Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Haftalık Burç Yorumlarınız eÇift’ten!

Temmuz ayını yarıladık bile ve tabii ki Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu ile bu hafta da burçlarınızı haberlerini size getirdik! #astrotüyo: Bu hafta gökyüzü nispeten sakin etkiler getiriyor. Oldukça yoğun bir tutulmadan sonra, şimdi ay sonundaki Kova burcu tutulmasına kadar biraz dinlenme ve yaşadıklarımızı sindirme dönemi. Bu hafta ön plana çıkan iki büyük etki ise Venüs’ün Başak burcundaki seyri ile Güneş’in Yengeç burcundaki son demleri. Güneş hafta sonu itibariyle Aslan burcuna geçtiğinde eğlenceli ve hareketli günler bizi bekleyecek!

#Koç: Venüs’ün Başak burcundaki hareketi ile birlikte, sağlık ve spor ile çok daha ilgili olacak ve kendinize bakmak istiyorsunuz. Aynı zamanda kendinizi biraz daha hizmet odaklı bir şekilde çevrenize yardım ederken bulabilirsiniz. Güneş’in Yengeç burcundaki son günlerinde yuvanızla ilgilenmek, evde ve sakin olduğunuz son günlerin tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Akabinde, 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte kendi yeteneklerinize yöneldiğiniz, keyifli, neşeli, hayatın tadını çıkarmaya yönelik enerjiler sizi beklemekte. Bir aylık dönem boyunca bekar Koç’lar yaz aşklarının tadını çıkarırken, partneri olanlar ise ilişkide keyifli anlar paylaşacaktır. Çocukları olanlar bol miktarda onlarla eğlenip, kendi çocukluğunu hatırlayacak, çocuk isteyenler için ise değerlendirmek isteyecekleri güzel bir dönem.

#Boğa: Venüs’ün Başak burcundaki hareketi ile birlikte bekâr Boğa’lar için yeni aşklar gündemde. Ayrıca çocukları olanlar için de güzel haberler var! Güneş’in Yengeç burcundaki son günlerinde akrabalarla vakit geçirmek, deniz kenarında sosyalleşmek, bol seyahatlere çıkmak için oldukça güzel günler. Akabinde, 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte yuvanıza ve de ailenizle ilgilenmeye yönelik enerjiler sizi beklemekte. Bir aylık dönem boyunca Boğa’lar ev almak, dekorasyonu yenilemek, evde daha çok vakit geçirmek isteyecek.

#İkizler: Venüs’ün Başak burcundaki hareketi ile birlikte aile, yuva, ev ve de özellikle ailedeki kadınlarla daha çok ilgilenmeniz gerekmekte. Evinizi yenilemek, dekorasyonunu güzelleştirmek isteyebilir, evde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Güneş’in Yengeç burcundaki son günlerinde bütçe hesaplarına daha çok eğilmeniz gerekebilir. Akabinde, 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte iletişim projeleri, seyahatler, taşınma, yakın çevre ve akrabalarla ilgilenme süreci sizi bekliyor. Bir aylık dönem boyunca yollarda ve telefon başındasınız!

#Yengeç: Venüs’ün Başak burcundaki hareketi ile birlikte aşkın nereden geleceği belli olmaz! Seyahatler, yakın akrabalarınız vasıtasıyla, hep dolaştığınız mahallede bir cafede otururken sürpriz tanışmalar sizi bekliyor! Ayrıca yakın çevre, akrabalar ve de özellikle ailedeki kadınlarla ilgilenme zamanındasınız. Güneş’in burcunuzdaki son günlerini iyi değerlendirin, yapmak istedikleriniz için enerjiniz var. Akabinde, 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte para kazanma ve bütçe yapma süreci sizi bekliyor. Bir aylık dönem boyunca paramı nasıl büyütürüm diye düşüneceksiniz!

#Aslan: Venüs’ün Başak burcundaki hareketi ile birlikte para kazanmak ve doğru bütçe yapmak en önemli konularınızdan biri. Güneş’in Yengeç burcundaki son günleri doğum günü sezonunuza ne kadar az zaman kaldığının habercisi! Geçtiğimiz bir yılı değerlendirmek ve biraz daha içinize dönmek isteyeceksiniz. Akabinde, 22 Temmuz’da Güneş’in burcunuza geçmesi ile birlikte enerjiniz yerine geliyor. Neşe ve keyif dolu, bol sosyalleşme ve gezmeli bir aylık döneme hazır olun. Yıldızınız parlıyor, hayat sizden yana!

#Başak: Venüs’ün burcunuzdaki seyri devam etmekte. Bu günlerde enerjiniz oldukça yüksek. Aşk ve parayı her yerden kendinize çekiyorsunuz! Güneş’in Yengeç burcundaki son günlerinde sosyalleşmenin doruklarındasınız. Her gün bir arkadaş daveti, plan, proje, yeni mekânlar. Akabinde, 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte enerjiniz biraz durgunlaşıyor. Daha içe dönük olup, kendi kendinize vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

#Terazi: Venüs’ün Başak burcundaki hareketi aşkta biraz daha sessiz olunan günlere işaret etmekte. Sevginizi kendi içinizde yaşamayı tercih edebilirsiniz. Bekar Terazi’ler biraz daha platonik takılacaklar. Güneş’in Yengeç burcundaki son günlerinde kariyerinizle ilgili halletmeniz gereken ne varsa tamamlamaya bakın. Zira bugünlerde yöneticiler iyi ve kötü ne yaparsanız gözlemliyor sizi. Akabinde, 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte sosyal hayatınız hızlanıyor. Yetişmeniz gereken o kadar çok program ve arkadaş daveti olacak ki!

#Akrep: Venüs’ün Başak burcundaki hareketi çok daha sosyal olduğunuz, arkadaşlarınızla beraber etkinliklere katıldığınız bir döneme işaret etmekte. Özellikle kadın arkadaşlarınızdan desteğinizi esirgemeyin.  Güneş’in Yengeç burcundaki son günlerinde yurt dışı, yabancılar, seyahatler, eğitim, devlet ve hukuk temalı halletmeniz gereken işleri tamamlamaya bakın. Akabinde, 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte kariyer hayatınız hızlanıyor. Gözler sizin üzerinizde, yaptığınız iyi ve kötü her şey normalden fazla dikkat çekecektir!

#Yay: Venüs’ün Başak burcundaki hareketi kariyerinizde özellikle kadın yöneticilerle uyumlu bir enerjide olduğunuza işaret etmekte. Para getirecek yeni anlaşmalar yapabilir, takdir edildiğinizi hissedebilirsiniz. Güneş’in Yengeç burcundaki son günlerinde aklınız bütçenizde ve ortak maddi kaynaklarda. Bu dönemlerde kredi, borç, ödeme işlerinizi halledebilir, beklediğiniz bir prim veya alacak var ise alabilirsiniz. Akabinde, 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte yurt dışı, seyahat, eğitim alanında ve hatta girişimcilik, internet üzerinden yapılan işler, basın yayın alanında gelişmeleriniz olacak.

#Oğlak: Venüs’ün Başak burcundaki hareketi ile bolca seyahat, yurt dışı ve uzaklarla bağlantılı işler, eğitim konusunda atılacak adımlar sizi beklemekte. Güneş’in Yengeç burcundaki son günlerinde ikili ilişkiler gündeminizde. Partnerinizle beraber daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca ortaklıklı işler görüşüyorsanız tam zamanıdır. Akabinde, 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte gündeminiz bir ay boyunca finans, bütçeler, ortak kaynaklar olacak.

#Kova: Venüs’ün Başak burcundaki hareketi detaycı bir bütçe takibi demek. İşlerinizi, ortak kullandığınız maddi kaynakları gözden geçirmek, 6 aylık planları çıkarmak için tam uygun zaman! Güneş’in Yengeç burcundaki son günlerinde sağlık ve spor ile daha çok ilgilenebilir, kendinize bakabilirsiniz. İş hayatınız ve günlük hayatınız ise yoğun olmaya devam ediyor. Akabinde, 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte gündeminiz ikili ilişkiler olacaktır. Partnerinizle çok daha eğlenceli ve keyifli bir zaman dilimi geçirebilir, ilişkiyi daha ciddi bir seviyeye taşımak isteyebilirsiniz.

#Balık: Venüs’ün Başak burcundaki hareketi ile ikili ilişkiler gündeminiz. Planlama gerektiren, ciddi işleri halledebilir, ilişkinizi biraz daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsiniz. Bu alanda çokça hareket olacak. Eğer ortaklıklı bir iş yapmak istiyorsanız, bu dönemde planlamalar yapabilirsiniz. Güneş Yengeç burcundaki son günlerinde aşk hayatınızı olumlu etkilemeye devam ediyor. Ayrıca çocukları olan Balık’lar biraz daha bu konularla ilgilenebilir. Ayrıca kendi yeteneklerinizden kazanç elde etmek isteyebilirsiniz. Akabinde, 22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte günlük hayatınız hareketlenecek gibi duruyor. İş hayatınızda koşturmalar olacaktır, aynı zamanda sağlık ve spora yönelik yeni kararlar alabilirsiniz.