Arkadaşlık Aşk Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Kişilik Testleri Ruhun Gıdası Şifa Niyetine

Erkeklerin Vazgeçemediği Kadın Özellikleri!

Güzellik algısı gün geçmiyor ki, şekil değiştirmesin. Sanılanın aksine tek tip bir kusursuz kadın imajı yok. Her erkek, kendi iç dünyasında farklı bir ideal kadın algısı oluşturmuş. Mutlaka her erkek için “güzel kadın” tanımı farklıdır. Ancak bu tanımda, ideal kadın algısı için birçok erkeğin hemfikir olduğu özellikler de var.

Günümüzde erkeklerin dış güzellik ve seksilik ile kadına yaklaştığına inanılıyor. Evet, istisna durumlar her durumda olduğu gibi bu durum içinde söz konusu olabilir. Fakat yapılan araştırma ve anketler aslında alışıla gelen bu algıyı yerle bir etti. Bazı erkeklerin aşırı duygusal olduklarını biliyor muydunuz?

Mesela sevdiğine kavuşamadığı için evlenmeden hayatını devam ettiren erkeklerin sayısı oldukça fazla. Bu erkekler aşk acısı çekerken karşılarına çıkan seksi, alımlı kadına neden dönüp bakmamıştır. Bundan anlıyoruz ki ;aslında kadınların düşündüğünün aksine erkeklerin dış güzellik algısı üzerine kurulu bir hayatları yok demek ki!

‘’Gülümseten-Neşeli Kadın’’

Erkekler, kesinlikle gülümseten kadınları daha sempatik ve etkileyici buluyorlarmış. Depresyon hali, melankolik tavırlar erkekleri uzaklaştıran en büyük etkenmiş. Düşünsenize hayata bir kere gelmişsiniz ve sürekli birinin iyi olması için çabalıyorsunuz. Oysaki neşeyle ve sevgiyle gülümseyerek geçen zamanı kim istemez.

‘’Öz güvenli-Kendini Seven Kadın’’

Bir kadın olarak en önemli olgu özgüven ve kendini sevmektir. Erkeklerin dünyasında da bu algı çok fazla değişmiyor. Kusursuz fiziğe ve dış güzelliğe sahip olursanız olun, eğer güvensiz, kendin de kusur arayan bir kadınsanız erkeklerin gözündeki ideal kadın tanımına yerleşemiyorsunuz.

Erkeklerin büyük bir kısmı kadınlar üzerinde güç ve hakimiyet kurmak istiyor evet, fakat karşılarında da sağlam duruşu olan ve kendini iyi ifade eden bir kadının olmasını istiyor. Bu yüzden sahip olduğunuz özgüven her zaman fiziksel özelliklerinizin önüne geçiyor. Unutmayın kendini sevmeyen kimseyi sevemez!

‘’Sahiplenen Kadın’’  Maça 1-0 Üstün Başlar!

Sahiplenici kadın derken onu annesi, ablası gibi sahiplenerek onu bir ömür mutlu edeceğinizi düşünmeyin sakın. Ama kadın bazı olaylarda ipleri eline alan kadınlar, erkekler tarafından artı puan kazanıyor. Karşınızdaki erkeği iyisi ve kötüsüyle sahiplenin, değiştirmeye çalışmayın.

Değiştirmeye çalıştığınızda agresifleşip, öfkelenecek ve size karşı koyacaktır. Değiştirmek yerine ılımlı bir orta yol bulun. Hayatındaki küçük detayları bilin ve yaşamını kolaylaştırabilecek şeyleri yapın. İlişkilerde her ne kadar sahiplenici erkektir diye bilinse de , erkekler de birlikte oldukları kadın tarafından sahiplenilmek ister!

Peki kendine uygun özellikleri, hisleri ve yaşam tarzı olan kişiyi bulmanın artık çok kolay olduğunuz biliyor musunuz? www.ecift.com kişilik analiz testi ile sizinle aynı özelliklere sahip üyelerle eşleşirsiniz. Unutmayın insan insanın aynasıdır! Vakit kaybetmeyin ve kişilik testi ile sizde aynadan kendinize bakın!