Afrodizyak Astroloji Burçlar Güncel Ruhun Gıdası Şifa Niyetine Yaşam

Burçlara Göre Yaptığı İşten Keyif Alma Yolları!

Şuan mesleğinizden ne kadar keyif alıyorsunuz? Hayallerinizi takip ederek sevdiğiniz işi mi gerçekleştiriyorsunuz? Yoksa sadece geçinebilmek için sahip olduğunuz işe devam ediyorsunuz? Her ne olursa olsun bazen çalışmak zor gelebiliyor. Sevdiğiniz bir işe bile olsa her şeyi bırakıp yeni bir maceraya atılmayı düşünmüş olmalısınız. Gelin görün ki hayatın gerçekleri buna pek izin vermeyebilir. Bu durumda da oturup karalar bağlayacak değilsiniz. Onun yerine keyif alarak çalışmanın yollarını aramalısınız. eÇift editörleri sizin için burçlara göre keyif almanın yollarını araştırdı. Öğle molasında kahvenizi hazırladıysanız başlayabiliriz.

Sabır konusunda sınıfta kalan ve ani çıkışları ile ünlü olan Koç burcu için yapılacak en ideal hamle mesai saatlerinde kendilerine tanınan dinlenme zamanlarını kaliteli geçirmeye çalışmak olmalıdır. Yaratıcı yönlerini ön plana çıkaracak, sabırlı olmayı öğrenebilecekleri bazı hobiler geliştirirlerse bu onları motive edecektir. Var olan enerjilerini attıklarında da pamuk gibi işlerine devam edebilirler.

İnatçı boğalar için ise yapılacak tek hamle ise departman değiştirmek olacaktır. Yeni insanlar yeni bir mecra onlara iyi gelecektir. Tekrardan en iyi olma çabası içerisinde işlerine yeniden dört elle sarılacaklardır.

Sosyal kelebekler olan İkizler çalıştıkları ortamdan keyif alabilmek için daha çok sosyalleşmeleri gerekir. Farklı departmanlardaki kişilerle tanışmak, yeni insanlar görmek onlar için yeni enerji kaynağı olacaktır.

Duygusal ve nazik olan Yengeç burcu için çalıştıkları ortamda bir sırdaş onlara iyi gelecektir. Dertlerini anlatabilecekleri bir dostları olursa yaptıkları işe kendilerini daha çok verebilirler. Üstleri veya patronları ile yapacakları bir konuşmada kafalarında bazı şeylerin netleşmesine yardımcı olacaktır.

Otorite ve ego denilince akla gelen Aslan burcu anca kendini yaptığı iş konusunda motive ederse canla başla çalışabilir. Çevresinden yaptığı işlerin takdir edildiğini ve önemsediğini bilirse onlardan mutlu olmaz.

İşkolik olan Başak burcu motivasyonu da Aslan burcu gibi takdir geçer. Başakların hakkını teslim ederseniz sizin için her ay ayın çalışanı için zirveye oynayacakladır. Kendilerini de önemli olduklarını ve çalıştıkları ortamda ana dişlilerden biri olarak görürlerse keyif alarak çalışabilirler.

Terazi burcu fedakarlığın vücut bulmuş halidir diyebiliriz. Kendilerinden önce ailelerini düşünürler ve mutsuz olsalar da dirayetle çalışmaya devam edebilirler.

Akrep burcu mutsuz ise spora yaparak bu mutsuzluğu bertaraf edebilir. Dikkatlerini başka yöne çevirirlerse keyif alarak çalışmaya devam edebilirler.

Yay burcu özgür ruhludur eğer bir yerde mutsuz ise onu o yere bağlamak imkansızdır. Yöneticiler ile yapılacak bir toplantı belki bir nebze kurtarabilir ama kesin çözüm değildir. Eğer mutsuz ise yeni bir iş anca ona iyi gelecektir.

Fevri hareketlerde bulunması en olası burç olan Oğlak ise önce sakinleşmeli. İzin alıp biraz ortamdan uzaklaşması en doğrusu olacaktır. Bir müddet düşündükten sonra hala bulunduğu işten keyif almıyorsa yeni iş olanaklarını değerlendirmesi en iyisi olacaktır.

Kova burcu mantıklı hareketleri ile tanınır. Üzerlerinde baskı hisseder ve yetersiz geldiklerini düşünürlerse mutsuz olurlar. Bir işi Kova burcuna bıraktıysanız sonuna kadar güvenmeniz gerekir. Onları mutsuz etmek için ekstra çaba göstermediğiniz sürece sesleri çıkmayacaktır. Kova burcuna ihtiyacı olan alanı tanımalısınız.

Kova burcunun tam aksine duygusal kararlar alan Balık için tek bir mutsuzluk anı bile o işten ayrılmasına yetecek sebep olacaktır. Diğer burçlarda olduğu gibi farklı denemelerle sevmeye çalışmak yerine keyif almadıkları anda yeni şirkete geçmeleri en doğru seçim olacaktır.