçbirine ilgi duymamaktadır. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

Sevgilinizin yapmaktan en çok hoşlandığı şeyi bulun. Örneğin çağımızın en yaygın durumu olan bilgisayar oyunu. Onunla bir internet kafeye gitmek ve oyun oynamak istediğinizi söyleyin. Oldukça şaşırmak bir yana bu ona çok çekici gelecektir. Ya da kız arkadaşınız takı dükkanlarını çok seviyordur. Her büyük şehirde olan nostalji takı dükkanlarından birine gezmeye gitme teklifinde bulunun.

Sevgilim Bana Eskisi Kadar Mesaj Atmıyor Ne Yapmalıyım?

Öncelikle neden atmadığını öğrenmelisiniz. Eğer gerçekten müsait olamıyorsa bunun için aksi bir şey yapmanız daha kötü sonuçlara sebep olabilir. Partnerinizin olağan hayat akışına engel olacak bir şey yapmanız size karşı ters bir tavır almasına sebep olabilir. Ancak konuşmalarınızın rutine bağlanması sebebi ile yazmıyorsa konuşacak bir konu bulmalısınız.

Farklı birkaç soru sorabilir, birbirinizi ne kadar tanıdığınıza dair yarışma yapabilir ya da ufak oyunlar oynayabilirsiniz. O gün içinde gördüğünüz hayvanları birbirinize anlatabilirsiniz.