Arkadaşlık Aşk eÇift Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

Sevgilim Sürekli Arkadaşlarıyla Vakit Geçiriyor

İnsanlar arkadaş ortamlarından kolay kolay kopamayabilir. İlişki yaşamaya başladıktan sonra direk olarak tüm bağlarını koparıp size gelemeyebilir. Ancak ilişkiniz belli bir süreye ulaştıysa ve hala partneriniz sizden çok arkadaşları ile zaman geçiriyorsa bir şeyler ters gidiyor demektir ve artık düğmeye basmalısınızdır.

Arkadaşları ile Daha Çok Oyun Oynuyor Ne Yapmalıyım?

Çocukluğundan beri gelen arkadaş ortamını kimse bozmak istemez ancak arkadaş ortamı onun için bir kaçış noktası olmuş olabilir. Alışkanlık ya da eğlence bir yana sadece günlük hayatın stresinden derdinden kaçmak için dahi oyun oynayabilir. Öncelikle bir sorunu veya sizinle konuşmadığı bir sıkıntısı olup olmadığını öğrenmeye çalışın.

Eğer sorun bu değilse arkadaşları ile daha çok eğleniyor onların yanında daha rahat davranabiliyordur. Buda sizin yanınızda davranışlarına belli bir süzgeç getirdiği anlamına gelir. Sizin yanınızda yapmaktan çekindiği ya da konuşamadığı bir durum olup olmadığını öğrenmeye çalışın.

Sevgilim Arkadaşları ile Daha Çok Geziyor Ne Yapmalıyım?

Bunun iki temel sebebi olabilir. Birincisi sizin ile beraberken kendini rahat hissettiği ya da mutlu olduğu etkinlikleri yapamıyor olması, diğer ise sizinle beraberken rahat hareket edemiyor olması. Arkadaş ortamı ile yaptığı aktiviteleri kendinizi de dahil ederken organize etme şansınız var ise burada kurtarabilirsiniz. Ancak sizin yanınızda rahat hareket edemiyorsa ya size alışmasını beklemeli ya da yapamadığı şeyleri öğrenip neden yapamadı konusunda ortak bir yol bulmalısınız. İşin özü belki de arkadaşlarının yanında nefes almak istemesidir. Alışkanlıklarından vazgeçemeyen tipik erkek modellerine biraz alan bırakmak gerekir. Güvenin tam ise bırak biraz nefes alsın!

www.ecift.com Artık çok yoruldum, sakin keyifli bir ilişki istiyorum diyorsanız, bekliyoruz!