Astroloji Burç Yorumları

eÇift’ten İyi Haftalar. 12-18 Mart Haftası Burç Yorumlarınız Hazır!

Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu ile bu hafta burçlarınız hakkında neler dedi?

Haftaya Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim ile daha optimist bir halde başlıyoruz. Ancak hafta içinde kare açılar devreye giriyor. İletişim ve sevgi alışverişinde biraz zorlandığımızı hissedebiliriz. Cuma günü balık burcunda meydana gelecek Yeni Ay ile içimize dönmek isteyeceğiz. Pazar günü Mars’ın burç değiştirerek Oğlak’a geçmesi ile 16 Mayısa kadar kariyer ve başarı odaklı bir süreç bizi beklemekte.

Koç: Hafta içinde Merkür ve Venüs’ün Satürn ile kare etkileşimi sayesinde olaylar ve kişilerle gerektiğinde yüzleşmekten korkmayacaksınız. İpleri tamamen koparmadan, orta yolu bulmakta fayda var. Güneş Jüpiter etkileşimi ise eğer gizlice yürüttüğünüz para meseleleri varsa yüzünüzü güldürecek gelişmeler olduğunu gösteriyor. Cuma günü gerçekleşecek Yeni Ay ile biraz daha kendi içinize dönmek ve artık sıkıldığınız bazı konuları geride bırakmak isteyebilirsiniz. Ayrıca zihninizde yeni fikirler belirecek, yeni projeler düşüneceksiniz. Son olarak, pazar günü Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte 16 Mayısa kadar, kariyerinize odaklanacağınız ve ciddi bir yükselme yaşayacağınız bir sürece geçiyorsunuz.

Boğa: Hafta içinde Merkür ve Venüs’ün Satürn ile kare etkileşimi nedeniyle hayalleriniz, seyahatler, eğitimler ve dostları kapsayan konularda gerginlikler ve de tartışmalara açık bir dönem. Her ne kadar Güneş Jüpiter etkileşimi bu durumu biraz yumuşatsa ve çevrenizdeki insan kalabalığını arttırsa da dikkatli olmakta fayda var. Cuma günü gerçekleşecek Yeni Ay ise arkadaşlar hanesini tekrar aydınlatıyor ve iyi kötü ne varsa ortaya çıkarıyor. Kiminiz arkadaşlarınızın dertlerini dinlerken kiminiz de arkadaşlarınızın tavırları nedeniyle biraz üzülebilirsiniz. Son olarak, pazar günü Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte 16 Mayısa kadar, yurt dışı, yabancılar, seyahatler, iletişim ve yayıncılık alanınız hareketleniyor. Bu alanlar yanı sıra hukuki ya da devletle bağlantılı işleriniz varsa daha hızlı çözebileceksiniz ancak aynı zamanda bu konularda biraz daha fazla da gerilebilirsiniz.

İkizler: Hafta içinde Merkür ve Venüs’ün Satürn ile kare etkileşimi nedeniyle arkadaşlarınız ve çevrenizle ilgili konularda kendinize karşı biraz daha dürüst olmanız gerekebilir. Sert etkiler söz konusu olduğu için, beraber finansal girişimlerde bulunmak için çok da iyi bir dönem olmayacaktır. Güneş Jüpiter etkileşimi ise işte takdir edileceğiniz ancak yapacaklarınızın da çok olduğu ve yoğun olduğunuz bir döneme işaret etmekte. Cuma günü gerçekleşecek Yeni Ay ile mesleki anlamda göz ardı ettiğiniz bazı konular var ise ortaya çıkacaktır. Yöneticilerinizden ya da çalışma şartlarınızdan şikâyetçi olabilirsiniz. Eğer öyleyse aksiyon alma zamanıdır. Son olarak, pazar günü Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte 16 Mayısa kadar, ödemeler, krediler, ortak kazançlar konusunda oldukça atak ve hırslı olacaksınız. Bu konularda biraz stresli de olacaksınız.

Yengeç: Hafta içinde Merkür ve Venüs’ün Satürn ile kare etkileşimi nedeniyle iş ve aşkı aynı düzleme getirmek problem olabilir. Bir iş ortaklığına başlayacaksınız tüm ihtimalleri göz önüne alarak planları iyi yapmakta fayda var. Güneş Jüpiter etkileşimi ise vizyonunuz genişleyecek, yepyeni hayaller kuracak ve belki de seyahatler planlayacaksınız. Cuma günü gerçekleşecek Yeni Ay ile yabancılarla ilgili konular, eğitimler, girişimcilik, hukuksal konular gündeme gelecek. Seyahatler planlayabilir, eğitimle ilgili girişimlerde bulunabilir, hayallerinize doğru yol alabilirsiniz. Ancak aynı zamanda bu konularda bir yaranızı sarmanız da gerekebilir. Son olarak, pazar günü Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte 16 Mayısa kadar, ilişkiler ve ortaklık arenası hareketleniyor. Yeni işler kurabilir, bekârsanız atak – motive ama biraz da gergin biri hayatınıza girebilir, eğer birlikteliğiniz var ise de karşı tarafı birazcık idare etmeniz gerekebilir.

Aslan: Hafta içinde Merkür ve Venüs’ün Satürn ile kare etkileşimi nedeniyle günlük hayatınızdaki ufak olaylara ya da kişilere sinirlenebilirsiniz. İçten içe biriktirmek yerine sakince ifade etmeye ne dersiniz? Güneş Jüpiter etkileşimi ise ailenizden maddi manevi destek alabileceğinizi göstermekte. Cuma günü gerçekleşecek Yeni Ay ile finansal konularda destek bulacaksınız. Ancak finansal kaynaklarınızı iyi yönetmeniz de gerekecek. Bu dönem maddi durumunuza ya da ihtiyacınız olan kaynaklara dair bazı korkularınızla yüzleşmeniz de gerekebilir. Son olarak, pazar günü Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte 16 Mayısa kadar, günlük hayatınız oldukça yoğun olacak. Ofiste hızlı ve hırslı tavırlar sergileyebilirsiniz. İş nedeniyle değişimler yapmanız gerekebilir (ofis, ortam değişimi). Ayrıca spora ve diyete başlamak için de gayet güzel bir dönem.

Başak: Hafta içinde Merkür ve Venüs’ün Satürn ile kare etkileşimi nedeniyle ilişkilerinizde (evlilik, ortaklık, uzun süreli ilişkiler) kabul edemediğiniz tavırları ve sözleri ifade etmek ve değişim talep etmek isteyebilirsiniz. Ancak nasıl ifade ettiğiniz de oldukça önemli, söylemekte fayda var! Güneş Jüpiter etkileşimi ise partnerinizle beraber yeni mekânlar keşfedeceğinizi ve güzel vakit geçireceğinizi göstermekte. Aynı zamanda eğitim, iletişim, yazma çizme konularında güzel fırsatlar var. Cuma günü gerçekleşecek Yeni Ay ile ilişki kurma zamanı! Yeni bir ortaklık kurabilir, ilişkilerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Eğer iyi gitmeyen bir ilişki söz konusu ise, yenilere yer açmak için bu Yeni Ay etkisi ile sonlanacaktır. Son olarak, pazar günü Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte 16 Mayısa kadar enerjiniz yükseliyor. İlişkiler ise tutkulu olacak. Ufak sözlerden büyük tartışmalar çıkabilir, aman dikkat!

Terazi: Hafta içinde Merkür ve Venüs’ün Satürn ile kare etkileşimi nedeniyle eğer ki tatmin olmadığınız, huzursuz olduğunuz konular var ise güzel yoldan ifade etmekte fayda var. Özellikle partnerinizin zihninizi okumasını beklemeyin! Güneş Jüpiter etkileşimi ise para getirecek güzel iş fırsatları ve yoğunlukları olduğunu göstermekte. Cuma günü gerçekleşecek Yeni Ay ile hayatınıza bir çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Eğer ki sağlık konularında endişeleriniz var ise, kontrolden geçmek için gayet iyi bir fırsat. Aynı zamanda iş ve ofis alanında yenilemek istediğiniz konuları masaya yatırın. İş arkadaşlarınıza destek olmanız gerekebilir veya tam tersi, sizi yaralayacak tavırlarda bulunabilirler. Son olarak, pazar günü Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte 16 Mayısa kadar, ev ve yuva alanında hareketli günler sizi bekliyor. İstiyorsanız bu dönemde taşınabilir ve hatta istiyorsanız ev satın alabilirsiniz. Aile içindeki gerginliklere dikkat etmekte fayda var.

Akrep: Hafta içinde Merkür ve Venüs’ün Satürn ile kare etkileşimi nedeniyle anlaşmalar, yeni projeler ve iş arkadaşlarınızla olan iletişiminizde zorluklar yaşayabilirsiniz. İşleriniz için öncelik sıralaması belirlemelisiniz. Güneş Jüpiter etkileşimi ise aşk ve ilişkiler alanında keyifli gelişmelere işaret ediyor. Çocuk sahibi olmak isteyenler için gayet keyifli bir zaman dilimi olacaktır. Cuma günü gerçekleşecek Yeni Ay da aşk hayatınızda bir yenilenmeye işaret etmekte. Size ve ruhunuza iyi gelecek bir ilişki içinde olabilirsiniz, eskiyi tamamen geride bırakmanızı sağlayacak, oldukça romantik bir ilişki olacaktır. Öte yandan eğer olmayacak bir ilişki içindeyseniz de kendinizi kurban rolüne indirgemeyin, paralamayın. Olmayacağını içten içe biliyorsunuzdur, işte o zaman bitirin ki yenileri gelsin. Son olarak, pazar günü Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte 16 Mayısa kadar yakın ilişkileriniz sizi ön plana çıkaracak. Bol miktarda seyahat edebilir, kardeş kuzen gibi yakınlarınızla görüşebilirsiniz.

Yay: Hafta içinde Merkür ve Venüs’ün Satürn ile kare etkileşimi nedeniyle finansal bazı kararlar almanız gerekecek. Ve bu kararları alırken de oldukça gergin olacağınızı belirtmek isterim. Güneş Jüpiter etkileşimi ise özellikle aile ve yuvanıza iyi geleceğinizi, bir yandan desteklerini alarak büyüyeceğinizi göstermekte. Ruhsal büyüme ve şifa zamanları. Cuma günü gerçekleşecek Yeni Ay ise yuva alanınızı işaret ediyor. Hem evinizi yenilemek, dekorasyonunu güzelleştirmek gibi fırsatlarınız olacak, hem de kariyer ve hayat planınızı gözden geçireceksiniz. Aynı zamanda aileye dair geçmiş konular tekrar su yüzüne çıkabilir.  Son olarak, pazar günü Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte 16 Mayıs’a kadar odağınız işinizi büyütmek ve para kazanmak olacak. Ancak bir uyarı, kazandığınız kadar çokça harcayacaksınız da. Bütçe yapmayı öğrenmek için iyi bir fırsat olacaktır!

Oğlak: Hafta içinde Merkür ve Venüs’ün Satürn ile kare etkileşimi nedeniyle aile içinde sınırları çizmek, özellikle de ailedeki kadınlarla iletişimi düzenlemek zorunda hissedebilirsiniz. Hepsini biriktirip bir anda patlamak yerine, sakince ifade etmek en iyisi.  Güneş Jüpiter etkileşimi ile çevreniz para kazanmanızı sağlayacak projelerle karşınıza çıkabilir. Yeni kişilerle tanışmak, yepyeni fikirler ve hayaller demek! Cuma günü gerçekleşecek Yeni Ay ise iletişim, projeler, yakın çevre alanınıza işaret etmekte. Sürpriz seyahatler, yepyeni projeler, internet ve teknolojiyle bağlantılı işler gündeme gelebilir. Yakın çevreniz ile daha çok iletişimde olmak durumunda kalabilirsiniz. Bazı dostlarınıza iyi gelirken, bazıları da sizi farkında olmadan üzebilir maalesef ki. Son olarak, pazar günü Mars’ın burcunuza geçişi ile birlikte 16 Mayısa kadar yeni işlere başlamak, çalışmak, büyütmek için oldukça güzel bir zaman dilimine giriyorsunuz. Ancak aynı zamanda normalden biraz daha gergin ve tepkili olabilirsiniz.

Kova: Hafta içinde Merkür ve Venüs’ün Satürn ile kare etkileşimi nedeniyle yollar, seyahatler, kişiler ve bolca iletişim sizi biraz yorabilir. Sınırlarınızı çizmek isteyebilirsiniz, özellikle de enerjinizi emen durumlara karşı temkinli yaklaşmak isteyeceksiniz, aksi halde gerginlik tavan olabilir! Güneş Jüpiter etkileşimi ile iş hayatınızda yoğunluk artıyor, gelirinizi arttıracak fırsatlarla karşılaşabilir, övgüleri toplayabilirsiniz. Hatta terfi fırsatları da sizi beklemekte! Cuma günü gerçekleşecek Yeni Ay ise finansal konuları gündeminize getirecek. Bu Yeni Ay ile kazancınızı arttıracak fırsatlar karşınıza çıkabileceği gibi bütçenizi dengelemek zorunda da hissedebilirsiniz. Son olarak, pazar günü Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte 16 Mayısa kadar işleriniz biraz yavaş gidebilir, birazcık ruhunuzun daraldığını hissedebilir ve de pasif agresif bir hale bürünebilirsiniz. Aman dikkat!

Balık: Hafta içinde Merkür ve Venüs’ün Satürn ile kare etkileşimi nedeniyle arkadaş çevreniz dost mu düşman mı anlamak için bir fırsatınız olacak. Beklediğiniz desteği göremezseniz hayal kırıklığına uğramayın. Güneş Jüpiter etkileşimi ile hayallerinize ulaşmak daha kolay olacak. Eğitimler, kişisel gelişim alanları, yurt dışı seyahatleri, yabancılarla işler planlayabilir, yepyeni bir girişimde bulunmak isteyebilirsiniz. Cuma günü burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile kendinizi ve dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda partnerinizle ilgili konular gündeme gelecek, aman strese dikkat! Bu Yeni Ay zamanı eski defterleri tamamen kapamak için iyi bir dönem ancak aynı zamanda sizi üzebilecek durumlara karşı da temkinli olmanızı tavsiye ederim. Son olarak, pazar günü Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte 16 Mayısa kadar arkadaş çevreniz oldukça yoğun olacak, yetişecek çok plan var. Ortaklaşa iş yapmak ve de maddi paylaşımlar için iyi bir dönem olmayabilir.