Astroloji Burç Yorumları Burçlar

14-20 Mayıs Haftalık Burç Yorumlarınız eÇift’ten!

Bu hafta Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu ‘ndan haberleri yepyeni bir yüzle sunmaya karar verdik. Bakalım bu hafta burçları neler bekliyor?#astrotüyo: Bu hafta tüm gezegenler anlaşmış hepsi bir arada burç değiştiriyor, bir de araya Yeni Ay sıkışmış durumda! Oldukça hareketli bir hafta bizi beklemekte!

 

  • 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı önümüzdeki 15 gün ihtiyacınız olan değişimler için hızlı taktikleri belirlemenize yardımcı olacak ve aynı zamanda 6 aylık bir aksiyon planı çıkarmanızı da destekleyecek.
  • Aynı gün ilerleyen saatlerde Uranüs Boğa’ya geçer. 2026’ya kadar buralarda..
  • 16 Mayıs Mars Kova burcuna geçiyor – 11 Eylül’e kadar burada
  • 19 Mayıs Venüs Yengeç burcuna geçiyor.

 

#Koç: 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı ile mesleki anlamda destekleyici etkiler sizi bekliyor. Yeni bir müşteriyle anlaşabilir, gelirinizde artış yakalayabilirsiniz. Bu günlerde finansal anlamda aklınızdaki uzun vadeli planları yapın. Hemen sonrasında Uranüs’ün Boğa’ya geçişi ile birlikte, iş hayatınızda oldukça hareketli, değişken bir dönem sizi beklemekte. Bir anda ofis hayatınızı bırakmasanız bile, birkaç yıl içinde şu anda olduğunuz yerden çok başka alanlara yöneleceğiniz kesin! 16 Mayıs’ta ise Mars artık Kova burcuna geçiş yapıyor.  16 Kasım’a kadar sosyal çevrenizin genişlediği, bol bol gezip tozduğunuz bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınızı organize edecek ve oldukça hareketli bir yaz geçireceksiniz. Ayrıca çevrenizden işle ilgili size iyi gelecek bağlantılar da çıkacaktır. Sadece bu ortamlarda gereksiz gergin olmamakta fayda var. Ayın 19’u itibariyle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi, ev ve yuvanızı güzelleştirmek isteyeceğiniz, köklerinizle huzur içinde barışacağınız bir döneme işaret etmekte. Aynı zamanda ailedeki kadınlarla daha çok vakit geçirmek isteyebilir, onlardan destek de görebilirsiniz.

 

#Boğa: 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı ile hayatınızda başlangıçlar yapmak ve yeni adımlar atmak için oldukça ideal bir zaman dilimi olacaktır. Boğa değişimi sevmez, ancak Uranüs  geldiği yerde de ani ve beklenmedik sürprizler yapmasıyla ünlüdür! Hayatınızın hiç beklemediğiniz alanlarda değişeceğine hiç şüphe yok. Çok daha cesur ve hareketli olacaksınız. Özellikle de evlilik ve ortaklıklar arenasında yaşanacak köklü değişimlere ve yepyeni başlangıçlara hazır olun. 16 Mayıs’ta ise Mars artık Kova burcuna geçiş yapıyor. 16 Kasım’a kadar iş, kariyer ve toplumsal statü anlamında çok koşturmalı, fırsatların olduğu kadar agresyonun da olduğu bir döneme işaret eder. İş ortamlarında gereksiz gergin olmamakta fayda var. Ayın 19’u itibariyle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte yakın çevreniz, akrabalarınız ile çok daha huzurlu ilişkiler kurabileceksiniz. Ayrıca keyif alacağınız, tadını çıkaracağınız, belki de deniz kenarı olan yerlere seyahatlere çıkmanız da olasıdır.

 

#İkizler: 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı ile biraz yalnız kalmak isteyebilir, bazı durumları kendi içinizde yaşamak isteyebilirsiniz.  Bazı finansal krizleri de çözmek durumunda kalabilirsiniz. Uranüs geçişi ile manevi özgürleşmenin, bilinçaltınızı açmanın yolları karşınıza çıkacaktır. Bu dönemde fiziki dünyada çok bağlı olduğunuz, tutunduğunuz bazı kalıplarınız var ise hayat bu kalıpları bırakmanız için size türlü oyunlar yapabilir. Biraz daha hayata güvenip, akışta olma zamanıdır önümüzdeki yıllar. 16 Mayıs’ta ise Mars artık Kova burcuna geçiş yapıyor. 16 Kasım’a kadar sizin için yurt dışı bağlantılı fırsatlar, seyahatler, yayıncılık ve basınla ilgili işler, iletişimle bağlantılı konular gündeme gelecektir. Hayallerinizi, vizyonlarınızı gerçekleştirmek uğruna adımlar atacaksınız. Sadece bu dönemde gereksiz gergin olmamakta fayda var. Ayın 19’u itibariyle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile kazançlarınızı çok daha rahatça arttıracaksınız. Biraz da kendi keyfiniz için harcamalar yapabilirsiniz.

 

#Yengeç: 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı ile yepyeni çevrelere girmeye başlayabilir, güçlü kişilerden destek almaya başlayabilirsiniz. Hemen sonrasında Uranüs’ün Boğa’ya geçişi ile birlikte, hayata bakış açınızı değiştirecek yeni çevrelere girmeye başlayacaksınız. Belki çok daha fazla spiritüel konular, astroloji gibi dallar, teknoloji, internet bağlantılı işler yapan kişiler, marjinal bakış açısı olan dostlar ile bir araya gelebilirsiniz. Her durumda bu kişiler sizin de hayatınıza yenilikler katacaktır. 16 Mayıs’ta ise Mars artık Kova burcuna geçiş yapıyor. 16 Kasım’a kadar sizin için hem finansal konuları daha iyi yönetmek zorunda olduğunuz bir dönem hem de sağlığınıza ve küçük operasyonlara karşı dikkatli olmanız gerektiğini göstermekte. Özellikle ödemeler konusunda gereksiz gergin olmamakta fayda var. Ayın 19’u itibariyle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte aşk, güzellik, sanat ve keyif dolu günler sizi bekler. Aynı zamanda biraz da tembellik etmek isteyeceksiniz.

 

#Aslan: 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı ile iş hayatınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor. İş değişimi yapabilir, kazançlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Hemen sonrasında Uranüs’ün Boğa’ya geçişi ile birlikte mesleki anlamda çok daha cesur adımlar atmaya başlayacaksınız. Bu alan kariyerde ani değişimleri göstermekle birlikte, toplumsal statü alanıdır. Çok daha göz önünde olacaksınız. Adımları dikkatli atmakta fayda var, yoksa kendinizi bazı krizler içinde bulabilirsiniz. 16 Mayıs’ta ise Mars artık Kova burcuna geçiş yapıyor. Bu yıl Mars Kova burcunda Retro hareket de yapacağı için 16 Kasım’a kadar bu alanda hareket edecek. Bu hareket sizin evlilik ve de ortaklık alanınızda olacak. Çok daha sıcak ve hızlı gelişmeler yaşayacağınız kesin. Sadece bu ortamlarda gereksiz gergin olmamakta fayda var. Ayın 19’u itibariyle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi, flörtlerin gizli kapaklı yaşanacağı üç haftalık bir sürece işaret etmekte. Belki biraz daha platonik olabilir ya da ilişkilerde krizler çözmek zorunda kalabilirsiniz.

 

#Başak: 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı ile yurt dışı ve eğitimle bağlantılı, reklam ve tanıtım işlerinden gelir elde edebilecek, yeni adımlar atacaksınız.  Hemen sonrasında Uranüs’ün Boğa’ya geçişi ile birlikte, inançlarınızın değiştiği, vizyonunuzun genişlediği, özgürleştiğiniz ve hayallerinizin peşinden koştuğunuz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. 16 Mayıs’ta ise Mars artık Kova burcuna geçiş yapıyor. Bu yıl Mars Kova burcunda Retro hareket de yapacağı için 16 Kasım’a kadar bu alanda hareket edecek. Bu geçiş size iş ortamınızda değişimler, hareket ve aksiyon getirebilir. Bol çalışma, bol efor sizi beklemekte. Sadece bu ortamlarda gereksiz gergin olmamakta fayda var. Aynı zamanda sakarlıklara, çarpma, düşme gibi durumlara dikkat etmekte fayda var. Ayın 19’u itibariyle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile arkadaşlarınızla çok daha sevgi dolu ve keyifli muhabbetler kurabilirsiniz. Özellikle kadın dostlarınız size destek olacaktır.

 

#Terazi: 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı ile ödemeler, krediler, burslar, primler, alacaklarla ilgili gelişmeler olacaktır. Taşınmaz mallarla ilgili planlamalar yapmanız gerekebilir. Özellikle finansal alanda korktuğunuz bazı konular çözüme kavuşabilir. Hemen sonrasında Uranüs’ün Boğa’ya geçişi ile birlikte, hem ortak maddi kaynaklarınızla ilgili değişimlerin olduğu bir döneme giriyorsunuz, hem de ilişkilerde ortak değer yargılarını oturtmaya yönelik deneyimleriniz olacak. Aynı zamanda ilişkileriniz çok daha farklı kişilerle, daha mesafeli şekilde ya da cinsellik odaklı bir şekilde yaşanmaya başlayabilir.  Sağlıkla ilgili konular, korkular, psikolojik etkileri ve de aniden gelişebilecek ufak operasyonlara dikkat etmek gerekecektir. 16 Mayıs’ta ise Mars artık Kova burcuna geçiş yapıyor. Bu yıl Mars Kova burcunda Retro hareket de yapacağı için 16 Kasım’a kadar bu alanda hareket edecek.  Özellikle aşk hayatınızda hızlı gelişmeler zamanıdır. İşin içinde hem yoğun bir tutku, hem de tartışmalar ve agresyon olacaktır. Çocuk sahibi olmak adına girişimde bulunmak için de iyi bir dönem.  Ayın 19’u itibariyle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi, iş hayatında çok daha dengeli ve huzurlu ilişkiler kurabileceğinizi, takdir edileceğinizi ve özellikle kadın yöneticilerin sizi destekleyeceğini göstermekte.

 

#Akrep: 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı ile ilişkisel anlamda yeni tanışmalara ve yeni iş ortaklıklarına işaret etmekte. Hemen sonrasında Uranüs’ün Boğa’ya geçişi ile birlikte, ilişkilerde ani değişim zamanı başlamakta. Sürpriz evlilikler olabileceği gibi beklenmedik boşanmalar da olabilir. Zira evlilik hayatında sabit bir düzen tutturmak çok da kolay olmayacak. Aynı şey ortaklıklar için de geçerli. Hiçbir kontrata bağlı kalmak istemeyecek, özgürleşme peşinde olacaksınız. 16 Mayıs’ta ise Mars artık Kova burcuna geçiş yapıyor. 16 Kasım’a kadar dönemde aile ve yuva içindeki gerginliklere karşı dikkatli olmakta fayda var. Enerji oldukça yüksek olduğu için evle ilgili değişimler de yapmak isteyebilirsiniz. Öte yandan güvenlik konusunda önlemler almak faydalı olacaktır. Ayın 19’u itibariyle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile yurt dışı bağlantılı seyahatler planlayabilir, tatile gidebilirsiniz. Kişisel reklam, tanıtımınızı yapmak istiyorsanız destek göreceksiniz.

 

#Yay: 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı ile iş ortamınızda bir değişim, maddi manevi gelir getirecek yeni fırsatlar karşınıza çıkacaktır.  Hemen sonrasında Uranüs’ün Boğa’ya geçişi ile birlikte, oldukça hareketli ve cesur kararların alındığı bir iş hayatı sizi bekliyor. Bir anda kendinizi freelance çalışırken dahi bulabilirsiniz. Aynı zamanda eğer haritanızda zorlu açılar olursa sağlığa yönelik sorunlar getirebilir, dikkatli olmakta fayda var. 16 Mayıs’ta ise Mars artık Kova burcuna geçiş yapıyor. 16 Kasım’a kadar bu etki ile bol bol yazıp çizecek, yeni okumalar yapacak, kurslara katılacak ve seyahatler edeceksiniz. Yakın çevrenizle daha çok iletişimde olabilirsiniz, sadece bu ortamlarda gereksiz gergin olmamakta fayda var. Ayın 19’u itibariyle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile çevrenizin maddi kaynaklarından çok daha rahatça faydalanabileceksiniz.

 

#Oğlak: 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı ile ilişkinizi daha resmi bir boyuta taşımak isteyebilirsiniz. Eğer bekâr bir oğlak burcuysanız hayatınıza yepyeni biri girebilir. Aynı zamanda çocuklarla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Hemen sonrasında Uranüs’ün Boğa’ya geçişi ile birlikte, ilişkilerde biraz daha özgürlük peşinde olduğunuz döneme giriyorsunuz. Hızlı başlayıp, biten ilişkiler, daha marjinal kişilerle yaşanan cinsellikler, çocuklarla ilgili hızlı gelişmeler sizi beklemekte. 16 Mayıs’ta ise Mars artık Kova burcuna geçiş yapıyor. 16 Kasım’a kadar bolca bütçe yapacaksınız. Para size hızla gelecek ama bir o kadar da hızlıca harcayacaksınız. Sadece bu konuda gereksiz gergin olmamakta fayda var. Ayın 19’u itibariyle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile ilişkilerde oldukça keyifli ve huzurlu bir zaman dilimi sizi beklemekte.

 

#Kova: 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı ile aile içinde uzun zamandır tutulan bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Siz artık ilerlemek adına, eskiden kalan alışkanlıklarınızı ve aileden gelen bazı tutumları geride bırakmak gerektiğini fark edeceksiniz. Hemen sonrasında Uranüs’ün Boğa’ya geçişi ile birlikte, köklerinizden özgürleşmek istediğiniz bir döneme giriyorsunuz. Aile evinden taşınabilir, yeni bir eve geçebilir, atalarınızı araştırıp yepyeni bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Mesleki fırsatları değerlendirip, yurt dışına gitmek dahi isteyebilirsiniz. 16 Mayıs’ta ise Mars artık burcunuza geçiş yapıyor. 16 Kasım’a kadar devam edecek olan bu etki sizi çok daha girişken, cesur ve motive kılacaktır. Hayat enerjiniz artacak! Yepyeni işler yapma fırsatınız olacaktır. Sadece genel anlamda gereksiz gergin olmamakta fayda var. Ayın 19’u itibariyle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile iş ortamında çok daha keyifli ilişkiler kurabilecek, yeni müşteriler bağlayarak, daha güzel kazançlar elde edeceksiniz. Aynı zamanda yeme, içme ve keyfinize daha düşkün olduğunuz bir zaman dilimi de olabilir.

 

#Balık: 15 Mayıs Boğa Yeni Ay’ı ile lansmanlar, projeler, sosyal medya bağlantılı işler yapabilir, yeni eğitimlere katılabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz. Hemen sonrasında Uranüs’ün Boğa’ya geçişi ile birlikte, düşünce biçiminiz değişecek. İletişimsel projeler ile bol bol yazıp çizmeye başlayabilir ve bunları internette yayınlayabilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenizle olan iletişiminizde radikal bir özgürleşme söz konusu. 16 Mayıs’ta ise Mars artık Kova burcuna geçiş yapıyor. 16 Kasım’a kadar bu alanda hareket edecek. Bu alan sizin için kapalı bir yer, bu da demek oluyor ki, bu günlerde enerjiniz biraz daha düşük olabilir. Çok fevri hareket etmek istemeyeceksiniz, gücünüz olmayacak zira. Ayrıca gereksiz yere pasif agresif bir ruh haline girerek kendinizi üzmeyin lütfen. Ayın 19’u itibariyle Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile aşkta keyifli günler sizi beklemekte. Bekâr Balık’lar yeni bir aşka yelken açabilir. İlişkisi olanları ise romantizm bekliyor. Ayrıca yaratıcılığınız oldukça yüksek olacak.