Afrodizyak Aşk eÇift Evlilik Kalp Çarpıntısı

Aşk ile Zaman Düşman Mı? Zaman Dursun!

   Bardaktan boşanırcasına yağan yağmurun altında bekleyen bir adam. Gözlerinde büyük bir aşk ile kadına bakmaktadır. Tek istediği sevdiği kadın ile bir ömür boyu mutlu olmaktır. Bazı klasik yanlış anlaşılmaları sonucunda her şey tatlıya bağlanır ve sevenler bir yastıkta kocarlar. Son! 

   Bir çok romantik filmde buna benzer sahneler hep yaşanır. Çoğu zaman hayal kurar ve böylesi destansı anların baş kahramanlarından biri olmak için içten içe dua ederiz. Sevenler buluştu herkes muradına erdi ama ya sonrası? Birçok insan büyük meselenin aşkı bulmak olduğunu sanıyor ama yanılıyorlar. Asıl mesele onu zamana ve diğer bütün etmenlere karşı koruyup kollamak.

Yani zamana meydana okuyarak ilk günkü o heyecanı her daim canlı tutabilmek. Maalesef ebedi aşkların bile karşılaşma ihtimali oldukça yüksek bir durum. Zamanın aşkta açtığı çentikler!

Kadınların bu konuda sızlanmaları boşuna değil. Erkekler özellikle evlendikten sonra ilişkiye olan bakış açılarını kaybediyorlar. Hadi kaybediyorlar demeyelimde bir nebze dikkatleri azalıyor diyelim! Günümüzde edilen bir çok kavga ve çıkan tartışmanın kaynağı bu duruma tarafların var olan yaklaşımları.

Bir kadın her zaman sevildiğini ve önemsendiğini hissetmek ister. Erkekler ise nasılsa seviyorum bunu biliyorsun bunu tekrar ve tekrar göstermeye ne hacet var diye düşünebilirler. Farkında değilsiniz belki ama eşinize her gün onu sevdiğini söylemeniz onun için pozitif enerji olacaktır. Evlenip, çocuk yapmak ile ‘’Biz artık aile olduk’’ şeklinde bir düşünce olanlar derhal bu sığ fikirlerinden vazgeçsin. 

Siz farkında olmadan zaman hızla geçiyor. İlk tanıştığınızda ona aldığınız gülün üstünden bir asır geçmesin! Ufak sürprizler ile aşkını daima canlı tutmaya özen gösterin. Sadece yıl dönümlerinde veya doğum günlerinde değil sebepsiz yokken bile ona hediyeler alın.

Sıcak bir yuva sadece bir tarafın gayretleri ile olmuyor. Beraber çıktığınız bu yolda, mücadele esnasına eşinizi yalnız bırakmayın. Siz aşkınız için herhangi bir hamlede bulunmaz iseniz zaman ile o heyecan yerini boş hayallere bırakır. 

Vakit geç olmadan mutluluğunuza sahip çıkın. Bir an bile özen göstermezseniz aşk size küser ve sıcaklığını bir daha hissedemezsiniz. Aşk sürekli harlanması gereken kocaman bir alev gibidir. 

Aşk ile kalın!