Aşk eÇift Güncel

Aşk acısı mı? Hayat gerçekten bu kadar uzun değil!

Zaman denilen kavramın ne kadar uzun ya da kısa olabileceğinin sınırlarını sadece kendi zihninizde yarattığınızın farkında mısınız? Dünyada hiç geçmeyecekmiş gibi gelen acıların bile dilerseniz bir günden daha bir kısa sürede hallolabileceğini fark etseydiniz mesela, o zaman hayat eskisi gibi olur muydu?

Elbette olmazdı çünkü o zaman her şeyin bambaşka bir süreçte mutluluğa ve huzura doğru gidebilme ihtimalinin olduğunun farkına varırdınız. Aşk acısı denilen kavramı ele alalım mesela. Bazen gerçekten bu kavramın Yeşilçam filmleriyle ya da Doğu Toplumlarının acı çekmeyi seven melankolik yönüyle olduğundan fazla abartıldığını düşündüğünüz oluyor mu? Veya soruyu aslında doğrudan ve açık bir şekilde soralım. Sadece bir tane olan ömrünüzde hayat gerçekten bir aşkın ardından acı çekecek kadar uzun mu?

Evet, size haksızlık yapıldı, evet bunları hak etmediniz, evet gerçekten çok sevdiniz fakat sevilmediniz, evet dünyanın en harika yuvasını kuracağınızı ve pembe panjurlu evinizi inşa edeceğinize gerçekten emindiniz. Fakat gerçek şu ki artık bitti. Evet, bitti ve sizinki sonunda gökten üç tane elma düşen hikâyelerden olmadı. Harika peki yas mı tutacaksınız? Sonsuza kadar? Olduğunuz noktada öylece bekleyip her şeyin eski güzel günlerde olduğu zamana dönüşünü mü bekleyeceksiniz?

Hayat gerçekten bu kadar uzun değil.

Fakat duygusal ilişkilerde kişinin bir kişiye ya da olaya saplanıp kalmasında çoğu zaman aslında egosunun zedelendiğinin farkına varması ve bu durumu kabullenmesi uzun vadede çok güzel başka birlikteliklere yol açabiliyor. Eskiler ne der bilirsiniz, bir şey olmadıysa gerçekten hayırlı olmadığı içindir. Bitti gitti işte bu kadar basit.

Yeni bir başlangıç yapmak, var olan konfor alanından çıkmak elbette kolay değil. Dünya vermesi gereken 3-4 kiloyu vermek için her hafta diyete başlayıp yine de sürdüremeyen insanlarla dolu. Fakat bu noktada eğer kişi istekli ve azimli olursa da yapamayacağı şey aşamayacağı engel yok.

Gerçekten mutlu olmaya kararlı mısınız? Size tek bir çözüm sunacağız o zaman. www.eCift.com

Daha fazla vakit kaybı, itiraz ve kendine bahaneler üretme istemiyoruz. Ne kaybedersiniz ki? Çokçası denedim ve olmadı dersiniz. Hemen ücretsiz bir şekilde profilinizi oluşturun, kriterlerinizi belirleyin ve yepyeni bir insanla tanışmanın keyfine varın. Belki birisine kendinizi anlatmaya ihtiyaç duyuyor fakat bunu kendinize itiraf edemiyorsunuzdur. Aşkı, sevgiyi ve dostluğunu ertelemeyin. 3-4 kilo fazlanız biraz daha bekleyebilir tabi : )