Astroloji Burç Yorumları Burçlar

23-29 Temmuz Haftalık Burç Yorumlarınız eÇift’ten!

Yeni bir haftanın başlangıcından herkese merhaba! Biz bu hafta da haftanın en sevilen içeriklerinden birini üreten Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu ile karşınızdayız. #astrotüyo: Bu hafta yazın ikinci tutulmasını yaşıyoruz. Bu tutulma aynı zamanda Kova-Aslan aksındaki son tutulmalardan ve Marsiyen etkisiyle biraz zorlayıcı nitelikte. Hepimizi son bir yıldır odağımızda olan belli başlı konularda dönüm noktası olacak nitelikte olaylar beklemekte. Ayrıca seyahatler ve iletişimde kazalara açık bir zaman dilimi, yola çıkacaklar aman dikkat!

#Koç: Geçtiğimiz Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte, önümüzdeki bir ay boyunca kendi yeteneklerinize yöneldiğiniz, keyifli, neşeli, hayatın tadını çıkarmaya yönelik bir dönem sizi beklemekte. Bir aylık süreçte bekar Koç’lar yaz aşklarının tadını çıkarırken, partneri olanlar ise ilişkide keyifli anlar paylaşacaktır. Çocukları olanlar bol miktarda onlarla eğlenip, kendi çocukluğunu hatırlayacak, çocuk isteyenler için ise değerlendirmek isteyecekleri güzel bir dönem. Ancak özellikle belirtmek isterim ki 24 Temmuz – 19 Ağustos arasında Merkür aynı alanda Retro hareket yapacak. Bu dönemde özellikle ilişkiler ve çocuklarla olan iletişimde problemler olacaktır, ortaya çıkan eski ilişkilere de dikkatli yaklaşmakta fayda var. Geldikleri gibi Retro bitince giderler zira. 27 Temmuz’da ayın son, yazın ise ortanca tutulmasını yaşıyoruz. Kova burcundaki Ay tutulması, iki yıldır hayatlarımızda oldukça önemli değişimler yaratan Kova-Aslan aksı tutulmalarından. Bu tutulmaya Retro bir Mars’ın eşlik ediyor olması, ne zamandır içinizde tuttuğunuz bazı kırgınlıkların öfke şeklinde dışa yansımasına neden olabilir. Dolunay’lar kapanışla ilgili, tutulmayla ve de Mars Retro’suyla birlikte yoğun duygular yüzeye çıkabilir. Bu tutulma sizin için arkadaş çevreniz, hayalleriniz, girişimcilik yönünüzü etkileyen bir alanda meydana gelmekte. Son iki yılda çevrenizin ne kadar değiştiğini fark edecek ve bireyselliğinizi kaybetmeden dostluklar kurmanın nasıl bir şey olduğunu tekrar hatırlayacaksınız.

#Boğa: Geçtiğimiz Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte yuvanıza ve ailenizle ilgilenmeye yönelik bir dönem sizi beklemekte. Bir aylık dönem boyunca Boğa’lar ev almak, dekorasyonu yenilemek, evde daha çok vakit geçirmek isteyecek. Ancak özellikle belirtmek isterim ki 24 Temmuz – 19 Ağustos arasında Merkür aynı alanda Retro hareket yapacak. Bu dönemde iletişim problemleri olacaktır, ev ile ilgili anlaşma, sözleşme yapacaksanız lütfen bu zaman dilimini atlamaya bakın. 27 Temmuz’da ayın son, yazın ise ortanca tutulmasını yaşıyoruz. Kova burcundaki Ay tutulması, iki yıldır hayatlarımızda oldukça önemli değişimler yaratan Kova-Aslan aksı tutulmalarından. Bu tutulmaya Retro bir Mars’ın eşlik ediyor olması, ne zamandır içinizde tuttuğunuz bazı kırgınlıkların öfke şeklinde dışa yansımasına neden olabilir. Dolunay’lar kapanışla ilgili, tutulmayla ve Mars Retro’suyla birlikte yoğun duygular yüzeye çıkabilir. Bu tutulma sizin için kariyer ve toplumsal statünüz alanında olacak. Bir süredir mesleki değişimler peşinde koşarken hak ettiğinizi alamadığınızı hissediyor olabilirsiniz. Bu tutulma etkisi ile koparıcı nitelikte kararlar almadan önce iki kere düşünün derim. Ayrıca evlilik ile ilgili gelişmeler de sizi beklemekte. Bu gelişmeler iyi mi kötü mü, biraz da sizin bireysel haritanıza bağlı olacaktır. Ben tartışmalar ve öfke patlamalarına karşı uyarmak isterim.

#İkizler: Geçtiğimiz Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte iletişim projeleri, seyahatler, taşınma, yakın çevre ve akrabalarla ilgilenme dönemi sizi bekliyor. Bir aylık dönem boyunca yollarda ve telefon başındasınız! Ancak özellikle belirtmek isterim ki 26 Temmuz – 19 Ağustos arasında Merkür aynı alanda Retro hareket yapacak. Bu dönemde iletişim problemleri olacaktır, seyahatler esnasında aksaklıklar olabilir. Mars da Retro olacağı için kazalara daha açık bir dönem. 27 Temmuz’da ayın son, yazın ise ortanca tutulmasını yaşıyoruz. Kova burcundaki Ay tutulması, iki yıldır hayatlarımızda oldukça önemli değişimler yaratan Kova-Aslan aksı tutulmalarından. Bu tutulmaya Retro bir Mars’ın eşlik ediyor olması, ne zamandır içinizde tuttuğunuz bazı kırgınlıkların öfke şeklinde dışa yansımasına neden olabilir. Dolunay’lar kapanışla ilgili, tutulmayla ve de Mars Retro’suyla birlikte yoğun duygular yüzeye çıkabilir. Bu tutulma sizin için yurt dışı, yabancılar, seyahatler, eğitim alanında olacak. Bir süredir acaba yurt dışına mı taşınsam, yeni bir eğitime mi yazılsam, bir Youtube kanalı mı açsam diyor olabilirsiniz. Bu tutulma etkisi ile ani kararlar almadan önce iki kere düşünün ancak yeni başlangıçlar için karşınıza çıkan fırsatları da değerlendirmeyi unutmayın!

#Yengeç: Geçtiğimiz Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte para kazanma ve bütçe yapma süreci sizi bekliyor. Bir aylık dönem boyunca paramı nasıl büyütürüm diye düşüneceksiniz! Ancak özellikle belirtmek isterim ki, 24 Temmuz – 19 Ağustos arasında Merkür aynı alanda Retro hareket yapacak. Bu dönemde iletişim problemleri olacaktır, yeni iş anlaşmaları yapmak için çok da uygun bir dönem değil. 27 Temmuz’da ayın son, yazın ise ortanca tutulmasını yaşıyoruz. Kova burcundaki Ay tutulması, iki yıldır hayatlarımızda oldukça önemli değişimler yaratan Kova-Aslan aksı tutulmalarından. Bu tutulmaya Retro bir Mars’ın eşlik ediyor olması, ne zamandır içinizde tuttuğunuz bazı kırgınlıkların öfke şeklinde dışa yansımasına neden olabilir. Dolunay’lar kapanışla ilgili, tutulmayla ve de Mars Retro’suyla birlikte maddi kaygılar yüzeye çıkabilir. Bu tutulma sizin için maddi kazançlar aksında olacak. Bir süredir acaba iş mi değiştirsem, kazancımı nasıl arttırsam diyor olabilirsiniz. Ben daha fazlasını hak ediyorum diyerek kendinizi yiyor olabilirsiniz. Bu tutulma etkisi ile ani kararlar almadan önce iki kere düşünün ancak yeni başlangıçlar için karşınıza çıkan fırsatları da değerlendirmeyi unutmayın, derim.

#Aslan: Geçtiğimiz Pazar günü Güneş’in burcunuza geçmesi ile birlikte enerjiniz yerine geliyor. Neşe ve keyif dolu, bol sosyalleşme ve gezmeli bir aylık döneme hazır olun. Ancak özellikle belirtmek isterim ki 24 Temmuz – 19 Ağustos arasında Merkür aynı alanda Retro hareket yapacak. Bu dönemde kendinizi fazlaca ortaya koyup inatçı olabilir ya da tam tersi, kendinizi nasıl ifade edeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara açık bir dönem. 27 Temmuz’da ayın son, yazın ise ortanca tutulmasını yaşıyoruz. Kova burcundaki Ay tutulması, iki yıldır hayatlarımızda oldukça önemli değişimler yaratan Kova-Aslan aksı tutulmalarından. Bu tutulmaya Retro bir Mars’ın eşlik ediyor olması, ne zamandır içinizde tuttuğunuz bazı kırgınlıkların öfke şeklinde dışa yansımasına neden olabilir. Dolunay’lar kapanışla ilgili, tutulmayla ve de Mars Retro’suyla birlikte duygusal kaygılar, ikili ilişkilerde iletişimsel problemler yüzeye çıkabilir. Bu tutulma sizin karşıt burcunuzda olacak. Bir süredir partnerinizle olan ilişkinizi sorguluyor olabilirsiniz. Bu tutulma etkisi ile ani kararlar almadan önce iki kere düşünün, derim. Öte yandan ortaklıklar yapmak için de fırsatlarınız olacaktır.

#Başak: Geçtiğimiz Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte enerjiniz biraz durgunlaşıyor. Daha içe dönük olup, kendi kendinize vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak özellikle belirtmek isterim ki, 24 Temmuz – 19 Ağustos arasında Merkür aynı alanda Retro hareket yapacak. Bu dönemde kendinizi bir anda gizli konuşmaların sırların içinde bulabilirsiniz. Bir süredir gizli yürütülen işler varsa ortaya çıkabilir. Bu yönde planlar yapmamanızı tavsiye ederim. 27 Temmuz’da ayın son, yazın ise ortanca tutulmasını yaşıyoruz. Kova burcundaki Ay tutulması, iki yıldır hayatlarımızda oldukça önemli değişimler yaratan Kova-Aslan aksı tutulmalarından. Bu tutulmaya Retro bir Mars’ın eşlik ediyor olması, ne zamandır içinizde tuttuğunuz bazı kırgınlıkların öfke şeklinde dışa yansımasına neden olabilir. Dolunay’lar kapanışla ilgili, tutulmayla ve de Mars Retro’suyla birlikte duygusal kaygılar, iş ortamınızda iletişimsel problemler yüzeye çıkabilir. Bir süredir iş değiştirmek istiyor olabilir ya da yeni bir ortama geçmiş olabilirsiniz, bu tutulma ile bazı gerginlikler açığa çıkabilir. Ancak kariyer evinize güzel açıda olduğu için tebdil-i mekânda ferahlık var diyorum. Sadece bu tutulma etkisi ile ani kararlar almadan önce iki kere düşünün, derim.

#Terazi: Geçtiğimiz Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte sosyal hayatınız hızlanıyor. Yetişmeniz gereken o kadar çok program ve arkadaş daveti var ki! Ancak özellikle belirtmek isterim ki, 24 Temmuz – 19 Ağustos arasında Merkür aynı alanda Retro hareket yapacak. Bu dönemde iletişim kazalarına hazır olun. Ayrıca arkadaşlarınızla beraber iş kurmak gibi niyetleriniz var ise, bu dönem pek de uygun değildir. 27 Temmuz’da ayın son, yazın ise ortanca tutulmasını yaşıyoruz. Kova burcundaki Ay tutulması, iki yıldır hayatlarımızda oldukça önemli değişimler yaratan Kova-Aslan aksı tutulmalarından. Bu tutulmaya Retro bir Mars’ın eşlik ediyor olması, ne zamandır içinizde tuttuğunuz bazı kırgınlıkların öfke şeklinde dışa yansımasına neden olabilir. Dolunay’lar kapanışla ilgili, tutulmayla ve de Mars Retro’suyla birlikte duygusal kaygılar, ilişkilerde sorunlar ortaya çıkabilir. İyi gitmeyen ilişkilerde koparıcı etkileri olacaktır, sağlam temelli olanlar ise bu krizi atlatacaktır. Sadece bu tutulma etkisi ile ani kararlar almadan önce iki kere düşünün, derim.

#Akrep: Geçtiğimiz Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte kariyer hayatınız hızlanıyor. Gözler sizin üzerinizde, yaptığınız iyi ve kötü her şey normalden fazla dikkat çekecektir! Ancak özellikle belirtmek isterim ki, 24 Temmuz – 19 Ağustos arasında Merkür aynı alanda Retro hareket yapacak. Bu dönemde iletişim kazalarına hazır olun. Ayrıca geçmişten gelen iş fırsatları tekrar gündeminize gelecektir, değerlendirmek isteyebilirsiniz. 27 Temmuz’da ayın son, yazın ise ortanca tutulmasını yaşıyoruz. Kova burcundaki Ay tutulması, iki yıldır hayatlarımızda oldukça önemli değişimler yaratan Kova-Aslan aksı tutulmalarından. Bu tutulmaya Retro bir Mars’ın eşlik ediyor olması, ne zamandır içinizde tuttuğunuz bazı kırgınlıkların öfke şeklinde dışa yansımasına neden olabilir. Dolunay’lar kapanışla ilgili, tutulmayla ve de Mars Retro’suyla birlikte duygusal kaygılar, aile içinde ve de evde sorunlar ortaya çıkabilir. İyi gitmeyen ilişkilerde koparıcı etkileri olacaktır, aile krizlerine ve aile büyükleriyle olan ilişkilere dikkat. Bu tutulma etkisi ile ani kararlar almadan önce iki kere düşünün, derim.

#Yay: Geçtiğimiz Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte yurt dışı, seyahat, eğitim alanında ve hatta girişimcilik, internet üzerinden yapılan işler, basın yayın alanında gelişmeleriniz olacak. Ancak özellikle belirtmek isterim ki, 24 Temmuz – 19 Ağustos arasında Merkür aynı alanda Retro hareket yapacak. Bu dönemde iletişim kazalarına hazır olun. Geçmişten gelen fırsatlar tekrar gündeminize gelecektir, değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak seyahatlerde ufak aksaklıklar yaşayabilirsiniz. 27 Temmuz’da ayın son, yazın ise ortanca tutulmasını yaşıyoruz. Kova burcundaki Ay tutulması, iki yıldır hayatlarımızda oldukça önemli değişimler yaratan Kova-Aslan aksı tutulmalarından. Bu tutulmaya Retro bir Mars’ın eşlik ediyor olması, ne zamandır içinizde tuttuğunuz bazı kırgınlıkların öfke şeklinde dışa yansımasına neden olabilir. Dolunay’lar kapanışla ilgili, tutulmayla ve de Mars Retro’suyla birlikte yurt dışına mı taşınsam, seyahatleri nasıl yapalım, eğitimlerim yeterli mi, işimi kurabilecek miyim, yazdıklarım beğeniliyor mu gibi endişeleriniz olabilir.

#Oğlak: Geçtiğimiz Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte gündeminiz finans, bütçeler, ortak kaynaklar olacaktır. Ancak özellikle belirtmek isterim ki, 24 Temmuz – 19 Ağustos arasında Merkür aynı alanda Retro hareket yapacak. Bu dönemde iletişim kazalarına hazır olun. Finansal anlamda riskli kararlar almak, imzalar atmak için çok da uygun bir dönem değil. 27 Temmuz’da ayın son, yazın ise ortanca tutulmasını yaşıyoruz. Kova burcundaki Ay tutulması, iki yıldır hayatlarımızda oldukça önemli değişimler yaratan Kova-Aslan aksı tutulmalarından. Bu tutulmaya Retro bir Mars’ın eşlik ediyor olması, ne zamandır içinizde tuttuğunuz bazı kırgınlıkların öfke şeklinde dışa yansımasına neden olabilir. Dolunay’lar kapanışla ilgili, tutulmayla ve de Mars Retro’suyla birlikte özellikle finansal alandaki duygusal kaygılar meydana çıkacaktır. İş ve para gündeminde kararlar almanız, eski kararların üzerinden geçmeniz gerekecek. Bu tutulma etkisi ile ani kararlar almadan önce iki kere düşünün, derim.

#Kova: Geçtiğimiz Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte gündeminiz ikili ilişkiler olacaktır. Ancak özellikle belirtmek isterim ki, 24 Temmuz – 19 Ağustos arasında Merkür aynı alanda Retro hareket yapacak. Bu dönemde iletişim kazalarına hazır olun. Evli Kova’lar ya da iş ortaklıları olanlar anlaşmakta zorlanabilir. Yeni iş ortaklıkları kurmak için çok da uygun bir zaman olmayacaktır. 27 Temmuz’da ayın son, yazın ise ortanca tutulmasını yaşıyoruz. Burcunuzdaki Ay tutulması, iki yıldır hayatınızda oldukça önemli değişimler yaratan Kova-Aslan aksı tutulmalarından. Bu tutulmaya Retro bir Mars’ın eşlik ediyor olması, ne zamandır içinizde tuttuğunuz bazı kırgınlıkların öfke şeklinde dışa yansımasına neden olabilir. Dolunay’lar kapanışla ilgili, tutulmayla ve de Mars Retro’suyla birlikte hayatınızla ilgili duygusal kaygılar meydana çıkacaktır. Eski kararlarınızın üzerinden geçecek ve memnun olmadığınız yerleri değiştirmek isteyeceksiniz.

#Balık: Geçtiğimiz Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte günlük hayatınız hareketlenecek gibi duruyor. İş hayatınızda koşturmalar olacaktır, aynı zamanda sağlık ve spora yönelik yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak özellikle belirtmek isterim ki, 24 Temmuz – 19 Ağustos arasında Merkür aynı alanda Retro hareket yapacak. Bu dönemde özellikle ofiste iletişim kazalarına dikkat! Yeni iş anlaşmaları yapmak için çok da uygun bir dönem değil.  27 Temmuz’da ayın son, yazın ise ortanca tutulmasını yaşıyoruz. Kova burcundaki Ay tutulması, iki yıldır hayatlarımızda oldukça önemli değişimler yaratan Kova-Aslan aksı tutulmalarından. Bu tutulmaya Retro bir Mars’ın eşlik ediyor olması, ne zamandır içinizde tuttuğunuz bazı kırgınlıkların öfke şeklinde dışa yansımasına neden olabilir. Dolunay’lar kapanışla ilgili, tutulmanın 12. Evinizde olması ve de Mars Retro’suyla birlikte hareketi içinizdeki korkuları, endişeleri tetikleyebilir. Daha çok psikolojik olarak çalışacak ve sizi zorlayacak gibi durmakta maalesef.