Astroloji Burç Yorumları

eÇift’ten Mutlu Haftalar! 5-11 Mart Haftalık Burç Yorumlarınız

Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu ile bu hafta da burçlarınızın haberini sizlere getirdik. #astrotüyo: Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli. Önce Merkür, hemen ardından da Venüs Koç burcuna geçiş yapıyor. Cuma günü yaydaki Mars ile koçtaki Uranüs arasında güzel bir etkileşim bizi bekliyor. Aynı zamanda Jüpiter 4 ay sürecek Retro hareketine başlayacak.

Koç: İletişim hattınız çok yoğun! Bol bol okuyabilir, konuşabilir, fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Zihniniz oldukça aktif olacak, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Çarşamba günü Venüs’ün burcunuza geçmesi ile birlikte, mart sonuna kadar olan dönemde aşk gündeminizde olacak. Her şey önce kendimizi sevmekle başlar, biraz kendinize de ilgi göstermek, bakım yapmak isteyeceksiniz. Cuma günü başlayacak Uranüs Mars etkileşimi ile ise yurt dışı, yabancılar ve eğitimlerle ilgili konularda hızlı adımlar atacaksınız. Bu dönemde hızlı başlayan aşklar, bir o kadar hızlı sona erebilir. Para konusunda riske girmek için iyi bir dönem olmayabilir, aman dikkat.

Boğa: Bu hafta Merkür koç burcuna geçiş yapacak. Bir süredir durulmak isteyen boğalar için, kendine dönme ve daha sakin olma fırsatı geliyor. Ancak aynı zamanda kendinizi ifade ederken zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Bu dönem kendinize karşı dürüst olma dönemi. Çarşamba günü Venüs’ün de koç burcuna geçmesi ile birlikte, mart sonuna kadar olan dönemde ilişki içinde tam kendinizi bulamayabilirsiniz. Biraz yalnızlaştığınızı ya da arkanızdan dönen işlere karşı gözünüzü açık tutmanız gerektiğini görebilirsiniz. Cuma günü başlayacak Uranüs Mars etkileşimi ile ise finansal yatırımlarda daha cesur davranabilirsiniz.

İkizler: Bu hafta Merkür’ün koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte arkadaş çevrenizle iletişiminiz yoğunlaşıyor. Oldukça sosyal olacağınız, telefonların durmayacağı bir dönem başlıyor. Bu dönemde kendi fikirlerinizi kabul ettirmekte ısrarcı olmayın. Çarşamba günü Venüs’ün de koç burcuna geçmesi ile birlikte arkadaş çevrenizden size bir süredir platonik aşık olan biri açılmak isteyebilir. Ya da arkadaşlarınız ile dışardayken yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Cuma günü başlayacak Uranüs Mars etkileşimi ile ise insanlarla ilişkiler alanınızda meydana gelecek. Sizi kim bilir nasıl bir sürpriz beklemekte! Bir arkadaşınıza destek olmanız, hızlı bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Aman yolda kazalara dikkat!

Yengeç: Bu hafta Merkür’ün koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte kariyer hayatınız çok hızlanıyor. Bir sürü koşturmaca, iş hayatında toplantılar, halledilmesi gereken işler… Kendi başınızın çaresine bakmak isteyeceksiniz. Bir süredir akışına bıraktığınız ne varsa, hepsini toptan çözmek istediğiniz bir zaman dilimi. Yeni iş görüşmeleri, mülakatlar, sözleşmeler bol bol gündemde olacak. Çarşamba günü Venüs’ün de koç burcuna geçmesi ile birlikte iş arkadaşlarınızı etkilemek isteyeceksiniz. Cuma günü başlayacak Uranüs Mars etkileşimi ile mesleki anlamda hızlı bir fırsat karşınıza çıkabilir. Para gelecektir, gerçi para harcayacaksınız da! Ama en güzel haber, enerjiniz yükselecek.

Aslan: Bu hafta Merkür’ün koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, eğitim, seyahat, sınavlar, yazışmalar, hukuki konular için oldukça uygun bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Vize başvuruları yapabilir, yabancılarla daha yoğun bir iletişim trafiğine geçebilirsiniz. Çarşamba günü Venüs’ün de Koç burcuna geçmesi ile birlikte, bekâr aslanların hayatına uzak diyarlardan birileri girebilir. İlişkisi olan aslanlar ise beraber bir seyahate çıkmak ya da eğitime katılmak isteyebilir. Cuma günü başlayacak Uranüs Mars etkileşimi ile bol sürprizli bir aşk etkileşimi sizi bekliyor. Aynı zamanda yeteneklerinizi ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz.

Başak: Bu hafta Merkür’ün koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte ortak gelirlerinizi arttırmanın bir yolunu bulacaksınız. Çarşamba günü Venüs’ün de koç burcuna geçmesi ile birlikte, paranızı büyütmenin yollarını arayacaksınız, belki bankadan kredi almak gibi yollara başvurabilirsiniz. İlişkiler arenasında ise her şey çok hızlı ve tutkulu. İlişkiye atlamadan önce karşınıza çıkan kişi ruh-beden-mantık üçlemesinde sizi tatmin ediyor mu diye düşünmek isteyebilirsiniz. İlişki içinde olan başaklar için ise her şey çok daha derin olacak bu dönemde. Cuma günü başlayacak Uranüs Mars etkileşimi ile özellikle aile ve ilişki içinde riskli ve hatta isyankâr çıkışlarda bulunmayın. Ruhsal sağlığınıza dikkat etmekte fayda var.

Terazi: Bu hafta Merkür’ün ve de Venüs’ün koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte aşk her yerde olabilir mi acaba? Hem yeni anlaşmalar yapmak, iş ortaklıklarına başlamak ve imzalar atmak için iyi bir döneme giriyorsunuz, hem de yeni ilişkilere başlamak için! Ancak dikkat, düşüncelerinizde fazlaca bencil olduğunuza dair eleştiriler alabilirsiniz. Partnerinizi anlayışlı olmak ve ona karşı yumuşak tavırlar sergilemek durumunda kalabilirsiniz. Romantizm ve kıskançlık kol kola bugünlerde. Cuma günü başlayacak Uranüs Mars etkileşimi ile arkadaşlarınızın ani değişen gündemleri sizi de etkileyecek. Beraber riskli işlere girerseniz huzursuz olabilirsiniz.

Akrep: Bu hafta Merkür’ün ve Venüs’ün Koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte günlük hayatınız oldukça yoğunlaşıyor. Çok düşünecek, adımlar atacak, planlar yapacak ve harekete geçeceksiniz. Aynı zamanda kendi sağlığınız ve güzelliğiniz için türlü adımlar atabilirsiniz. Spora başlamak, beslenme biçimini düşünmek gibi. Arada yavaşlamak gerektiğini kendinize hatırlatmalısınız. Bu dönemde zihniniz çok hızlı çalışıyor, biraz baş ağrıları yapabilir. Aynı zamanda biraz patavatsız da olabilirsiniz. Özellikle iş hayatında kullandığınız sözlere dikkat. Cuma günü başlayacak Uranüs Mars etkileşimi ile iş ve para konularında ani bir fırsat ve özgürleşmenizi sağlayacak bir terfi şansı olacaktır.

Yay: Bu hafta Merkür’ün ve de Venüs’ün Koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte aşk hayatınız hareketleniyor. Bekâr yaylara keyifli flörtler, ilişkisi olanlara ise partneriyle bol planlar ve eğlence gelecek. Bu alan aynı zamanda hobiler ve kişisel yetenekleri temsil eder. Orijinal fikirleriniz ve yaratıcılığınız aktif olacak. Bu dönemde yeni hobiler edinebilirsiniz. Ayrıca Venüs’ün etkisi ile güzelleşmek adına yeni adımlar atabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de verimli bir dönemdir. Cuma günü başlayacak Uranüs Mars etkileşimi ile eğitim, yabancılar, yurt dışı seyahatleri konusuna odaklanabilirsiniz. Enerjiniz ve motivasyonunuz güçlü olacak, harekete geçme zamanıdır. Ancak kısa seyahatlerinizde dikkatli olmakta, günlük hayatta gerginliğinizi kontrol altına almakta fayda var.

Oğlak: Bu hafta Merkür’ün ve Venüs’ün Koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte gündeminiz aile olacak. Bu dönemde yakınlık ve paylaşım ihtiyacınız artacak. Evde sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyebilir, hatta evinizin dekorasyonunu düzenleyebilirsiniz. Aynı zamanda yeni ev alma, kiralama gibi durumlar söz konusu olabilir. Cuma günü başlayacak Uranüs Mars etkileşimi ile ödemeler konusunda biraz gergin bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Ailenizin desteği ile riskler alarak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kova: Bu hafta Merkür’ün ve Venüs’ün Koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte telefonlarınızın susmadığı, bol bol seyahat ettiğiniz, birçok insanla iletişimde olduğunuz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Bekâr kovalar bu yoğun gündemleri esnasında flört etmeyi de atlamayacaklar. Aşk hayatınızda da gündem yoğun! Bir ilişkisi olan kovalar ise partnerleriyle farklı etkinlikler yapmak, beraber yeni mekânlar keşfetmek ve belki de kısa seyahatlere çıkmak isteyecekler. Cuma günü başlayacak Uranüs Mars etkileşimi ile yeni çevrelere girebilir, ani tanışmalar yaşayabilirsiniz. Partner aksınızı da etkilediği için sudan bahanelerle tartışmamaya özen gösterin.

Balık: Bu hafta Merkür’ün ve de Venüs’ün Koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte paranızı büyütmek, yatırım yapmak ve paranızı harcayacağınız alanlar asıl gündeminiz olacak. Gelirinizi arttırabileceğiniz gibi ani kararlarla büyük harcamalar da yapabilirsiniz. Özellikle lüks söz konusu olduğunda, giyim kuşam gündeme geldiğinde kendinizi tutamayabilirsiniz! Cuma günü başlayacak Uranüs Mars etkileşimi ile mesleki anlamda güzel bir fırsat ile karşılaşabilir, gelirinizi arttırma şansı yakalayabilirsiniz. Çalışma arkadaşları ve yöneticilerle olan ilişkinizde gergin çıkışlar yapmamaya özen gösterin.