Astroloji Burç Yorumları Burçlar

eÇift’ten iyi haftalar, Venüs retrosu yaklaşıyor!

Herkes hazırlansın, Venüs retrosu yaklaşıyor. Retronun burçlarınıza etkisinin cevaplarını bu hafta da Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu eÇift için yazdı. Hazırsanız yepyeni ve enerji dolu bir haftaya #astrotüyolar ile başlayalım!

 #Koç: Düz seyrine geçen Plüton ile iş ve kariyer anlamında güçleneceğiniz bir döneme gireceğinizi hatırlatmak isterim. 2-3 Ekim tarihinde Terazi burcundaki Merkür ile Oğlak burcundaki Plüton arasında bir kare açı olacak. Bu da bize eş ve eşinizle ilgili ortak paralarınız, ayrıca ortaklıkla yapılan işler ve kariyer adımlarınız konusunda sözlü iletişimlere dikkat etmek gerektiğini göstermekte. Anlaşmalar ve sözleşmeler konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Hemen sonrasında, ünlü Venüs retrosu başlayacak. 40 gün kadar sürecek olan bu göksel olayda, özellikle finansal girişimleriniz, banka, kredi ödemeleri, ortak maddi konularda bol miktarda hesap kitap gerekecek gibi durmakta. İlişkilerde ortak değerlerde buluşmak biraz zor olabilir. Sağlıkla ilgili, özellikle hormonlarla bağlantılı konularda dikkatli olmakta fayda var.

#Boğa: Düz seyrine geçen Plüton ile eğitim öğrenim, akademi, yurt dışı yabancılar, devlet ve hukuk gibi alanlarda, ticaret alanında (hangisiyle daha çok ilgili olan bir hayatınız var ise) çok daha güçleneceğinizi belirtmek isterim. 2-3 Ekim tarihinde bir Merkür Plüton karesi olacak. Bu tarihte yabancılar ve akademi alanındaki işlere, iş ortamına, sarf edilen sözlere dikkat etmekte fayda var. Bazı anlaşmalar bozulabilir, güçlü kişilerle anlaşmak pek de kolay olmayacak.  Ayın beşinde ünlü Venüs retrosu başlayacak. 40 gün kadar sürecek olan bu göksel olayda, özellikle finansal girişimleriniz, banka, kredi ödemeleri, ortak maddi konularda bol miktarda hesap kitap gerekecek gibi durmakta. Venüs sizin burcunuzun yönetici gezegeni de olduğu için sizler biraz daha fazla etkileneceksiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için çok da uygun bir zaman değil. İkili ilişkilerde karşınızdaki kişi ile anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Türlü kıskançlıklar ve problemler söz konusu olabilir.

#İkizler: Ayın başında düz seyrine geçen Plüton ile ortak paralar, finans, borç, ödeme ve primler gibi konularda eliniz güçlenecek ve harekete geçebileceksiniz gibi durmakta. Ancak öncelikle 2-3 Ekim tarihine dikkat etmenizi tavsiye ederim. Plüton ile Merkür arasındaki kare açı nedeniyle para getirecek anlaşmalarda bazı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Sizi zorlayacak, bazı konularda bitiriş verecek durumlar ortaya çıkabilir. Partneriniz ile aynı değerlerde buluşmanız zor olabilir gibi duruyor. Hemen sonrasında, 40 gün boyunca sürecek Venüs retrosu başlayacak. Bu dönemde özellikle iş ortamında türlü krizlere ve yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Bu ilişkiler ve de para konusundaki stres nedeniyle sağlığınızda oluşabilecek sorunlara karşı da önleminizi alın. Özellikle de hormonal problemlere çok dikkat.

#Yengeç: Ayın başında düz seyrine geçen Plüton ile ikili ilişkilerde daha çok güçleneceğinizi, problemleri çözerek ilerleme şansınız olacağını belirtmek isterim. Ancak 2-3 Ekim tarihine çok dikkat! Ev, yuva ile partneriniz arasında kalabilir, iki tarafın isteklerini dengeye getirmekte zorlanabilirsiniz. İletişimle ilgili zorluklar, anlaşmazlıklar olabilir. Konuya kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız dâhil olabilir. Hemen sonrasında, 40 gün kadar sürecek bu sonbaharın en önemli göksel olaylarından Venüs retrosu başlayacak. Özellikle aşk ilişkilerinde biraz daha dikkatli olmanız gerekmekte bu dönemde. İlişkilerde eski defterleri açmak çok da iyi sonuçlar getirmeyecektir. Eski ilişkiler gündeme gelebilir ancak pek de hayır getirmez. Ayrıca hızlı başlayan, tutku ve cinsellik ağırlıklı ilişkiler veya istenmeyen hamilelikler gibi durumlar söz konusu olabilir. Aman dikkat.

#Aslan: Plüton’un düz seyrine geçmesi ile birlikte özellikle iş ortamınızda sizi zorlayan kişiler ve durumlara karşı çok daha güçlü olduğunuz bir dönem başlamakta. Ancak 2-3 Ekim tarihlerine özellikle dikkat, iletişim kaynaklı problemler söz konusu olabilir, güç savaşlarına girmeyin. İşle ilgili kopan, biten anlaşma ve sözleşme durumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Boğaz ve ses tellerini etkileyen hastalıklara dikkat edin. Hemen sonrasında, ünlü Venüs retrosu başlayacak. 40 gün kadar sürecek olan bu göksel olayda, aile içindeki iletişim problemleri ve yuvayla ilgili krizlere karşı dikkatli olmakta fayda var. Hem ikili ilişkileri dengeye getirmeye dair uğraşılarınız olacaktır hem de anne-baba evinde ilgilenmeniz gereken konular gündeme gelecektir. Bir anda eski sırların tekrar masaya yatırıldığına şahit olabilirsiniz.

#Başak: Ayın başında Retro hareketi bitip, düz seyrine geçecek Plüton ile aşk ilişkilerinde, varsa çocuklarınız ile ilgili konularda çok daha rahat edeceğiniz ve güçleneceğiniz bir zaman dilimi başlamakta. Ancak 2-3 Ekim arasında ilişkilerde iletişim problemleri söz konusu olabilir. Özellikle maddi konuları bir tartışma haline getirmemekte fayda var. Kişisel yetenekleriniz üzerinden para anlaşmaları yapıyorsanız bu konularda da bazı aksaklıklar meydana gelebilir. 5 Ekim tarihinde, 40 gün sürecek olan Venüs retrosu başlayacak. Bu da demek oluyor ki, özellikle kadın kardeşlerle olan iletişimlerde problemler yaşayabilir, eski konuları tekrar gündeme getirebilirsiniz. Ayrıca iş anlaşmaları, iletişim kaynaklı projelerde aksaklıklar meydana gelecek gibi durmakta.

 #Terazi: Ekim başında düz seyrine geçen Plüton ile ev ve yuva ile ilgili konularda güçlenerek harekete geçebileceksiniz. Bir süredir aklınızda olan değişimleri gerçekleştirmek için gücünüz olacak. Ancak 2-3 Ekim tarihlerine dikkat etmekte fayda var. Ev içinde iletişim problemleri yaşayabilir ya da evle ilgili konularda kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılabilirsiniz. Bazı anlaşmalar zarar görebilir.  Hemen sonrasında, ünlü Venüs retrosu başlayacak. Para konularında, bütçe ve hesap yapma konusunda çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Unuttuğunuz, gözünüzden çıkan ödemeler karşınıza gelebilir. Kredi, prim, borç gibi alanlarda ise aksaklıklar olabilir.

#Akrep: Ayın başında düz seyrine geçen Plüton ile iletişim alanında sizi güçlendirecek anlaşmalar, yolculuklar, seyahatler ve hatta eğitimler başlayacak. Sadece 2-3 Ekim tarihlerine aman dikkat, sizi psikolojik anlamda yoracak anlaşmazlıklar olabilir. Gizli yürütülmeye çalışılan bazı işler bir anda ortaya çıkabilir. Sonrasında, 5 Ekim’de Venüs retrosu başlayacak. Bu Retro sizin burcunuzda olacağı için sosyal ilişkiler, iletişim, para ve aşk mevzularında çok daha dikkatli olmalısınız. Bazı krizler yaşanacağı ve problemler çözmeniz gerekeceği ortada. Güzellik, estetik, dış görünüşünüzü değiştirecek hamleler yapmayın.

#Yay: Retroyu geride bırakıp düz seyrine geçen Plüton ile maddi anlamda sizi güçlendirecek, önemli adımlar atacaksınız gibi durmakta. Son dönemlerde planladığınız ama yola çıkamadığınız konular var ise, bunları daha güçlü yapma fırsatınız olacaktır. Ancak tam anlamıyla harekete geçmek için sonbaharda kendini gösterecek Venüs ve Merkür Retrolarını tamamlamakta fayda var, bu da Aralık ortasına işaret eder. 2-3 Ekim tarihlerine dikkat, arkadaş çevreniz ile maddi konularda sizi zorlayacak durumlar söz konusu olabilir. İkisini birbirine karıştırmayın! Hemen sonrasında, 5 Ekim’de ünlü Venüs retrosu başlıyor. 40 gün kadar sürecek olan bu göksel olayda, özellikle arkanızdan çevrilecek gizli işler için dikkat. Kadınların yaptığı dedikoduları duyma ihtimaliniz yüksek. Ayrıca gizli ilişkilere çekilme, platonik aşklar yaşama, daha çok entrikalar içinde bulunabilirsiniz.

#Oğlak: Ayın başında düz seyrine geçen Plüton uzun yıllardır burcunuzda hareket etmekte. Aslında bir ileri bir geri haline alışkınsınız ama son dönemlerde Satürn etkileri de olduğu için hayatınızda köklü değişimler olmaya başladı. Bu seferki düz seyrine geçişi de, hayatınızda belki de bir süredir içten içe yıkmak ve yeniden kurmak istediğiniz alanları size göstermiştir. Eğer kişisel gezegeninize dokunduysa (18 derece Oğlak civarları) bilin ki, şimdi artık harekete geçme zamanı. Özellikle 2-3 Ekim tarihlerine dikkat, kariyer ve iş ortamıyla ilgili zorlayıcı etkiler mevcut. Akabinde 5 Ekim’de başlayacak Venüs retrosu ile arkadaş çevrenizde özellikle kadınlarla ilgili iletişim problemleri yaşayabilirsiniz, aman dikkat!

#Kova: Ekim başında düz seyrine geçen Plüton uzun yıllardır Oğlak burcunda, sizin de bilinçaltı evinizde hareket etmekte. Kim olduğunuz, neler istediğiniz, hayata dair arzularınız değişimden geçmekte. Bir süredir Retro hareketteydi, siz de isteklerinizi düşünme fırsatı buldunuz, şimdi düz seyrine geçmesi ile birlikte çok daha güçlenerek yolunuza devam edeceksiniz ama değişim olacak illa ki. 2-3 Ekim tarihlerinde yurt dışı, yabancılar, hak hukuk, adalet konularında zorluklar yaşayabilirsiniz. 5 Ekim’de ise Venüs retrosu başlıyor. Kariyer alanında riskli girişimler yapmak için pek de uygun bir zaman dilimi değil. Yöneticiler ile anlaşmakta zorlanabilirsiniz, aynı dili konuşmak pek de kolay olmayacak gibi duruyor. İş değiştirmek, yeni işe geçmek için ise imkânınız olursa Venüs ve Merkür retrosunun bitmesini yani Aralık ortasını bekleyin derim.

#Balık: Ayın başında düz seyrine geçen Plüton ile sizin için arkadaş çevrenizden destek almak, güçlenmek konusunda yeni bir sayfa açılıyor. Gireceğiniz topluluklar zaman içinde değişime uğrayacak ve yeni kişiler size geleceğinizi şekillendirmek için destek olacaktır. 2-3 Ekim tarihlerinde Merkür Plüton karesi olacak. Bu da demek oluyor ki, arkadaşlarınızla beraber para konularında görüşmeler planlar var ise zorlanabilirsiniz. Kredi, ödemeler, borçlar alanında hesaplarınızı iyi yapmakta fayda var. Hemen sonrasında 5 Ekim’de Venüs retrosu başlayacak. Bu da demek oluyor ki, uzaklar, yabancılar, ticaret, eğitim konusunda, seyahatler konusunda aksaklıklar olabilir. Özellikle hak, hukuk, adalet alanında girişimlerinizin sonucunu almak zor olacaktır. Uzaklardan biriyle ilişki içindeyseniz anlaşmazlıklar olabilir. Ticarette paranızı almak çok kolay olmayacak.