Afrodizyak Aşk eÇift Evlilik Güncel Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası

Sizden Hoşlandığını Gösteren 4 İşaret!

   Aşk aslında çok karışık bir duygu değildir. Saf, net ve belirli bir doğrultuda ilerler. Maalesef bu durumu  karmaşıklaştıran bizleriz. Hoşlandığınız kişiye direkt sevdiğinizi söyleseniz ne kaybedersiniz? Veya o kişi size duygularını lafı dolandırmadan açıklasa çok mu zor ? Hayat zaten yeteri kadar zorluk çıkartırken karşımıza bir de üstüne hoşlandığımız kişinin duyguların nedir ne değildir onu anlamaya çalışıyoruz. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Hayat kurtaran tüyolar ile eÇift ekibi yine sizin yanınızda. Sevdiğiniz kişinin sizden hoşlandığını gösteren dört ipucu ile ilişkinizi artık platonik aşk seviyesinden mutlu beraberliğe çevirebilirsiniz. Keyifli okumalar!

 1- Sosyal Mecralar ile Didiklenme!

   Sizi herhangi bir sosyal mecra üzerinden takip ediyorsa bu ilk ipucudur. Ne zaman? Kimlerle ? Neler yapıyorsunuz? Olası durumlarda her daim gözü sizin üzerinizde demektir. Merak etmeyen kimse kimseyi takip etmez veya arkadaş olarak eklemez. Bu hususta dikkat edilmesi gereken bir başka konu ise sahte hesaplar. Belki de sizi sahte bir hesaptan takip ediyor olabilir. Bu durumun önüne geçmek için hesap ayarlarınızı sadece arkadaşlarınıza özel ayarların. Sizin saat kaçta, kiminle ne yaptığınızı bilemesin. Unutmayın bilgi eksikliği merakı körükler ve size olan ilgisini saklayamaz.

2- Aramalara ve Mesajlara Geç Cevap Verin!

  Ulaşılmaz ve zor biri olduğunuzu ona iyice belli etmeniz gerekiyor. Kolay elde edilen aşklarda karşı taraf daha sonra rehavete kapılabilir. Bunun olmasını asla istemeyiz. Sizi aradığında hemen açmayın. Bekletebildiğiniz kadar bekletin. Aramalarına on beş ile yirmi dakika sonra dönüş yapın. Her zaman bir bahaneniz olsun. Bazen siz ona mesaj atın ilginizi belli edin ama arada bir de onun size gelmesi için mesafe bırakın. Gizemli bir yanınız daima olsun. Sizi çözmek için efor sarf etmesi gerekiyor.

3- Beden Dili Her Şeyi Ele Verir!

   Telefon ve sosyal mecralar ile gereken mesafeyi ve gizemi yarattınız. Harika gidiyorsunuz! Sıra geldi yüz yüze iletişimdeki ufak taktiklere. Mesela sipariş vereceğiniz anda neşeli ve hafif flörtöz bir edayla garson ile iletişime geçin. Eğer size karşı ilgisi var ise bu onu çıldırtacaktır. Baş başa değilde grup yemeği yiyorsanız masada daha önce anlaştığınız bir arkadaşınıza yakın ilgi gösterebilirsiniz. Terleme, gözlerini kaçırma, sinirli hareketler sergiliyorsa anlayın ki sabrı taşmak üzere. Kıskandırmak bir sanattır. Dozunu iyi ayarlamanız gerekir. Fazla kaçarsa istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

4- Ya Herro Ya Merro!

   Olur olmadık zamanlarda sizinle görüşmek istemesi, bir derdi olduğunda size anlatması, birlikte zaman geçirirken saatini kontrol etmemesi, size dair detayları merak ediyor oluşu… Bütün bunlar gizemli mesajlardır. Sevdiğiniz kişi tarafından size gönderilen ve çözülmesi gereken. Şunu unutmamak gerekir ki eğer bir kişi size olan hislerini açıklayamıyorsa ya duygularından emin değildir ya da sizin duygularınız ne kadar güçlü olduğunu bilemiyordur. Bu durumda cesur olup adım atmaktan korkmayın. Beklemek bir noktaya kadar durumu idare edebilir ama bir süreden sonra atağa geçmeniz gerekir. İpuçlarını iyi takip edin ve onun bıraktığı ufak izleri iyi çözümlemeye çalışın. Bu tür dönemlerde güvendiğiniz arkadaşınız var ise sizin için daha iyi olacaktır. Umudunuz asla yitirmeyin çünkü aşk siz onu çağırdıkça size gelecektir.

Aşk ile kalın!