Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Nisan ayı biterken burçlarınızdan ne haberler var?

Nisan ayı neredeyse bitmek üzere. Bakalım bu son haftada Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu bu hafta burçlarınızdan siz nasıl haberler getirdi?

#astrotüyo: Bu hafta Mars Pluto kavuşumu ile hırs ve rekabet ön plana çıkarken, Güneş ve Satürn arasındaki güzel açı ile kalıcı iş anlaşmaları yapmak ve de yöneticilerin gözüne girmek için oldukça güzel fırsatlarımız olacak. Aynı zamanda Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte aşk ve flört arenasına canlılık ve hareket geliyor.

#Koç: Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte iletişim alanınız hareketleniyor. Dilinizle ikna edemeyeceğiniz kimse yok! Yeni iş anlaşmaları ve projeler yapabileceksiniz. Yakın çevrenizle çok daha yakın bir iletişim ve hatta kadınlarla dedikodu ağı sizi bekler. Whatsapp grupları susmayacak gibi duruyor! Ayrıca bekâr koçlar yakın çevreleri vasıtasıyla yeni biriyle tanışabilir. Bu dönemde entelektüel çekim çok daha önemli olacak. Zira ilişkilerimizde çok daha rahat objektif olabileceğiz. Hafta ortasındaki Mars Pluto kavuşumuna bir de Uranüs etkisi eklenince, uzun zamandır beklediğiniz kariyer atağını yapmak için fırsatlar karşınıza çıkacak. Oldukça güçleneceğiniz, rekabete girip, girişimlerde bulunabileceksiniz. Sadece arada sabrınızın sınandığını hissedebilirsiniz, dikkat! Kendi işinizi kurmak, var olan düzeninizi tamamen değiştirmek için şahane bir hafta.

#Boğa: Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte para eviniz hareketleniyor. Bu dönemde zihinsel faaliyetleriniz sayesinde kazançlarınızı arttırabilir, birden fazla kaynaktan aynı anda faydalanabilirsiniz. Bu dönem aynı zamanda paranızı kendinize harcamak istediğiniz bir zaman dilimi olacak. Kıyafetler almak isteyebilir, keyfiniz için yatırım yapabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde entelektüel çekim çok daha önemli olacak. Zira ilişkilerimizde çok daha rahat objektif olabileceğiz. Hafta ortasındaki Mars Pluto kavuşumuna bir de Uranüs etkisi eklenince, yurt dışı, yabancılar, seyahat, yerleşme, ticaret gibi alanlarda planlarınızı harekete geçirmek için harika bir dönem. Okullar, eğitim, iletişimle bağlantılı projeleriniz ve lansmanlarınız varsa yine oldukça güzel bir dönem. Uranüs’ün 12.evinizden zorlu açısı bazen ani çıkan engellerle karşılaşıp, kendi kendinizi sorgulamanıza neden olabilir ancak güç sizde olacaktır.

#İkizler: Venüs’ün burcunuza geçmesi ile birlikte, 3 haftalık yoğun flört ve aşk günleri başlasın! Aşkın her yerden sizi bulduğu zamanlara geldik. Fiziksel görüntünüzü değiştirmek için girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz, gayet de güzel olacaktır. Tarzınızı güncelleyebilir, yeni kıyafetler almak isteyebilirsiniz. Ayrıca para konusundaki projeleriniz de çok daha rahat akacaktır. Hafta ortasındaki Mars Pluto kavuşumuna bir de Uranüs etkisi eklenince, özellikle eş ve ailenin maddi durumuyla ilgili endişeleriniz artabilir. Biraz daha kontrollü olmak, gücü elde tutmak isteyeceksiniz. İşler istediğiniz gibi gitmezse huzursuz olabilirsiniz. Zira Uranüs etkisi beklenmedik gelişmeler olabileceğine işaret etmekte. Özellikle dostlar ve para konusu aynı cümle içinde geçerse, bir sorun çıkabilir, aman dikkat.

#Yengeç: Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte ilişkiler biraz daha kapalı kapılar ardında, belki de platonik olarak yaşanmaya başlayacak. Karşılıklı olarak birbirinizi anlamakta zorlanabilir, gizli saklı işler döndüğünü düşünebilirsiniz. Bu dönem biraz akışına bırakma zamanıdır, hayatı ve ilişkileri çok da kontrol edemeyebilirsiniz. Hafta ortasındaki Mars Pluto kavuşumuna bir de Uranüs etkisi eklenince, iş ortaklıkları yapmak için oldukça güzel enerjiler çıkıyor. Uranüs’ün etkisi ise kariyer inşa etmek istiyorsanız çok daha sabırlı olmanız gerekeceğini göstermekte. İkili ilişkilerde akışına bırakabilir, güç savaşlarına girmezseniz aranızdaki konuları çok daha hızlı çözebilirsiniz.

#Aslan: Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte arkadaş çevrenizde hareketli günler sizi bekliyor. Özellikle kadın dostlarınızdan, büyüklerinizden destek alabilirsiniz. Birçok etkinlik ve partiye davet edilecek, oldukça sosyal bir üç haftalık dönem geçireceksiniz. Bekâr Aslanlar arkadaş çevreleri vasıtasıyla yeni bir aşka yelken açabilir. Ayrıca dostlarınızla ortak işler yapmak isteyebilirsiniz. Hafta ortasındaki Mars Pluto kavuşumuna bir de Uranüs etkisi eklenince, iş hayatınızda oldukça yoğun bir hafta sizi beklemekte. Üzerinizde baskı hissedebilirsiniz ama rekabetçi yanınız ortaya çıkacak ve sabırlı davranırsanız hepsinin altından sabırlı kalkabileceksiniz. Aniden yeni projeler ya da iş seyahatleri çıkabilir, bundan çok hoşlanmayabilirsiniz ancak ters tepkiler vermemekte fayda var. Ayrıca hayat tarzınızı değiştirmek için harekete geçebilirsiniz.

#Başak: Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte hedef odaklı günler başlasın! Kariyer evinizdeki 3 haftalık ziyareti esnasında, Venüs size para odaklı bir yaklaşım, kadın yöneticiler ile yönetilmesi gereken ilişkiler ve bol projeler, lansmanlar getiriyor. Yeni iş teklifleri, ofiste yükselme fırsatları karşınıza çıkacaktır. Bekâr Başaklar ise iş hayatından tanıştıkları biri ya da birkaç kişi ile flörte başlayabilir. Hafta ortasındaki Mars Pluto kavuşumuna bir de Uranüs etkisi eklenince, aşk hayatınızın kesinlikle hareketleneceğini söyleyebiliriz. Güçlü bir aşk gelecektir ancak yoğun duyguların olduğu, belki de gerginliklerin olduğu bir tanışma durumu olabilir. Eğer bir ilişki içindeyseniz, karşı taraf ile güç savaşına girmemeye özen göstermekte fayda var. Ayrıca çocuğunuz ile ilgili konularda uğraşmanız gereken durumlar olabilir. Yaratıcı sektördeyseniz yepyeni ve güçlü iş fırsatları karşınıza çıkacaktır.

#Terazi: Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte yurt dışı, yabancılar, seyahatlerle ilgili işlerinizde hızlanma olacaktır. ticaret yapan, global firmalarla çalışan, hukuk ya da devletle bağlantılı işler yapan biriyseniz para kazancınız güzel ve hızlı olacaktır. Bekâr Teraziler bu dönemde yurt dışı bağlantılı biri ile aşk yaşamaya başlayabilir, ilişkisi olanlar ise beraber seyahatler planlayabilirler. Ayrıca yepyeni eğitimlere katılabilir, vizyonunuzu geliştirecek çalışmalara dâhil olabilirsiniz. Hafta ortasındaki Mars Pluto kavuşumuna bir de Uranüs etkisi eklenince, evinizle ilgili değişimler gündeme gelecek. Bu dekorasyon değişimi gibi evin kendisiyle ilgili olabileceği gibi, aile içindeki bazı konuşmalarla ilgilenmek gibi de olabilir. Gergin ortamlar oluşabilir, eşiniz ve aileniz arasında da bazı konuşmalara ya da güç savaşlarına maruz kalabilirsiniz. Durumu sakince yönetmekte fayda var.

#Akrep: Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte aile ve eşin maddi kaynakları, miraslar, ortaklıklardan kazanılan para ile ilgili güzel gelişmeler olacaktır. Krediler, borçlar ve ödemelerinizi daha rahat halledebilir, burs ve prim gibi alacaklarınız var ise bunlardan faydalanabilirsiniz. Ancak bazı korkularınız, özellikle de ilişkilere dair olanlar ve ufak krizleriniz olabilir, bunları iyi yönetmekte fayda var. Hafta ortasındaki Mars Pluto kavuşumuna bir de Uranüs etkisi eklenince, iş ile ilgili birçok seyahat, eğitim ve lansman, yeni projeler sizi beklemekte. Reklam, tanıtım, internetle bağlantılı işler için oldukça uygun bir zaman dilimi. Ancak biraz gergin ve huzursuz olabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var.

#Yay: Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte ilişkiler alanında oldukça hareketli üç haftalık bir dönem sizi beklemekte. Bekâr Yaylara yeni aşklar gelirken, hâlihazırda ilişkisi olanlara ise keyifli, hareketli günler ve evlilik gibi ciddi kararlar görünmekte. Aynı zamanda ortaklıklar kurmak isteyebilir, yeni işlere atılabilirsiniz. Hafta ortasındaki Mars Pluto kavuşumuna bir de Uranüs etkisi eklenince, para konusunda güçlendiğiniz günler olacak. Sağlam adımlar atıp, yatırımlar yapabilir, paranızı arttırmak için girişimlerde, konuşmalarda bulunabilirsiniz ancak aynı zamanda harcamalarınızda da artış söz konusu, aman dikkat.

#Oğlak: Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte iş hayatınızda keyifli ortamlar, yeni görüşmeler, iş bağlantıları sizi beklemekte. 3 haftalık dönem boyunca desteklendiğinizi hissedeceksiniz. Yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir.  Sağlık ve kişisel bakım ile de ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasındaki burcunuzda meydana gelen Mars Pluto kavuşumuna bir de Uranüs etkisi eklenince, size karşı koymak imkânsız! Motivasyonunuz oldukça yüksek. Aklınıza taktığınız her işte başarı elde edebilecek hırsınız ve de cazibeniz olacak. Rahatlıkla yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Bu dönemi iyi değerlendirin.

#Kova: Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte hayatın tadını çıkarmaya başladığınız günler geliyor. Aşk anlamında oldukça güzel günler, yeni tanışmalar ve flörtler söz konusu. Yaratıcı işler, yeni hobiler, kendi yeteneklerinizi ön plana çıkarmaya yönelik fırsatlar olacaktır. Ayrıca çocuklarla ilgili de oldukça güzel bir zaman dilimi. Çocuk isteyenler için bu 3 haftalık dönem altın değerinde. Hafta ortasındaki burcunuzda meydana gelen Mars Pluto kavuşumu maalesef ki 12.evinizde olacak. Çok kolay etkiler değildir. Sizden gizli kapaklı işler çevrilebilir, düşmanlıklar görebilir, kendinizi kısıtlanmış, kapalı kalmış hissedebilirsiniz. Bilinçaltınızın size verdiği mesajları okumak için bir uzmandan destek almak isteyebilirsiniz.

#Balık: Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte ev ve aile yaşamında huzurlu günler sizi beklemekte. Evinizi değiştirebilir, taşınabilir, evinizi dekore edebilirsiniz. Aile büyükleriniz, özellikle de kadınlarla olan ilişkileriniz daha rahat olacaktır. Aynı zamanda yuva kurmak, eşinizle keyifli zamanlar geçirmek için de güzel bir 3 haftalık dönem sizi beklemekte. Hafta ortasındaki burcunuzda meydana gelen Mars Pluto kavuşumuna bir de Uranüs etkisi eklenince, güçlü destekler aldığınız, hayallerinizin peşinden koştuğunuz ve bu sayede hayatınızı değiştirdiğiniz fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Uranüs’ün dokunuşu ise çevreniz ve sosyal aktiviteler esnasında ani çıkışlar yapabileceğinizi ve biraz da bütçede maddi ayarın kaçabileceğini göstermekte. Aman dikkat!