Afrodizyak Aşk eÇift Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

İnternet Aşklarına Bakış Açınız Değiştirecek!

İnternetin ve akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte neredeyse her şey için bir uygulama geliştirilmiş durumda. Uyku uygulamaları, meditasyon uygulamaları, kalori hesaplama uygulamaları ve daha sayamadığımız pek çok uygulama mevcut. Ancak en çok ilgi gören uygulamalar şüphesiz flört uygulamaları. İnsanların birbirleriyle tanışmasına olanak tanıyan bu uygulamalara pandemi ile birlikte ilgi de arttı. Öyle ki pek çok ünlü isim de bu uygulamaları kullanıyor. İşte hayatının bir döneminde flört uygulamalarını kullandığını itiraf eden 7 ünlü.

1- Katy Perry

Katy Perry şu an Orlando Bloom ile birlikte. Ancak ünlü çift birlikte olmadan önce Perry bir dönem hayatının kontrolünü eline almanın zamanının geldiğini düşünerek Tinder kullanmaya başlamış. Kendisine bekar olup olmadığının sorulduğu bir röportajda;Tinder’a çok fazla düştüm.” cevabını vermiş.

2. Drew Barrymore

Ocak 2021’de Drew Barrymore bir flört uygulaması kullandığını itiraf etti. Benim için bu büyük bir adımdı.” diyen Barrymore ne yazık ki şansız bir deneyim yaşadı: “Sonunda bir adamla randevu ayarladım ve tam buluşmamız gereken zamanda beni ekti. “

3- Demi Lovato

Lovato, ünlüler için özel bir flört uygulaması olan Raya’ya kaydoldu. Daha sonra hesabını sildi. Yaşadığı bir ayrılıktan sonra tekrar uygulamaya kaydolmak istedi ancak sonunda biraz yalnız kalmanın daha iyi olabileceğine karar verdi.

4- Sam Smith

Sam Smith flört uygulamaları kullandığını gizlemedi. Ancak bir süre sonra bunun kendisine göre olmadığını fark etti; “Tinder’ın romantizmi hissediyorum. İnsanları yalnızca kaydırarak sohbet sanatını mahvediyoruz, konuşmuyoruz bile. ”Smith, daha sonra ruh eşini bulmak için geleneksel bir yol seçti ve bu ona şans getirdi.

5- Charlize Theron

Flört uygulamasını denedikten sonra Charlize Theron, aslında bundan hoşlanmadığını anladı. O da Sam Smith gibi, insanlarla tanışmak için geleneksel yöntemleri tercih ediyor; ” Onlara mesaj atmanız gerekiyor ve sonra flörtleşme başlıyor ve bu biraz garip çünkü sevimli olmaya çalışıyorlar ve tuhaf şeyler söylüyorlar.”

6- Hilary Duff

2015 yılında Hilary Duff, Tinder’da bir profili olduğunu açıkladı; “İnsanlarla her zaman iş sayesinde tanıştım ve hiç randevuya çıkmadım. Demek istediğim, olabilecek en kötü şey nedir? Şu anda muhtemelen 9 kişiyle konuşuyorum .” Ardından bir Tinder randevusuna çıkacağını da paylaştı; “Gerçekten çok gerginim. Bowlinge gidiyoruz, bu yüzden çok pahalı olamaz. Bunu sevdim.”

7- Sharon Stone

Sharon Stone da flört uygulamalarını kullanan ünlülerden biri. O da tıpkı bizler gibi sevmek ve sevilmek istiyor. Ancak Bumble’a kaydolduktan sonra uygulama tarafından engellendi. Oyuncu bu konu hakkında Twitter’dan şunları yazdı: “Bumble arkadaşlık sitesine kaydoldum ama hesabımı kapattılar. Bazı kullanıcılar muhtemelen sahte hesap bildirimi yaptı. “

Kaynak