Astroloji Burç Yorumları Burçlar

eÇift’ten 25 Şubat- 4 Mart Haftası Burç Yorumları

Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu ile bu hafta burçlarınız hakkında neler dedi? ile bu hafta da burçlarınızın size haberlerini hazırladık! Bu haftanın en önemli göksel olayı titiz ve düzenli Başak burcundaki Dolunay. Merkür ve Jüpiter destekli, Neptünyen dolunay ile hayatımızın artık işimize yaramayan tozlanmış alanlarına ışık tutacak ve erken bahar temizliğine başlayacağız.

Koç: Yeni iş projelerine başlamak, daha hareketli olmak, sağlığınıza odaklanmak mı istiyorsunuz? Belki de bu dolunay ile yenilerine başlamadan ucu açıkta kalan ne varsa onu tamamlamak daha iyi olabilir. Zaten Neptün etkili olduğu için yeni iş projelerinin sağlamlığı ve de kalıcılığı şüpheli olabilir. İçine atlamadan önce ne kadar yapılabilir olduğuna dikkat etmekte fayda var. Öte yandan Merkür Jüpiter etkileşimi ile bu hafta maddi konularda destek görebilirsiniz. Ayrıca ruhsal açılımlar için de iyi bir zaman dilimidir.

Boğa: Bu hafta yeteneklerinizi sergileyerek spotların önüne çıkabilirsiniz. Acaba yeterince iyi miyim hissinden çıkın lütfen! İlişkiler alanında ise gerçekçi olma zamanı geldi. Bekâr boğalar rüya gibi bir aşka yelken açabilir ama fazla idealist davrandığı için karşısındaki kişiyi bir anda “prenses peri” sanabilir. İlişkisi olan boğalar ise, bir ilişkiyi yürütmek için fedakârlık yapmak gerektiğini fark edecek. Merkür Jüpiter etkileşimi ile dostlarınızla daha çok vakit geçirecek, sayelerinde yeni işlere başlayacaksınız.

İkizler: Erken bahar temizliğine hazır mısınız? Dolunay domestik 4. evinizde meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki, evinizi düzenlemek, yeniden dekore etmek ve de aile ilişkilerini gözden geçirmek için harika bir zaman dilimi. Ancak fazla sivri dilli olmamaya dikkat! Ayrıca Merkür Jüpiter etkileşimi ile iş alanında güzel gelişmeler söz konusu. Kadınlardan destek alabilirsiniz.

Yengeç: Dolunay sizi zihinsel olarak biraz yorabilir. Düşüncelerinizi toparlamanız, yakın çevreyle olan ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekecek. Kendinizi biraz daha hassas hissedebilirsiniz. Kendinizi doğru ifade etmek bu aralar en önemli gündem konularından biri. Ayrıca ani gelişen kısa seyahatlere çıkabilir, kısa eğitimlere başlayabilir, iletişim ve internetle ilgili yeni projelere başlayabilirsiniz. Merkür Jüpiter etkileşimi ile yurt dışı, yabancılar, eğitimler ve de hukukla ilgili güzel gelişmeler sizi bekliyor. Beklediğiniz haberler gelebilir.

Aslan: Bu Dolunay ile aklınız fikriniz kazançlarınızı arttırmak ve düzenlemekte olacak. Kendinizi bir “marka” gibi düşünerek stratejik hareket etmeli ve gelirinizi arttıracak fırsatları değerlendirmelisiniz. Dolunay Neptünyen olduğu için bazı detaylar istediğiniz kadar net belli olmayabilir, huzursuz olmayın ve de yola devam edin. Kendinizi değerli hissetmek isteyeceksiniz. Merkür Jüpiter etkileşimi ile yatırım yapmak, yeni bir şeyler almak isteyebilir ve aile içinde bu konuyu konuşabilirsiniz.

Başak: Bu hafta sizin haftanız sevgili başaklar. Hayatınızın merkezine oturmak, yenilenmek için önce eskiyi bırakmayı öğrenmelisiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek ve isteklerinizi elde etmek için neler yapmak istediğinizi gözden geçirebilirsiniz. İlişkiler alanında tam neyiz, ne oluyoruz diye anlamadığınız bir dönemdeyseniz toparlamak isteyecek, yeni ilişkiler kurmak hatta romantik olmak isteyeceksiniz. Merkür Jüpiter etkileşimi çevrenizde aranızın bozuk olduğu biri varsa iletişiminizi düzenleme fırsatı verecek. Ayrıca yeni anlaşmalar yapabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Terazi: “Bırak gitsin” bu dolunayın sizin için mottosu. Bu bir ilişki de olabilir, uzun zamandır içinizde tuttuğunuz negatif duygu da, kendiniz hakkında kısıtlayıcı bir inanç da. Sizi uzun zamandır rahatsız eden ve kendi kendinizi eleştirmenize neden olan ne varsa, işte tam da onu, bu dolunay ile birlikte bırakın gitsin! Bu arada gizli saklı sırlar var ise, dolunay ile hepsi açığa çıkacak, haberiniz olsun. Özellikle de iş ve para ile ilgili olanlar. Sağlığınıza dikkat edin, özellikle de psikolojik kaynaklı uyku, stres gibi problemlere. Son olarak, Merkür Jüpiter etkileşimi para kazanmak için yeni fırsatları kapınıza kadar getirecek.

Akrep: Dünya ve arkadaşlarınız sizi bekliyor! Artık bir süredir işlere ve koşturmaya kapıldığınız köşeden çıkıp, sosyalleşme vakti geldi. Dostlarınıza türlü konularda yardımcı olabilirsiniz. Arada siz de ihtiyacınız olan desteği istemeyi unutmayın! Son dakika program değişimlerine de hazır olun. Bu alan aynı zamanda gelecek hayallerini gösterir, isteklerinizin peşinden gitmek için bazı eski alışkanlıkları bırakmaya hazır mısınız? Gerçekçi planları yapmadan ve de önünüzü görmeden keskin bitirişlerden uzak durun. İlişkiler arenasında ise biraz daha gergin olabilirsiniz. Yenilere hoş geldin, gidenlere de görüşmek üzere demek zamanı! Zorlu ve kötü giden ilişkilerde bitişler söz konusu olabilir. Öte yandan Merkür Jüpiter etkisi ile birlikte, yeni flörtler de karşınıza çıkabilir. Biraz daha kendinize ve hobilerinize yönelmek isteyeceksiniz.

Yay: Kariyeriniz gündeme geliyor! Son birkaç ayın yoğun çalışması sonunda ödüllerini verecek, önümüzdeki iki haftaya dikkat! Tabi ki, çalışmayana ödül yok. Hayat eforu seviyor. Yöneticilerle görüşün, eleştirilerini dikkate alın, kendini reklamınızı yapın, gerekli yerlere mail atın ve biraz da iş hayatınıza çeki düzen verin. Son zamanlarda Mars’ın da etkisiyle her şeyi aynı anda yapmaya çalışıyor ve bazılarına yetişemiyor olabilirsiniz. Zaman bir kısmını bırakma, gerekli olanlarla devam etme ve düzenli plan yapma zamanı. Merkür Jüpiter etkileşimi ile ailenizden destek alabilir, evinizi keyifle düzenleyebilir, yeni ev ya da araba alabilirsiniz.

Oğlak: Bu Dolunay size tatil hayallerinizi hatırlatacak! Daha azimli oğlaklar ise yeni eğitimlere başlayabilir, hukuki işleri varsa onları halledebilir. Kesin olan şey, bol miktarda idealler, fikirler, büyük düşünceler konuşulacak. Biraz espritüel konular, biraz da din gündeminizde olacak. Merkür Jüpiter etkileşimi ile telefonlar elinizden düşmeyecek. Arkadaşlarınızla beraber seyahatler planlayabilir, kısa workshoplara katılabilirsiniz.

Kova: Bu dolunay sizi iki konuda vuracak: ödemeleriniz ve de kendi derin dünyanız. Krediler, borçlar ve de ödemeler var ise bütçenizi iyi yapmaya özen gösterin. Öte yandan ruhunuzun derinlerine inmek, türlü terapiler almak için ideal bir dönem. Kendinizle ve de yaptığınız fedakârlıklarla yüzleşeceksiniz. Merkür Jüpiter etkileşimi ile işleriniz artacak, kariyer ve para kazanma açısından keyifli bir dönemde olacaksınız.

Balık: İnsan ilişkileri, ortaklıklar ve de işbirlikleri zamanı! Son 6 aydır ilmek ilmek ördüğünüz bir ilişki var ise, ödülleri bu dönemde alabilirsiniz. Gereksiz ve fazla ilişkilerden, tavırlardan kurtulacak, bir bahar temizliği yapacak, öte yandan yenilerini başlatacaksınız. Biraz gergin olabilirsiniz. Neptünyen bir tutulma olacağı için imza atılması gereken durumlara dikkat, gözden kaçan ve sonradan sizi rahatsız eden maddeler olabilir. Merkür Jüpiter etkileşimi ile yeni bir eğitime başlayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.