Astroloji Burç Yorumları Burçlar

eÇift’ten iyi haftalar! 7-13 Mayıs haftalık burç yorumlarınız

Mayıs ayının ilk haftasını bitirdik bile. Bakalım bu hafta Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu size ne haberler getirdi? #astrotüyo :
Haftaya zorlu açılarla, iletişim ve ilişkilerde zorlu etkilerle başlasak da Güneş’in önce Jüpiter, sonra da Pluto ile etkileşimleri sayesinde şans bizden yana olacak ve güçlü adımlar atabileceğiz. Merkür’ün Pazar günü Boğa burcuna geçişi ile birlikte, sağlam kararlar alıp güveni ön plana çekeceğiz.

#KoçBurcu: Haftaya iletişim kazaları ile başlıyoruz. Özellikle yakın çevreniz sizi tam olarak anlayamayabilir. İş anlaşmalarında bazı hayal kırıklıklarınız söz konusu olabilir. Ancak kariyer söz konusu olduğunda gayet güzel etkiler sizi bekliyor. Yönetici figürler sizi destekleyecek. Toplumsal statü, para konularında sizi mutlu edecek, güçlü kılacak etkiler olacaktır. Ayın on üçünde Merkür de Boğa burcuna geçecek ve ay sonuna kadar bu alanda kalacak. Bu da demek oluyor ki, on üçünden sonra aklınız fikriniz kazançlarınızı büyütmek ve sağlam yatırımlar yapmakta olacak. Bu günlerde maddi anlamda fazla risk almayı sevmeyecek, daha yavaş hareketlerde bulunacaksınız.

#BoğaBurcu: Haftaya Venüs Neptün etkileşimi ile özellikle yakın çevrenizin etkisinde kalarak maddi konularda yanlış kararlar verebileceğiniz, hayal kırıklıklarına uğrayabileceğiniz bir etkiyle başlıyoruz. Mantıklı riskler almakta fayda var. Akabinde Güneş Jüpiter ve Pluto etkileşimleri ile ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili keyifli günler geçirebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda, yabancılarla ilişkilerde, ticaret, eğitim, yayıncılık, akademisyenlik veya hukuk alanlarında güçlenmenizi sağlayacak gelişmeler yaşayacaksınız. Ayın on üçünde Merkür de burcunuza geçecek ve ay sonuna kadar bu alanda kalacak. Bu da demek oluyor ki, on üçünden sonra aklınız fikriniz kendinizi daha net ifade etmekte. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapabilir, bol bol okuyup araştırabilir ve iletişimle ilgili aletler alabilirsiniz. Sözleriniz ile çevrenizi büyüleyeceksiniz.

#İkizlerBurcu: Hafta başında Venüs Neptün etkileşimi ile özellikle mesleki konularda, para ile ilgili kararlarda biraz aklınızın karışabilir. Hayatınızla ilgili kararlar almak, dış görünüşünüzü değiştirmek için çok da uygun bir dönem değil. Akabinde Güneş Jüpiter ve Pluto etkileşimleri ile taşınmaz mallar, ev, satın alma, değiştirme, krediler ve borçlarla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Yuvanız ve geleceğe dair korkularınız var ise, güçlenerek korkularınızı bir kenara bırakarak yola devam edebilirsiniz. Ayın 13’ünde Merkür de Boğa burcuna geçecek ve ay sonuna kadar bu alanda kalacak. Bu da demek oluyor ki, 13’ünden sonra bir takım gizli kapaklı işler yürütebilir, bazı konularda takıntı yapabilirsiniz. Hayat çok da kontrolünüz altında olmayacak. Biraz akışa bırakmakta fayda var.

#YengeçBurcu: Hafta başında Venüs Neptün etkileşimi ile ilişkilerde gizli kapaklı konuşulmayan konular ortaya çıkabilir. Ailenin de işin içine karışmasıyla biraz zorlanabilir, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Gerçekleri görmeye çalışmakta, gereksiz beklentilere girmemekte fayda var. Akabinde Güneş Jüpiter ve Pluto etkileşimleri ile çevrenizden destek görebilir, ortaklaşa işler yapabilirsiniz. Sizden yaşça büyük, deneyimli dostlarınız yanınızda olacaktır. Ayın on üçünde Merkür de Boğa burcuna geçecek ve ay sonuna kadar bu alanda kalacak. Bu da demek oluyor ki, on üçünden sonra aklınız fikriniz katılacağınız arkadaş ortamları, beraber yapılacak işler, bol sohbet ve yeni tanışmalar olacak. Hatta sevdiceğinizle beraber birçok sosyal aktiviteye de katılabilirsiniz.

#AslanBurcu: Hafta başında Venüs Neptün etkileşimi ile arkadaş çevreniz maddi konulardaki kararlarınızı olumsuz etkileyebilir. Eğrisini doğrusunu kendiniz araştırıp, öyle karar verin. Akabinde Güneş Jüpiter ve Pluto etkileşimleri ile iş hayatında sizi büyütecek, güçlendirecek, destek gördüğünüzü hissettiğiniz gelişmeler yaşayacaksınız. Yeni iş teklifleri, projeler gelecektir. Beraber çalıştığınız iş arkadaşlarınızın da sizin yanınızda olduğunu göreceksiniz. Ayın on üçünde Merkür de Boğa burcuna geçecek ve ay sonuna kadar bu alanda kalacak. Bu da demek oluyor ki, on üçünden sonra aklınız fikriniz işinizi büyütmek, yeni anlaşmalar yapmak, yöneticiler ile doğru iletişim kurmak olacak.

#BaşakBurcu: Hafta başında Venüs Neptün etkileşimi ile iş hayatınız konusunda kararlar vermekte zorlanabilirsiniz. Eşiniz, partneriniz veya iş ortağınızın yorumları biraz aklınızı karıştırabilir. Etkilenmemeye çalışın. Akabinde Güneş Jüpiter ve Pluto etkileşimleri ile hayallerinize gitmek çok daha kolay ve keyifli olacak. Özellikle kişisel yeteneklerinizi çok daha iyi ifade edebildiğinizi ve değer gördüğünüzü fark edeceksiniz. Ayın on üçünde Merkür de Boğa burcuna geçecek ve ay sonuna kadar bu alanda kalacak. Bu da demek oluyor ki, on üçünden sonra aklınız fikriniz bol bol eğitim, yurt dışı, yabancılar, hayalleriniz, girişimcilik ve seyahatler, eğitimler üzerinde olacak.

#TeraziBurcu: Hafta başında Venüs Neptün etkileşimi ile yurtdışı bağlantılı işler ve ticaret konusunda çalışanlar biraz zorlanabilir. Uzaklarla her türlü iletişim zorlu olacak. Akabinde Güneş Jüpiter ve Pluto etkileşimleri ile özellikle ev ile ilgili değişimler istiyorsanız ihtiyacınız olan maddi desteği bulacaksınız. Ayın on üçünde Merkür de Boğa burcuna geçecek ve ay sonuna kadar bu alanda kalacak. Bu da demek oluyor ki, on üçünden sonra aklınız fikriniz ortak kaynaklarınızı nasıl büyüteceğinizde olacak. Eşinizin maddi durumu, ortağınızla ortak gelirleriniz ya da ailenizden gelecek miras ile ilgili konuşmalar ve yeni anlaşmalar söz konusu olabilir. Aynı zamanda krediler, borçlar, ödemelerle ilgili gelişmeler olacaktır.

#AkrepBurcu: Hafta başında Venüs Neptün etkileşimi, size özellikle ikili ilişkilerde para pul borç konularını araya almamanızı tavsiye ediyor. Örneğin sevgilinize borç vermek iyi bir fikir olmayabilir. Akabinde Güneş Jüpiter ve Pluto etkileşimleri ile ilişkilerde ciddi adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenizden destek görecek, iletişim projeleriniz var ise çok daha güçlü bir şekilde kendinizi ifade edebileceksiniz. Ayın on üçünde Merkür de Boğa burcuna geçecek ve ay sonuna kadar bu alanda kalacak. Bu da demek oluyor ki, on üçünden sonra aklınız fikriniz evlilik ve ortaklığınız, bu alanda kurduğunuz ilişkiler. Yeni sözleşmeler yapabilir, eşinizle bol sohbete dalabilirsiniz.

#YayBurcu: Hafta başında Venüs Neptün etkileşimi nedeniyle ilişkilerinize ailenin karışmasına izin vermemelisiniz. Akabinde Güneş Jüpiter ve Pluto etkileşimleri ile mesleki anlamda oldukça güçleneceğiniz, güzel etkiler sizi beklemekte. Yeni iş teklifleri, maaş artışları, takdir görme olanağı olacaktır. Ayın on üçünde Merkür de Boğa burcuna geçecek ve ay sonuna kadar bu alanda kalacak. Bu da demek oluyor ki on üçünden sonra aklınız fikriniz iş hayatınız, yeni anlaşmalar, yoğunluklar ve projeler olacaktır. İletişim trafiğiniz oldukça artacak.

#OğlakBurcu: Hafta başında Venüs Neptün etkileşimi nedeniyle iş ortamınızda yanlış anlaşılmalar, iletişime dair problemler yaşanabilir varsa lansmanlarda aksaklıklar söz konusu olabilir. Akabinde Güneş Jüpiter ve Pluto etkileşimleri ile uzaklarla bağlantılı işlerde şansınız yaver gidecek. Uzakta bir ilişkiniz var ise ya da geçmişten böyle biri varsa aniden tekrar karşınıza çıkabilir. Eğitim ve yurt dışı bağlantılı işleriniz de rahatlıkla akacaktır. Ayın on üçünde Merkür de Boğa burcuna geçecek ve ay sonuna kadar bu alanda kalacak. Bu da demek oluyor ki, on üçünden sonra aklınız fikriniz flört ve ilişkilerde olacak. Aynı zamanda yaratıcılığınız artabilir, bolca yazıp çizebilirsiniz ve de çocuklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

#KovaBurcu: Hafta başında Venüs Neptün etkileşimi ilişkilerde hayal kırıklığına işaret etmekte. Aman dikkat! Akabinde Güneş Jüpiter ve Pluto etkileşimleri ile evinizde güzel değişimler yapabilir, aynı zamanda kariyeriniz için de destekleyici haberler alabilirsiniz. Ayın on üçünde Merkür de Boğa burcuna geçecek ve ay sonuna kadar bu alanda kalacak. Bu da demek oluyor ki, on üçünden sonra aklınız fikriniz evinizi güzelleştirmek, belki ev almak ya da evinizi değiştirmek, aileniz ile daha keyifli zaman geçirmekte olacak.

#BalıkBurcu: Bu hafta aile içi iletişime, özellikle kadınlarla olan konuşmalara dikkat etmelisiniz. Sizi pek anlamadıklarını ya da sizi önemsemediklerini düşünebilir, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Akabinde Güneş Jüpiter ve Pluto etkileşimleri ile anlaşmalar, imzalar, yeni eğitimler geliyor. Ayrıca dostlarınızla görüşüp, seyahatlere çıkmak isteyebilirsiniz. Ayın on üçünde Merkür de Boğa burcuna geçecek ve ay sonuna kadar bu alanda kalacak. Bu da demek oluyor ki, on üçünden sonra iletişim trafiğinizde yoğun bir artış söz konusu olacak. Yepyeni projeler, akrabalarla iletişim, taşınma, seyahatler, internet ve teknoloji bağlantılı işler gündeme gelecektir.