Arkadaşlık eÇift Evlilik Flört Güncel Yaşam

Terk Eden Sevgilimi Nasıl Geri Kazanabilirim?

Güzel giden bir ilişkinin bitmesi kadar insanı yıpratan bir şey yoktur. Ayrılığın anlık acısı canı çok yakmasa da zamanla gelen özleme duygusu bu acıyı kat kat arttırmaktadır. Peki ayrıldıktan sonra her şey biter mi? Tabi ki de hayır, her ilişkinin birden fazla kez şansı vardır. Bunun ikinci şans gibi bir sınırlandırmaya dahi ihtiyacı yoktur.

Terk Eden Erkek Arkadaşı Nasıl Geri Kazanabilirim?

Erkek arkadaşınız sizi terk ettiyse ve onu nasıl geri kazanacağınızı bilmiyorsanız ilk yapacağınız şey beklemek olacaktır. Erkekler ayrılık sürecini kızların düşünce tarzına ters bir şekilde karşılar. Erkekler ayrılık sürecinin ilk dönemlerinde çok öfkeli olurlar ve mantıklı düşünmeleri çok düşük ihtimaldir. Genelde o anda ilişkisinin bitişiyle sağa sola takılıyorlardır.

Biraz sabrettiğinizde öfkesi geçecek ve daha mantıklı kararlar vermeye başlayacak. Eğer sizinle mutlu ise ve belli bir sebepten ayrıldıysanız ya o sebebi çözmek için size yazacak ya da sizin çözmek için ona yazmanızı bekleyeceklerdir. Erkekler düşünülenin aksine ilişkilerini kolay kolay silemez hiçbir kapıyı sert kapatmak istemezler. Özlem duygusu öfke duygusundan ağır basacaktır ve belli bir zaman sonra hala çözüm aradığınızı gördüğü için sizinle barışacaktır.

Terk Eden Kız Arkadaşı Nasıl Geri Kazanabilirim?

Kızlar erkeklerin aksine ayrılık sürecini başında öfkeyle değil hüzün ve üzüntüyle karşılar. Zaman geçtikçe içindeki üzüntü soğur, yokluğa alışır ve kabuk bağlayan yaralarını kanatmaz. Eğer kız ile barışmak istiyorsanız beklemek ya da zaman vermek yapacağınız en büyük hata olur. Kızlar soğuyan sevgileri ısıtmazlar. En kısa sürede barışmak için çabalamalı ve geri dönmek için uğraşmalısınız. Hatalı iseniz hatanızı kabul edip özür diler ve onsuz yapamadığınızı söylerseniz buna dayanamayacaktır.

Fakat gideni durdurmak ya da onu geri döndürmek için yaptığınız hareketlerden sonuç alamıyorsanız üzülmeyin. Zamanla her şey yolunu girecektir. Burada dikkat etmeniz gereken husus olayı inada dönüştürmemektir. Kendinizi üzmeniz, yıpratmanız çözüm değildir. Yeni insanlar tanımak size çok iyi gelecektir. www.ecift.com Sohbet edeceğiniz ciddi arkadaşlıklar kurabilirsiniz.