Aşk eÇift Kalp Çarpıntısı Ruhun Gıdası Yaşam

İlk Buluşmada Yemek Tarzı Kişilik Belirtisi Mi?

   İlk buluşma her zaman stres dolu bir durum olmuştur. İki kişinin de niyetleri ciddi ise ilk buluşma için bir gün belirlenme zamanı gelmiştir. İlk buluşma günü! Hazırlıklar yapıldı, aklınızda deli sorular, heyecan dorukta beklenen an geldi. Her iki taraf içinde merak edilen ilk soru acaba nasıl biri? Sohbet ederken ki rahatlık ve o samimiyet gerçek bir buluşmada da oluşacak mı?

Kendinden bahsederken ne derece gerçekçiydi ? Bu ve bunun gibi daha bir çok soru aklınızı meşgul edebilir. Ama korkmayın! Bu rehberi sizin için hazırladık. İlk buluşmada karşınızdaki kişinin yeme alışkanlıklarına göre onun kişiliği hakkında ilk ipuçlarını makalemizde yakalayabilirsiniz. Hazırsanız başlıyoruz!

   Yavaş ve duraksayarak yemek yeme alışkanlığına sahip ise , düşüncelerinizi ve paylaştıklarınız enine boyuna değerlendirebilen ve hayatında her şeyi kontrolü altında tutmayı seven biri demektir. Baskın bir karakter ve çok iyi bir hafızası olduğu, ilişkinizin ilerlemesi durumunda da daha çok söz ve hakimiyet isteği olacağını bilmelisiniz.

   Hızlı bir yeme alışkanlığı var ise, spontane yaşamayı seven, hayatında ani kararlar alıp bunları uygulamak için ikinci bir defa daha düşünmeyen, hayata dair iddialı duruşu olan, sabrı pek bilmeyen eğlenceyi ön planda tutan birisi ile karşı karşıyasınız demektir.

   Tabağındaki yemekleri tek tek seçerek ve tadını çıkararak yiyor ise, hayatı yavaş yaşamayı seven, büyük kararlar öncesi fazla düşünüp, danışan, sürprizlere asla tahammülü olmayan, plansız tek bir adım atmayan biri demektir. 

   Her şeyi karıştırıp lezzetleri ayırmadan yemeyi seviyor ise, hayatı tamamen keyif üzerine yaşamayı seven, eğlence zamanı çılgınlar gibi eğlenen, sorumluluklardan fazla haz etmeyen, büyük topluluklarda çok sesi çıkan ve dikkat çekmeyi seven biri olduğunu gösterir.

   Yedikleri konusunda çok soru soran biri ise, hayata dair attığı her adımda endişen duyan, sürekli kontrol etme ihtiyacı hisseden, en az risk içeren tercihlerde bulunan birisidir.

   Yeni tatları denemeye açık biri ise, alınacak bütün kararlarda adaletli, karşısındakine güvenen, ilişkilerinde her zaman yapıcı ve korkusuz bir kişiliğe sahip demektir.