Aşk eÇift

Aşk Bazen…

Yaşamın kaynağı nedir? Su, güneşli bir hava, başını sokacak sıcak bir yuva, yiyecek güzel yemekler dışında. En az su ve hava kadar gerekli olan ne bize? Evet AŞK! İnsan sevince bir başka güzel olmuyor mu? Ne için yaşadığını bile hatırlıyor bazen. İşte o yüzden aşk bazen…

  1. Aşk bazen, birisini elini tutmayı hak edecek kadar çok sevmektir!

2.  Aşk bazen, aynı yöne, aynı heyecanla, aynı yaşam enerjisiyle bakmaktır.

3. Aşk bazen, zorlukları birlikte göğüsleme gücüdür. Aynı gecenin karanlığından aydınlığa birlikte çıkacağına inanmaktır.

4. Aşk bazen sadece birlikte küçük şeyler yapmaktır. Birlikte bir salatanın malzemesini doğramak, bir masaya karşılıklı iki tabak yemek koyup yaşama şükran duymaktır.

5. Aşk bazen bir şeyi ilk kez görüyormuş gibi keşfetmektir. Dağları, gölleri, rüzgarı ve el ele tutuşmayı dahi…

6. Aşk bazen birisinin gözbebekleri içinde kendini görmektir. O göz bebeklerine başka bir hayalin girmeme ihtimalini sevmektir.

7. Aşk bazen sadece insanın içini aydınlatan bir gülümsemedir. O gülümsemede sonsuzluğu bulmaktır.

8. Aşk bazen iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta birbirimizi koruyup kollayacağız demektir. Aşk bazen, sevgiden doğurulmuş yepyeni bir canlıdır.

Siz neden aşık olmak için daha fazla bekliyorsunuz? Bu harika duyguları yaşamak için daha fazla beklemeyin. Hemen www.eCift.com adresine ücretsiz olun. Çünkü aşk burada, eÇift’te başlar!