Afrodizyak Arkadaşlık Aşk Flört Güncel Kalp Çarpıntısı Şifa Niyetine Yaşam

Videolu İlk Buluşmada Hayat Kurtaran Öneriler!

   Covid-19 sonrası hayatımızda bir çok husus değişti. Rutinlerimiz, sosyal aktivitelerimiz, günlük alışkanlıklarımız… Kısacası yeni normale alışma evresindeyiz. Önceden hoşlandığımız kişi ile direkt bir yemek organizasyonu yapar eğer uyum olursa ikinci bir buluşma tertip eder daha yakından tanımak isterdik. Tabi yeni normalde bu durum biraz değişkenlik göstermeye başladı. Artık emin olmadan zaruri ihtiyaçlar dışında pekte sosyal ortamlara girmemeye özen göstermeye çalışıyoruz.

Her ne kadar dikkatli olunsa da yüreği aşkın özlemi ile yanan kişiler için engel değil. Özellikle görüntülü sohbet uygulamalarının yükselişi ile yeni buluşma stili olan videolu sohbetler daha popüler hale geldi. İşin diğer bir yanı bu tür buluşmalarda taraflar kuruş harcamıyor. Hesabı kim ödemeli? Sorunsalı da ortadan kalkıyor.

   Konfor alanınızdan çıkmadan buluşmak rahat gibi gözükse de aslında bir taraftan da sakıncalı. Neden mi? Çünkü dışarı çıkmayacağınız için kişisel bir hazırlık yapma gereği hissetmeyebilirsiniz. İlk seferde böyle bir hatayı yapmak ilişkinin devamı açısından büyük sıkıntılar doğuracaktır.

Neyse ki eÇift sizin yanınızda. Site üzerinden tanışıp, bir adım ilerisini atmak isteyen üyelerimizin videolu görüntü buluşması öncesi bazı önerilerimiz olacak. Eğer bu hususlara dikkat ederseniz bir sonraki adıma daha öz güvenli ve emin adımlarla geçebilirsiniz.

”Arka plan ve kıyafet temiz olmalı!”

   Giyim konusunda çok dikkatli olmanız gerekiyor. Temiz ve şık kıyafetler tercih etmeniz harika olur. Şık derken tabi bir restorana gider gibi değil ama ev şıklığı güzel durur. Güzel bir bluz veya gömlek, omzunuza hırka veya şal atabilirsiniz. Hafif bir makyaj, şekillendirilmiş saçlar ilk intiba için önemli.

Sadece kıyafet ile de bitmiyor. Oturma odasında veya mutfakta olacaksanız mutlaka alanın derli toplu olması şart. İmkanınız varsa çalışma odanız olabilir. Fonda sevdiğiniz kitapların görünmesi veya varsa sevdiğiniz tablolar, karşınızdaki kişiye sizin hakkında bazı ön bilgiler verir.

”Görüntü ve ses kontrolünü unutmayın!”

   Mutlaka kamera ve ses ayarlarını kontrol etmeyi unutmayın. Görüşme esnasında ses sorunları ile uğraşılması karşı tarafı sıkabilir. Sonuçta ilk defa canlı olarak birbirinizi görüyorsunuz. Psikolojik olarak kendini buna hazırlamış iken teknik sorunlar yaşanması pek hoş olmaz.

” İçeceğiniz hazır olsun!”

   Başlamadan favori içeceğiniz hazır etmeyi unutmayın. Konuşma uzun sürebilir. Ortasında dur ben bir çay alıp geleyim türünde bekletme güzel bir davranış olmaz. Mutlaka suyunuz hazır olsun. Her ihtimale karşı peçete gibi eşyaları da hazır edin. Bir elinizde bardak olması gerginliğinizi saklamanızda yardımcı olur. En azından açılış konuşması için bir materyaliniz olur.

”Sorular hazırlayın!”

   Bir gün önceden konuşacağınız konular ve merak ettiklerinize dair ön hazırlığınız olsun. O an aklıma nasılsa bir şey gelir veya o sorar ben cevaplarım türünde düşüncelerle hareket ederseniz buluşma anında rahatsız edici sessizliklere maruz kalabilirsiniz. Konuşmaya siz yön vermeye çalışın. Karşınızdaki utangaç biri olabilir siz onu rahatlatıp açılmasına vesile olun.

”Pozitif olun!”

   Sürekli siz konuşmayın ve sohbet ortak paydalarda gidip gelsin. Baskın olarak siz yön verirseniz karşınızdaki bundan pek hoşlanmayabilir. Sorgu memuru gibi art arda soru sorar ve cevabını vermezseniz ikinci bir görüşmeyi unutmanızı söyleyebiliriz. Enerjiniz hep yukarıda olsun bir an bile somurtmanız negatif enerji verecektir.

”Bir sonraki buluşma için takvimleri şimdiden ayarlayın!”

   Sonsuza kadar evde tıkılı kalmayacaksınız. Bir noktadan sonra açılmanız ve eğer her şey olumlu gitti ise sosyal bir buluşmada gerçekleştirmeniz gerekecek. Bunu önceden konuşup ortak bir zaman ve mekanda gerçekleştirmeniz önemli olacaktır. O zamana kadar aralıklarla yine samimiyeti canlı tutabilirsiniz.

Aşk ile kalın!