Astroloji Burç Yorumları Burçlar

16-22 Nisan Haftalık Burç Yorumlarınız eÇift’ten!

Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu bu hafta burçlarınızdan size nasıl haberler getirdi?

#astrotüyo :Bu haftaya oldukça hareketli bir şekilde Koç burcunda Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz! Devamında ise Venüs Pluto arasındaki güzel etkileşim ile para ve iş ile ilgili güzel haberler bizi bekliyor. Ayrıca Chiron 8 yılın sonunda burç değiştirerek Koç’a geçiş yapıyor ve de Satürn Retro harekete geçerek Eylül ayına kadar bizi mecburi bir molaya itiyor.

#Koç: Haftaya burcunuzda meydana gelecek olan Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz. Enerjinin yüksek olduğu, ani gelişmelere açık ve bir süredir yavaşlamış olan hayatın bir anda hareketlendiği günlere hoş geldiniz! Merkür’ün Retro sürecinin Salı günü gölgesiyle tamamen bitmesi, işlerin daha da hızlanmasını sağlayacak. Özellikle mesleki anlamda bir değişim ve gelişme sizi bekliyor. Ayrıca bu hafta içinde kariyer evinizdeki iki ağır gezegen Retro harekete geçecek. Bu da demek oluyor ki, önümüzdeki haftalar mesleki atılımlarınızı değerlendirmek, biraz frene basıp etrafa göz atmak için şahane bir dönem. Hafta içinde Venüs Pluto etkileşimi ile özellikle iş hayatında desteklendiğinizi hissedecek, yönetici figürler sayesinde para kazancınızda artış sağlayabileceksiniz. Eğer bekârsanız iş hayatından biri hayatınıza girebilir. Bütçenizi kontrol etmek isteyebilirsiniz. Cuma günü itibariyle Güneş’in Boğa’ya geçmesiyle, doğum günü sezonunuz yavaşça sona eriyor. Bundan sonraki bir aylık dönem, para kazanma ve bütçe yapma zamanı olacaktır.

#Boğa: Haftaya 12.evinizde meydana gelecek olan Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz. Sizin için yeni farkındalıkların oluşacağı günler olacaktır. Özellikle sağlık konusun el atmak, belki de psikolojik olarak sizi yoran bir konu var ise, onun için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda gizli, saklı yürüttüğünüz işler var ise bu şekilde devam etmeye özen göstereceksiniz. 12.ev aynı zamanda bilinçaltı ve rüyaları temsil ettiği için sezgileriniz oldukça güçlü olacaktır. Ayrıca bu hafta içinde iletişim aksınızdaki iki ağır gezegen Retro harekete geçecek. Eylül ayına kadar kendinizi doğru ifade etmek için efor sarf edecek ve hayallerinizi yüksek perdeden konuşmak isteyeceksiniz. Hafta içinde Jüpiter destekli Venüs Pluto etkileşimi ile özellikle partnerinizle görüşmek istediğiniz konular var ise çözme imkânınız olacak. Kendinizde, hayatınızda ve de dış görünüşünüzde yapmak istediğiniz değişimleri yapabilirsiniz. Cuma günü itibariyle Güneş’in Boğa’ya geçmesiyle, doğum günü sezonunuz açılıyor, sizin ayınıza geldik!

#İkizler: Haftaya Koç burcunda meydana gelecek olan Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz. Özellikle dostlar, arkadaş çevrenizde yeni gelişmeler, yepyeni ortamlar ile karşınıza güzel fırsatlar çıkacaktır. Uranüs ani gelişmelere işaret ettiği gibi, bol teknoloji kullanımını da göstermekte. Kimi tanışmalar sanal ortamlar vasıtasıyla da olabilir. Ayrıca bu hafta içinde 8. Evinizde iki ağır gezegen Retro harekete geçecek. Bu da demek oluyor ki, Eylül ayına kadar bütçe ve finansallarınızın üzerinden geçme imkânınız olacak. İlişkilerde bağlılık ve ortak değerler konusunda sorgulamalarınız olacaktır. Hafta içinde Jüpiter destekli Venüs Pluto etkileşimi ile bir süredir gizli saklı yürüttüğünüz ilişkiler varsa ortaya çıkabilir. Ya da yeni başlayan flörtlerinizi gözden ırak yaşamaya çalışabilirsiniz. Küçük konuların bir anda büyümesine izin vermeyin, inatlaşmak yerine konuşmayı tercih etmek daha iyi olacaktır.

#Yengeç: Haftaya Koç burcunda meydana gelecek olan Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz. Kariyerde hareket ve yeni iş arayışı olanlar için oldukça sürpriz gelişmelerle dolu günler sizi beklemekte. Ayrıca bu hafta içinde 7. Evinizde iki ağır gezegen Retro harekete geçecek. Bu da demek oluyor ki, Eylül ayına kadar ikili ilişkilerde biraz yavaşlama, birbirinizi anlama ve çözüm yollarına gitme dönemindesiniz. Hafta içinde Jüpiter destekli Venüs Pluto etkileşimi ile sosyal kelebek olmaya hazırlanın. Dostlarınızla keyifli zamanlar sizi beklemekte.

#Aslan: Haftaya Koç burcunda meydana gelecek olan Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz. Sürpriz seyahatler, tanıtım çalışmaları, reklamlar, sosyal medya bağlantılı konular, yabancılarla olan iletişimde ani gelişmeler olabilir. Aynı zamanda devlet ve hukukla bağlantılı işler, vize başvuruları için de gayet elverişli bir dönem. Ayrıca bu hafta içinde 6. Evinizde iki ağır gezegen Retro harekete geçecek. Bu da demek oluyor ki, Eylül ayına kadar günlük hayatınızda, ofis ortamında bazı işleri tekrar gözden geçirmek ve hızlı değişimler yerine son dönemde yaşadığınız yoğun günleri sindirmek isteyebilirsiniz. Hafta içinde Jüpiter destekli Venüs Pluto etkileşimi ile aşk hayatınızda hareketlenme söz konusu. İş hayatınız bağlantısıyla biriyle tanışabilirsiniz. Ayrıca yeteneklerinizi ortaya koyabilecek, kadınlardan destek göreceksiniz.

#Başak: Haftaya Koç burcunda meydana gelecek olan Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz. Maddi konularda çok daha hızlı gelişmeler sizi beklemekte. Finansallarınızı gözden geçirmek ve hızlı aksiyonlar almak isteyebilirsiniz. Eş veya ortağınızla paylaşımlarınız hızlanabilir. Ayrıca bu hafta içinde 5. Evinizde iki ağır gezegen Retro harekete geçecek. Bu da demek oluyor ki, Eylül ayına kadar aşk ilişkilerinde yeni maceralar yerine, son 3-4 aydaki gelişmeleri sindirmeyi tercih edebilirsiniz. Güven ve istikrar sizin için çok daha önemli olacak. Çocuklarınız var ise, onların işleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta içinde Jüpiter destekli Venüs Pluto etkileşimi ile ilişkiler çok daha tutkulu ve yoğun olacaktır.

#Terazi: Haftaya Koç burcunda meydana gelecek olan Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz. İkili ilişkilerdeki iniş çıkışları yönetmeye çalışmak sizi biraz yorabilir. Tepkiler beklemediğiniz yerlerden gelecek! Öte yandan ilişkisi olmayan Terazi’ler ise kendilerini hızlı gelişen bir aşk hikâyesinde bulabilirler. Ayrıca bu hafta içinde 4. Evinizde iki ağır gezegen Retro harekete geçecek. Bu da demek oluyor ki, Eylül ayına kadar anne- babayla olan ilişkinizde, ev alım satım işlerinde, ya da kendi kurduğunuz yuvadaki düzende yenilikler yerine, var olan düzeni en iyi şekilde sabitlemek, zenginleştirmekle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hafta içinde Jüpiter destekli Venüs Pluto etkileşimi ile ödemeleriniz ve finansallarla ilgili nispeten kolay bir dönem sizi beklemekte.

#Akrep: Haftaya Koç burcunda meydana gelecek olan Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz. Bu dönemde sağlığa, migren gibi baş ağrılarına, tansiyona dikkat etmekte fayda var. Ayrıca enerjiniz yükselecek, spor hayatınız çok daha aktif olabilir. İş hayatınız da oldukça yoğun ve yenilikçi olacak. Ofisinizi değiştirme, yeni iş görüşmelerine gitme gibi durumlar söz konusu olabilir. Ayrıca bu hafta içinde 3. Evinizde iki ağır gezegen Retro harekete geçecek. Bu da demek oluyor ki, Eylül ayına kadar projeler, eğitimler ve kısa seyahatler, yakın çevre ile olan ilişkiler biraz daha yavaş ilerleyebilir. Hafta içinde Jüpiter destekli Venüs Pluto etkileşimi ile iletişiminiz çok daha keyifli ve yoğun olacak. İlişkinizde güzel günler sizi bekler.

#Yay: Haftaya Koç burcunda meydana gelecek olan Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz. Yaratıcılığınızı oldukça özgün ve de yenilikçi bir şekilde ortaya koymak isteyeceksiniz. Eğer ki hayatınızda biri yok ise yeni ve sürpriz bir aşk sizi bulacaktır. Flörtöz olduğunuz, aynı anda birden fazla kişiyle görüştüğünüz bir dönem olabilir. Ayrıca bu hafta içinde 2. Evinizde iki ağır gezegen Retro harekete geçecek. Bu da demek oluyor ki, Eylül ayına kadar maddi anlamda büyük riskler almak yerine, son dönemlerde kurmaya başladığınız yapıyı sağlamlaştırmaya odaklanacaksınız. Hafta içinde Jüpiter destekli Venüs Pluto etkileşimi ile kendinize, sağlığınıza ve güzelliğinize para harcamak isteyeceksiniz.

#Oğlak: Haftaya Koç burcunda meydana gelecek olan Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz. Planlar yapma, hedef koyma ve geleceğe dair adımlar atma zamanı sizin için. Bu kariyer ve toplumsa statü ile ilgili olabileceği gibi, yaşadığınız alan, yer ile ilgili de olabilir. Her durumda Uranüs etkili olacağı için ani ve hızlı gelişmeler sizi beklemekte. Ayrıca bu hafta içinde burcunuzda iki ağır gezegen Retro harekete geçecek. Bu da demek oluyor ki, Eylül ayına kadar geçtiğimiz 3-4 ay içinde planladıklarınızı, attığınız adımları bir sakince sindirme zamanı. Bu hedefe tırmanan keçi modundan çıkarak, patikalarda dinlenme ve daha sakin yollardan uzaklara gitme zamanı. Hafta içinde Jüpiter destekli Venüs Pluto etkileşimi ile size sürpriz ve yoğun bir aşk geliyor. Tutkulu, sahiplenici ve hatta kıskanç olduğunuzu göreceksiniz.

#Kova: Haftaya Koç burcunda meydana gelecek olan Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz. İletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, kısa seyahatler zamanı. Yakın çevreniz, kardeş, kuzen gibi akrabalarınızla çok daha yakından ilgileneceksiniz. Ayrıca bu hafta içinde 12.evinizde iki ağır gezegen Retro harekete geçecek. Bu da demek oluyor ki, Eylül ayına kadar kendinizle yüzleştiğiniz, gölge yönlerinizi gördüğünüz bir dönem olacak. Destek almak isterseniz, şimdi tam zamanı! Hafta içinde Jüpiter destekli Venüs Pluto etkileşimi ile duygusal anlamda yoğun isteklerinizi fark edebilirsiniz. Aile içinde de birçok farklı alana parmak bastığınızı fark edeceksiniz.

Balık: Haftaya Koç burcunda meydana gelecek olan Uranüsyen Yeni Ay ile başlıyoruz. Maddi anlamda sürpriz gelişmeler sizi beklemekte. Kazancınız arttığı gibi, harcamalarınız da hızlanabilir. Beklenmedik, sürpriz ödemeleriniz olabilir. Ayrıca bu hafta içinde 11.evinizde iki ağır gezegen Retro harekete geçecek. Bu da demek oluyor ki, Eylül ayına kadar sosyal kelebek modundan biraz çıkarak, daha içe dönüp, güvendiğiniz arkadaşlarınızla olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Hafta içinde Jüpiter destekli Venüs Pluto etkileşimi ile kadın arkadaşlarınızla aranızda hoş bir iletişim olacak, beraber yazılı sözlü iletişimleriniz yoğunlaşabilir.