Afrodizyak Arkadaşlık Aşk eÇift Güncel Kalp Çarpıntısı Şifa Niyetine Yaşam

Aşkı Nasıl İstiyorsan Öyle Yaşa!

Carpe diem, quam minimum credula postero ”


Romalı büyük ozan Quinto Horacio Flaco ‘nun günümüzde dillere pelesenk olmuş bu sözü birçok insanın mottosu konumundadır. Anı yaşamak, var olunan zamandan keyif çıkarmak. Günlük hayatımızda bir çok durum ve olay karşısında bu olguyu es geçeriz. Yolda bir sokak kedisini sevmek, otobüste size gülümseyen bir bebeğe komik hareketler yapmak, güneşin bulutların arasından yüzünü gösterdiği anda kafamızı kaldırıp gökyüzüne bakmak…

Hayatın içinden ufak anları kaçımız o an yakalayıp keyfini çıkartıyoruz? Neden o an da kalıp ufak mutlulukları toplamıyoruz. Bu ufak mutlulukları biriktirip gözümüzün önünde duran aşka kucak açmıyoruz? Çok soru oldu değil mi? Hadi bunları cevaplayalım!

Geçmiş ile bağlarını koparamamış, her anında geçmişindeki bir durumu karşılaştıran bir birey anın tadını her zaman kaçırmaya mahkumdur. Geçmişin gölgesinin arkadan geldiğini fark et ama yürümek içinde her zaman ileriye bak! Karşılaştırmalar, negatif olayların etkileri, travmalar derken yaşanılan o an da geçmişin acımasızlığı karşısında yok olup gidiyor. O anı yaşarken bizi en çok alıkoyan duygu yargılanma kaygısıdır. Birileri tarafından yargılanacağımız düşüncesi bizi alıkoyan en büyük etmenlerden biridir. Ne zaman bu duygudan kurtulabiliriz o an keyifli anlar yaşayabiliriz.

Sahip olduğunuz değerlerin kıymetini bilmeniz sizin anahtarınız olacaktır. Gelecekte, negatif hissettiğinizde veya yoğun olduğunuzda içinizi ısıtacak., size iyi hissettirecek anılarınız olmasını istiyorsanız bugünden itibaren o anıları oluşturmaya başlamalısınız. Aileniz ile geçireceğiniz bir pazar günü, arkadaşlarınız ile gittiğiniz filmler, ufak tatil kaçamakları, yeni hobiler, günlük turlar… Bu gibi anılar ileride daha mutlu olmanızı, umutla geleceğe bakmanızı sağlayacaktır. Pazar gün ortasında oturup, Pazartesi sendromunun sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Önemli bir toplantı için endişe duygusunu o gün o saate bırakın. Yaşanmamış zamanların kaygısını öncesinde yaşamak size anca vakit kaybı yaşatır.

En son ne zaman yolda yürürken yanınızdan geçen insanlara dikkat ettiniz? Otobüs durağında geç kalan otobüsü beklerken hiç etrafınızdaki insanlar ile sohbet ettiniz mi? Sanırım hayır! Çünkü elinizdeki o sanal dünya ile oldukça içli dışlı oldunuz. Gerçek bir dünyada yaşamıyor her şeyi ekranın içinden görmeye çalışıyorsunuz. Belki farkında değilsiniz ama yanı başınızda sizi bekleyen aşık biri var! eÇift uygulamasında size uygun bir aday mutlaka var. Ama siz yine de anın tadını çıkarmak için gerçek hayatla olan bağlarınızı koparmayın.