Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Evlilik Flört Güncel Kalp Çarpıntısı

Hoşlanan Kişinin Verdiği Sinyali Fark Etmek!

Birinin sizi sevip sevmediğini anlamanın kesin bir yolu yoktur. Fakat o kişinin aklındakini anlayabileceğiniz birkaç işaret vardır. İşte dikkat etmeniz gereken işaretler.

Yanınızdayken davranışlarının doğal olup olmadığına dikkat edin.

Sevgili olmak karşıdaki kişiye tamamen dürüst olmak demektir. Baş başayken o kişinin toplum içinde hiç göstermediği bir yanını görüyorsanız, bu aşk olabilir. Örneğin, eğer partneriniz toplum içinde çok ciddi veya nazik, fakat baş başayken daha sersem ve şaşkın yanını gösteriyorsa bu durumda size gerçek anlamda açılıyor ve sizi seviyor demektir. Eğer o kişi en derin duygularını sizinle paylaşıyor ve bu durumdan rahatsızlık duymuyorsa bu aşktır.

O kişinin yanınızda mutlu olup olmadığına dikkat edin.

Bu, kötü geçen bir günde bile böyle olmalı. Geçirdiği berbat bir günde sizi gördüğünde yüzünde güller açması aşkın bir işaretidir. Eğer size âşıksa sizi görmek, sesinizi duymak onun-birazcık bile olsa- daha iyi hissetmesini sağlayacaktır. Agresif olduğu veya kötü bir gün geçirdiğini bir dahaki sefere sizin varlığınızla nasıl hareket ettiğini gözleyin.

Onun sizi kesip kesmediğine dikkat edin.

Bu biraz saçma da olsa onu bir daha gördüğünüzde yüzünü inceleyin. Size sersem, mayhoş, şaşkın ve tatlı bir şekilde bakıyor mu? O bakışı görünce anlayacaksınız. Her zaman bu bakışı göremezsiniz sabah veya akşam yemekte rastgele görebilirsiniz. Onu aynı ifadeyle sizi keserken de yakalayabilirsiniz.

Sizin yanınızdayken aklı bir karış havada olabilir.

Aşk insanları aklı bir karış havada, kuş gibi hafif ve durduk yere gülen bir hale getirir. Sizin yanınızda böyle davranıyorsa bu aşk olabilir. Sevdiğiniz kişi yanınızdayken hareketli, heyecanlı ve durduk yere gülmenin eşiğinde gibi görünüyor mu? Öyleyse bu aşk olabilir. Söylediğiniz şey çok az komik olduğu halde gülmekten yerlere yatıyorsa aşktan mustarip olabilir. Yanınızda gergin ve fır döner haldeyse varlığınız onu heyecanlandırıyor olabilir.

Kendinize “Ben üzgünken o da üzgün mü?” sorusunu sorun.

Duygusal olarak çökmüş durumdaysanız veya soğuk algınlığı geçirdiğiniz için kötü durumdaysanız, bu durum sizi seven kişiyi ortaya çıkarmalı. Sizi gerçekten seviyorsa negatif enerjinizin bir kısmını kendisi alır ve en kısa zamanda iyi hissetmenizi istediği için kendisi de üzgündür. Sizin kadar üzgün olmak zorunda değilse de mutlu olmanızı istediği için sizin modunuzdan net bir şekilde etkilenir.

İkinizin ortak geleceği hakkında konuşmasına dikkat edin.

 Eğer sizi gerçekten seviyorsa onun geleceğinde var olmanız fikri kesinlikle aklındadır, bundan tedirginlik duyduğu veya emin olmadığı bir şey değildir. Eğer sürekli gelecekte ne yapacağınızdan ya da bir, iki, hatta on yıl sonra beraber nasıl olacağınızdan bahsediyorsa muhtemelen size âşıktır.
Gerçekten kendini adadıysa sizinle sonsuza dek vakit geçirmek ister.

Gelecekten bahsettiğinde anlattıklarına sizi de katıyorsa sizi gerçekten seviyor olma ihtimali yüksektir. Çocuklarınızın kime benzeyeceğinden, emekliliğinizi nerede beraber geçireceğinizden veya balayına nereye gitmeniz gerektiğinden bahsediyorsa sizi gerçekten seviyordur.

Size anlamlı iltifatlarda bulunuyorsa buna dikkat edin.

“Saçının yeni şekli hoş görünüyor” ile “Ne olursa olsun beni daha iyi hissettirmeyi beceriyorsun” demek arasında bir fark vardır. Eğer karakterinizin ve kişiliğinizin önemli hallerini gerçekten takdir eden iltifatlarda bulunuyorsa sizi sevme olasılığı oldukça yüksektir. Sevdiğiniz kişi sizi her zaman iltifat yağmuruna tutmak zorunda değil fark yaratan şey niceliği değil niteliğidir.