Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumu bu haftayı nasıl etkileyecek?

Kasım ayını da uğurlayıp senenin sonuna biraz daha yaklaşırken gelecek yıl için sizi neler bekliyor? Ocak ayı için ufak tüyolarla bu hafta da burçlarınızı Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu  ile hazırladık.

 #Koç: Haftaya Güneş Jüpiter kavuşumu, 27’sinde ise Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumunun keyifli etkileri ile başlıyoruz. Özellikle uzaklar, eğitim, adalet konularında size şans getirecek ve hatta daha önceden değerlendirmekte zorlandığınız fırsatları kapınıza getirecek gibi durmakta. Ancak hafta sonu özellikle ikili ilişkiler ve para konularında dikkat. Ortaklarınız ile anlaşmazlıklarınız olabilir. Cebinizden fazlaca para çıkabilir. Partneriniz ile eski konular üzerinden gerginlikler olabilir. Pazar günü Venüs Akrep burcuna geçiyor, 7 Ocak’a kadar gündeminiz ortak paralar, krediler, borçlar, ödemeler olacak. Bir takım krizleri çözmeniz gerekebilir. Sağlık konusunda hormonlara, üreme sistemine dikkat etmekte fayda var.

#Boğa: Haftaya Güneş Jüpiter kavuşumu, 27’sinde ise Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumunun keyifli etkileri ile başlıyoruz. Beklediğiniz ödemeler konusunda haberler getirecek size. Kredi çekmek, yatırım yapmak için oldukça verimli bir dönem. Adımlarınızı atarken Merkür’ün Retro olduğunu unutmayın. Cuma – Pazar günleri arasında Venüs Uranüs karşıtlığı nedeniyle huzursuz olabilirsiniz. İlişkiler ve para konularında, özellikle de iş ortamınızla ilgili uğraşmanız gereken ani durumlar söz konusu olabilir. Sağlık ve güzellikle ilgili harcamalarınız olabilir. Venüs Pazar günü Akrep burcuna geçiş yapacak. 7 Ocak tarihine kadar olan zaman diliminde ilişkiler gündeminizde ancak biraz kriz yönetimi yapmanız gerekebilir.

#İkizler: Haftaya Güneş Jüpiter kavuşumu, 27’sinde ise Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumunun keyifli etkileri ile başlıyoruz. Bu etkiler özellikle ilişkilerinizi parlatacak, şans sizden yana. Ticari anlamda faydası olan ortaklıklar yapabilirsiniz. Ancak seçenekler arasında kalmak, karar vermek zorunda olmak, adımlar atmak sizde biraz endişe yaratabilir. Cumadan pazara ise Venüs Uranüs karşıtlığı nedeniyle sosyal çevrenizde bazı anlaşmazlıklar olabilir. İlişkiniz içinde pürüzler ve tartışmalar çıkabilir. Zira bekar İkizler burçları ani aşklara başlayabilir ancak kalıcılıkları soru işareti. Venüs Pazar günü Akrep burcuna geçiş yapacak. 7 Ocak tarihine kadar olan zaman diliminde iş ortamınızda gizli bir rekabet ve de entrika durumu olabilir. Sağlık ve spor anlamında biraz daha keyfinize düşkün olacaksınız.

#Yengeç: Haftaya Güneş Jüpiter kavuşumu, 27’sinde ise Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumunun keyifli etkileri ile başlıyoruz. İş ortamınızda yeni anlaşmalar, eskiden değerlendirilememiş fırsatların gündeme gelmesi söz konusu. Ofiste ekibinizi büyütebilir, global firmalarla anlaşmalar yapabilirsiniz. Sağlık açısından destekleyici etkiler mevcut. Cumadan pazara ise Venüs Uranüs karşıtlığı nedeniyle ev ve kariyerinizle ilgili hızlı kararlar almanız gerekebilir. Özellikle eviniz için harcamalar yapabilirsiniz. Aile içi tartışmalara dikkat. Venüs Pazar günü Akrep burcuna geçiş yapacak. 7 Ocak tarihine kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız çok daha tutkulu olacak. Bekar Yengeç’ler yeni bir ilişkiye başlayabilir.

#Aslan: Haftaya Güneş Jüpiter kavuşumu, 27’sinde ise Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumunun keyifli etkileri ile başlıyoruz. Sizin için aşkta oldukça keyifli günler var. Eski aşklar gündeme gelebilir ya da bir şekilde yeteneklerinizle ilgili daha önceden değerlendiremediğiniz fırsatları bu sefer değerlendirebilirsiniz.  Hobilerinizden para kazanabilir, yeni eğitimlere girebilirsiniz. Cumadan pazara ise Venüs Uranüs karşıtlığı nedeniyle ani bir taşınma kararı çıkabilir, seyahatler gündeme gelebilir. Yakın akrabalarınız ile belli konularda anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İş anlaşmaları ise biraz tehlikede duruyor. Venüs Pazar günü Akrep burcuna geçiş yapacak. 7 Ocak tarihine kadar olan zaman diliminde ev alım satım işleri ile ilgilenebilir, evinizde bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak aynı zamanda ev içinde bazı krizleri çözmeniz gerekecek gibi duruyor.

#Başak: Haftaya Güneş Jüpiter kavuşumu, 27’sinde ise Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumunun keyifli etkileri ile başlıyoruz. Ev alım satım, evinize yeni bir şeyler almak, ev içindeki ilişkileri düzeltmek parlatmak için gayet uygun etkilerdesiniz.  Cumadan pazara ise Venüs Uranüs karşıtlığı nedeniyle cebinizden ani bir para çıkışı olacak gibi duruyor. Belki de unuttuğunuz bir ödeme karşınıza çıkacak ya da beklediğiniz para gecikecek. Pazar günü Akrep burcuna geçiş yapacak. 7 Ocak tarihine kadar olan zaman diliminde bol miktarda seyahat ve iletişim sizi bekliyor. Bekâr Başak’lar yolculuk esnasında veya yakın çevreleri sayesinde, mahalle gibi oturdukları muhitte birileriyle tanışabilir.

#Terazi: Haftaya Güneş Jüpiter kavuşumu, 27’sinde ise Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumunun keyifli etkileri ile başlıyoruz. Yeni eğitimlere başlayabilir, seyahatlere çıkabilir, iletişim bazlı işlere başlayabilirsiniz.  Lansmanlara, basın, yazı konularına odaklanma zamanı gibi duruyor. Taşınmayı düşünen Teraziler için gayet uygun fırsatlar olacaktır. Sadece Merkür’ün Retro olduğunu unutmayın ve mümkünse imzaları 7-8 Aralık sonrasında atın.  Cumadan pazara ise Venüs Uranüs karşıtlığı nedeniyle ilişkilerinizde iletişim sizi biraz zorlayacak gibi duruyor. Ortaklıklı işler yapanlar anlaşmakta zorlanacak, bazı kopuşlar olabilir. Pazar günü Akrep burcuna geçiş yapacak. 7 Ocak tarihine kadar olan zaman diliminde parayı doğru yönetme konusu karşınıza çıkacak, biraz kriz çözmeniz gerekebilir. Para geldiği gibi gidecek gibi duruyor.

#Akrep: Haftaya Güneş Jüpiter kavuşumu, 27’sinde ise Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumunun keyifli etkileri ile başlıyoruz. Sizin için para konularında şans getirecek fırsatlar var. Belki de daha önceden konuşulan ama gerçekleştirilemeyen işler sayesinde para kazanacaksınız. Merkür’ün Retro olduğunu unutmayın ve mümkünse imzaları 7-8 Aralık sonrasında atın.  Cumadan pazara ise Venüs Uranüs karşıtlığı nedeniyle arkanızdan çevrilen işler ortaya çıkabilir, konuşmalar olabilir. Kadınlarla olan ilişkiler sizi biraz zorlayacak gibi duruyor. İş ortamından pek keyif almayacaksınız. Aynı zamanda sağlıkla ilgili sizi uğraştıracak bir durum olabilir. Venüs pazar günü Akrep burcuna geçiş yapacak. 7 Ocak tarihine kadar olan zaman diliminde şans sizden yana. Para ve aşk konusunda gelişmeleriniz olacaktır, insanlar size bir şeyler sunarak gelecek. Ancak her durumda Akrep etkisi ile krizler çözmeniz de gerekmekte.

#Yay: Haftaya Güneş Jüpiter kavuşumu, 27’sinde ise Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumunun keyifli etkileri ile başlıyoruz. Bu dönemin en şanslıları Yay’lar ve yükselen Yay’lar! Hayatınızı, dış görüntünüzü değiştirmek, eğitim gibi başvuruları değerlendirmek ve de eski fırsatları tekrar gündeme getirmek için iyi bir dönem. Dün paylaştığım kavuşum yazısını okuyun, fırsatları değerlendirmek önemli! Cumadan pazara ise Venüs Uranüs karşıtlığı nedeniyle hızlı, heyecanlı ilişkilere başlayabilir, tutkulu olabilirsiniz. Ancak saman alevi gibi kısa süreli olma ihtimali yüksek! Ayrıca halihazırda ilişkisi olan yükselen Yay’lar lütfen çıkışlar yapmayın. İlişkiyi dengede tutmaya özen gösterin. Venüs pazar günü Akrep burcuna geçiş yapacak. 7 Ocak tarihine kadar olan zaman diliminde ilişkileri biraz daha platonik yaşamak isteyebilirsiniz. Kadınlarla olan iletişim, paranın yönetimi biraz daha zor olabilir.

#Oğlak: Haftaya Güneş Jüpiter kavuşumu, 27’sinde ise Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumunun keyifli etkileri ile başlıyoruz. Bu dönem size ruhsal anlamda farkındalık sağlayacak fırsatlar sunacaktır. Hayattan beklentileriniz, gelen fırsatlar, neler yapılabilir geri planda kalarak düşünmek isteyeceksiniz. Cumadan pazara ise Venüs Uranüs karşıtlığı nedeniyle aile, ev ve kariyer konularında hızlı aksiyon almanız gereken ya da biraz gerginliğin olduğu durumlar söz konusu. Özellikle yöneticiler ile olan iletişime dikkat! Venüs pazar günü Akrep burcuna geçiş yapacak. 7 Ocak tarihine kadar olan zaman diliminde size sosyalleşme fırsatı sunuyor. Ancak arkadaş ortamında bazı krizleri çözmeniz de gerekebilir.

#Kova: Ay sonunda 25 Kasım’da Güneş Jüpiter kavuşumu, 27’inde ise Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumu arkadaş çevreniz sayesinde karşınıza çıkacak maddi manevi güzel fırsatlara işaret etmekte.

#Balık:  Ay sonunda 25 Kasım’da Güneş Jüpiter kavuşumu, 27’inde ise Retro Merkür ile Jüpiter’in kavuşumu ilişkiniz, partneriniz, evlilik gibi konularda şanslı günler getirecektir size.