Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Bu hafta yaşanacak dolunay tutulması ile sizi neler bekliyor?

Bir ekinoksu daha atlatıp, eylül ayının son haftasına girdik bile. Bu sonbahar sizin için nasıl bir yaşama evrilir, bunu kimse bilemez ama umuyoruz ki her şeyin gönlünüzce olacağı günlere doğru yol alıyordur hayat. Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu Chiron kavuşumlu dolunay tutulması ile bu hafta da burçlarınızla hayatınızda olabileceklere dair yorumlarla birlikte eÇift’te. Size haberlerimiz var!

#Koç: 25 Eylül’de burcunuzda Chiron kavuşumlu, Satürn kareli bir dolunay meydana gelecek. Sizin için bu bir farkındalık dolunayıdır. Kariyeriniz ve toplumsal statünüzü, evliliğinizi ilgilendiren belli başlı konularda, daha önceden dikkatinizi çekmeyen ya da gizli kalmış bir konu ortaya çıkabilir. Bu durumda önce sizi zorlayan, sıkıştıran, belki yaralayan, acıtan bir deneyim olup sonrasında bir farkındalık yaratacak gibi durmakta. Bu sorunu gördükten sonra çözüm için fırsatlar olacaktır. Aynı zamanda yeni başlangıçlar yapıp, sizi zorlayan alanlarda kontrolü ele almak için gayet uygun etkiler altındasınız.

#Boğa: 25 Eylül tarihinde Koç burcunda Chiron kavuşumlu, Satürn kareli bir dolunay meydana gelecek. Sizi psikolojik anlamda biraz yoracak bir dolunay bu. Gizli saklı konuların ortaya çıkabileceği, önce biraz stresli ve üzücü durumlarla uğraşmanızı gerektirecek bir dönem olabilir. Olaylar kontrolünüz dışında gelişecek gibi duruyor maalesef. Arkanızdan dönen konuşmaları da fark edebilirsiniz. Ancak burada alacağınız farkındalık ile yepyeni kapılar açılacaktır. Özellikle sağlık konularında dikkatli olmakta fayda var.

#İkizler: 25 Eylül’de Koç burunda meydana gelecek olan dolunay bu haftanın enerjilerini belirleyecek. Bu Dolunay Chiron kavuşumlu, Satürn kareli olacağı için özellikle arkadaş çevreniz, beraber iş yaptığınız kişilerle ilgili sizi zorlayan bir durum söz konusu olabilir. Bir farkındalık ile işlerinizi yönlendireceksiniz ve de yeni kapılar açılacak. Hayallerinizin peşinden gitmek için yeni fırsatlar olduğunu göreceksiniz. Özel ilişkilerinizde iletişim nedeniyle bazı problemler söz konusu olabilir, doğru ifade sizin için oldukça önemli olacak gibi duruyor. Ayrıca maddi kaynaklar ile ilgili, özellikle de ödemelerinizi ilgilendirecek şekilde hesaplama yapmanız gereken bir durum söz konusu olabilir.

#Yengeç: 25 Eylül’de Koç burcunda Chiron kavuşumlu, Satürn kareli dolunay gerçekleşecek. Toplumsal statü, evlilik, kariyer konularında sizi üzen bir olayla karşılaşabilir, sorumluluğunuzun arttığını görebilir, bu sayede yeni bir farkındalık kazanabilirsiniz. Bu sorunu gördükten sonra çözüm için fırsatlar olacaktır. İş ve kariyerle ilgili ciddi ivme kazandıracak fırsatlar söz konusu. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Unutmayın ki, göz önünde olacağınız için iyi ve kötü yaptığınız her şey dikkat çekecektir.

#Aslan: 25 Eylül’de Koç burcunda Chiron etkili, Satürn kareli bir dolunay meydana gelecek. Yurt dışı bağlantılı işler, seyahatler, eğitimler, hukuk, devlet, inanç konuları gündeme gelecek. Global bir firmada işe girmek, yurt dışı çalışmalarına başvurmak için güzel etkiler mevcut. Özellikle iş ortamında bir yönetici ile zor anlaşabilirsiniz. Hayatınızdaki kişi ile bir sebepten bir mesafe girebilir aranıza ya da sorumluluklara yönelik bir konuşma geçebilir, anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Önce sizi zorlayan bir deneyim gelecek, sonrasında ise farkındalıkla yepyeni çözümler bulacaksınız gibi durmakta.

#Başak: 25 Eylül’de Koç burcunda meydana gelecek olan dolunay, Chiron etkili ve Satürn kareli bir dolunay olacak. İlişkiler arenasında bireysellik ve ciddiyet, bağlılık konularında konuşmanız gereken bazı konular olabilir. Ortak değerlerde buluşmak çok kolay olmayacak gibi. Ayrıca iş ortaklığınız var ise özellikle maddi konular nedeniyle bir anlaşmazlığınız olabilir. Son olarak, ödemelerinizde ve bütçe konusunda geç kalmalar ve aksilikler olabilir sevgili Başak’lar. Paranıza hâkim olun lütfen.

#Terazi: 25 Eylül’de karşıt burcunuzda Chiron kavuşumlu, Satürn kareli bir dolunay meydana gelecek. Sizin için bu dolunay ilişkiler arenasında yuva, birliktelik, aile kavramlarını sorguladığınız, belki biraz aile ve eş arasında kaldığınız bir farkındalık dolunayıdır. Biraz yalnız kalmak, bireyselleşmek isteyebilirsiniz. Eğer ki iki taraf arasında kalırsanız dengeyi bulmaya özen gösterin. İlişkinizin nereye gitmesini istediğiniz konusunda karar alma zamanıdır. Kiminiz için bu daha ciddi adımlar atılması anlamına da gelebilir.

#Akrep: 25 Eylül’de Koç burcunda Chiron etkisi altında ve de Satürn’den kare açı alan bir dolunay meydana gelecek. İş ortamınızda düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Organizasyon yapısı konusunda değişimler söz konusu olabilir. Sorumluluklarınız artacak gibi duruyor. Sağlığınıza çeki düzen vermek için adımlar atabilirsiniz. Kötü alışkanlıkları bir kenara bırakmak için güzel bir dönem. Yakın akrabalar, kardeşlerle iletişim kazaları söz konusu olabilir, iletişim araçlarınızda problemler baş gösterebilir. Ayrıca kazalara, baş ile ilgili yaralanmalara çok dikkat edin. Yolda ve trafikte ekstra dikkatli olmakta fayda var.

#Yay: 25 Eylül’de Koç burcunda Chiron ile birlikte, Satürn’den kare açı alan bir dolunay meydana gelecek. İlişkiler arenasında yenilenme zamanı geliyor. Maddi konuları, güç savaşını ortaya çıkarmamakta fayda var. Ayrıca keyfiniz ve hobileriniz için para harcamak isteyeceksiniz. Ancak bütçe konusunda çok rahat olmayabilirsiniz. Tadınızın kaçmasını istemiyorsanız hesabınızı iyi yapmaya özen gösterin. Çocuğunuz var ise ilgilenmeniz gereken durumlar söz konusu olacaktır. Sorumluluklarınız artacak gibi duruyor. Arkadaş çevreniz ile iletişiminize özen göstermenizde fayda var.

#Oğlak: 25 Eylül’de Koç burcunda Chiron etkili, Satürn kareli bir dolunay var. Bu dolunay ev, yuva, anne babayla ilgili gündeme gelecek konulara işaret ediyor. Önce sizi zorlayan, üzen bir deneyim, konuşma ya da farkındalık olabilir. Ancak bu farkındalık sayesinde çözüme gidebileceksiniz. Kendinizi çok sert, katı biçimde ifade etmeniz, ilişkilerde yıpratıcı etkilere neden olabilir, aman dikkat. Ayrıca eve taşınma, evden ayrılma gibi değişimleri de tetikleyecektir. Mesleki anlamda ise yöneticilerinizin tarz ve üslubu sert olabilir, yorumlar çok hoşunuza gitmeyecek gibi duruyor.

#Kova: 25 Eylül’de Koç burcunda Chiron ve Satürn etkili bir dolunay var. İletişim, yeni girişimler, seyahatler, internet bağlantılı işler yapma konusunda adımlar atacaksınız. Aynı zamanda kendinizi geliştirmek için yeni kurslara katılmak da isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde, hukuk ve devletle bağlantılı konularda biraz aksaklıklar olabilir. Bütün bu işlerden biraz yorgun kalabilirsiniz, önce kendinize özen göstermeyi unutmayın.

#Balık: 25 Eylül’de Koç burcunda Chiron etkili, Satürn kareli bir dolunay var. Kariyer ve mesleki anlamda, para konusunda destekleyici haberler var iken ortak maddi kaynaklar, bankalar, hesap kitap konusunda o kadar olumlu olmadığını söylemek durumundayım. Kısaca sizin için maddi konularda biraz can sıkıcı olaylar yaratabilir. Bir hesap kitap tutmayabilir. Arkadaş çevrenizle maddi konularda zorlu bir konuşma yapabilirsiniz. Güven konusunda problemleriniz olabilir. Ancak bu olayda yaşayacağınız farkındalık ile bir önlem alabilecek, yola devam edebileceksiniz.