Afrodizyak Aşk eÇift Evlilik Güncel Kalp Çarpıntısı Yaşam

Birbirinden Harika Gelinlik Modelleri!

Her kadının rüyası en mutlu gününde gelinlik giymektir. Hatta bazı kadınlar için bu hayati önem taşır. Düğünlerde bütün dikkatler gelin üzerindedir. Aslında bu damat için biraz yürek burkuyor. Gölgede kalmayı sevmeyen damatlar farklı smokin tercihlerinde bulunsalar bile star her zaman gelinlerdir!

Bu yazımızda birbirinde harika ve farklı tasarıma sahip gelinlik modellerini sizler için derledik. Umarız size harika bir rehber olacaktır. Hazırsanız başlıyoruz!

İlk modelimizde klasik beyaz dışında biraz daha pastel tonlarına kaçan bir gelinlik tercih ettik. Derin dekoltesi ve bacak yırtmacı ile oldukça şık ve modern bir görünüme sahip. Daha sade ve uzun saçı tercih eden gelin adaylarımız için oldukça harika bir opsiyon. Bu gelinliği tamamlamak için parıltılı bir kolye çiçeklerle kaplı bir saç örgüsü bütün davetlilerin beğenisi kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Beyazdan asla vazgeçmem diyenler içinde uzun kollu bir modelin güzel olabileceğine karar verdik. Güzel bir göğüs dekoltesi ve ince işçilik ile hazırlanmış desenli kumaşı ile adeta ben buradayım dedirtiyor. Bu model için ekstra olarak daha uzun bir kuyruk düşünülebilir. Duvak ile de bu hareketi sağlayabilirsiniz ama duvaksız bir gelin isterseniz sizin için harika bir seçenek.

Daha muhafazakar çizgiler isteyenler içinse alternatifimiz bu model olacaktır. 80’lerden fırlama geniş kollar, tül ve çiçek desenli büyük işçilik gerektiren üst kısım ile oldukça elegant bir hava yakalayabilirsiniz. Daha gösterişli olmasını isterseniz de eteklerine incilerle desenler yaptırabilirsiniz. Bu model için kısa saçlar daha uygun olacaktır.

Daha kabarık ve zengin bir görüntü isteyenler için ise bu model oldukça hoş. Eskiye göz kırpması ve modern çizgileri yakalaması ile gönüllerimizi fethetti. Kolsuz üst kısmı gerçekten şahane görünüyor. Bu modeli daha farklı kılmak için dirsek hizasında tül kolluklar ve çiçek desenli şeffaf eldiven eklemesi de yapılabilir. Aynı şekilde uyumlu ton sür ton olabilecek duvak ile harika görünebilirsiniz.

Klasik gelinlik modellerini rafa kaldıran adaylarımız için ise 2021 modasına uygun bir gelinlik seçtik. İnanılmaz çizgileri ve yüksek moda anlayışına sahip bu gelinlik gerçekten baş döndürücü. Tek omuz ve derin yırtmaç adeta ben buradayım diyor. Sade bir makyaj ve abartı duvak olmadan kullanılabilecek enfes bir parça. Oldukça cesur, zarif tasarıma bakmaya doyamadık.

Elbette büyük beden gelin adaylarımızı da unutmadık. Onlar için seçtiğimiz model ise gümüş renginde, kabarık ve parıldayan bir model. Belden aşağı doğru kabaran bu gelinliğe ek olarak yarım yüzü açık bir duvak harika olacaktır. Kol bölgesini kapatmak isteyen olursa da tülden güzel bir şal yapılabilir. Bu modelde mutlaka pırlanta kullanmanız gerekir. İnci veya diğer tür takılar sizi sönük gösterecektir.