Astroloji Burç Yorumları Burçlar

eÇift’ten Mutlu Haftalar! 19-25 Şubat Haftası Burç Yorumlarınız

Yogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu ile bu hafta da burçlarınızın size haberlerini hazırladık! Mutlu Haftalar…

Merkür’ün de balık burcuna geçmesi ve de hafta boyunca Venüs ile Neptün arasındaki keyifli etkileşim ile birlikte oldukça romantik ve yaratıcı bir hafta bizi bekliyor. Yalnız olanlar bu dönemde gerçekten sevip sevilebilecekleri bir ilişkiye başlayabilirler. Aynı zamanda yaratıcı kurslara yazılmak için ve de ruhsal çalışmalar yapmak için oldukça verimli bir dönem olacaktır. Cumartesi günü başlayan dinamik Venüs Mars etkileşimi ile ilişkilerde tutku da savaş da artacak. Neyse ki pazar günü Merkür Neptün arasında her yıl bir defa gerçekleşen tatlı kontak var ki, eğer aldanma eğilimimizden çıkabilirsek gayet tatlı dille sorunları çözebileceğiz.

 

Koç: Venüs Neptün etkileşimi 12.evinizde meydana geliyor. Bu dönemde gizli ilişkiler yaşamaya ya da platonik takılmaya meyilli olabilirsiniz. Karşınıza yeni çıkan kişilere hemen kapılmadan biraz bekleseniz iyi olacaktır. Eğer ilişkiniz var ise oldukça romantik dakikalar sizi bekliyor. Ayrıca bilinçaltı çalışmaları yapmak, yaratıcı yönünüzü ön plana çıkarmak için gayet güzel bir hafta. Hafta sonu Mars Venüs etkileşimi ile her zamankinden farklı aktiviteler yapabilir, çok daha tutkulu olabilirsiniz. Ani patlamalara ve gerginliklere dikkat.

 

Boğa: Venüs Neptün etkileşimi 11.evinizde meydana geliyor. Eğer bir ilişkiniz yok ise arkadaşlarınız aracı olabilir veya katıldığınız bir etkinlikte yepyeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu hafta arkadaşlarınızın yanında olmak, onlara destek olmak isteyeceksiniz. Aynı zamanda kadın dostlarınızdan destek görmeniz de olasıdır. Beraber sanat etkinliklerine katılabilir, bol bol sohbet edebilirsiniz. Yönünüzü ön plana çıkarmak için gayet güzel bir hafta. Hafta sonu Mars Venüs etkileşimi ile bir yanınız ilişkilerde “ya hep ya hiç” derken, diğer yanınız biraz rahat olalım diyebilir. Dengeyi bulmak için çaba sarf etmeniz gerekecek.

 

İkizler: Venüs Neptün etkileşimi 10.evinizde meydana geliyor. İşinizi daha iyi koşullara taşımak, yaratıcı olmak adına fırsatlarınız olacak. Kadınlardan destek alabilirsiniz. Yeni iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Belki de mesleki anlamda ilgilendiğiniz yerler daha sanatsal alanlar olabilir, restoranlar olabilir. Eğer yalnızsanız, işiniz aracılığıyla yeni biri hayatınıza girebilir. Toplantılara en şık halinizle gidin J  Hafta sonu Mars Venüs etkileşimi ile bu ilişki nereye gidiyor diye düşünebilirsiniz. Belki de tatlı dille sormanın zamanı gelmiştir.

 

Yengeç: Bu hafta Venüs Neptün etkileşimi 9.evinizde meydana geliyor. Sevdiğiniz kişi ile aranızda biraz mesafe olabilir. Belki uzak bir şehirdedir ya da yurt dışında. Her durumda mesafenin sevgi ve özlemi körükleyeceği kesin! Bu günler ilhamınız bol olacak, okumak, müzik dinlemek, biraz daha hayallere dalmak ve belki de seyahat planlamak isteyeceksiniz. Hafta sonu Mars Venüs etkileşimi ile günlük hayatınızın içinde biraz daha gergin olabilir, kendinizi çevrenizdeki kadınları eleştirirken bulabilirsiniz.

 

Aslan: Venüs Neptün etkileşimi ile beklediğiniz para geliyor. Eğer ödemeler, kredilerle ilgili bir yardıma ihtiyacınız var ise, istediğiniz destek gelecektir. Bu dönemde evinizi güzelleştirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde tutku ön planda olacaktır ancak karşılıklı olarak iki tarafın da aynı şeyleri istediğinden emin olun. Biriniz daha ciddi olmak isterken, diğeri istemiyor ise özellikle de hafta sonu Mars Venüs etkileşimi ile işler karışabilir.

 

Başak: Venüs Neptün etkileşimi partnerlik evinizde meydana geliyor. Bu hafta ortaklarınız varsa çalışmalarınız keyifli ve bereketli olacaktır. Eğer bir ilişki içindeyseniz beraber romantik dakikalar geçireceksiniz, yakınlık sizin için önemli olacak. Yalnız başaklar ise aile ve yakınları vasıtasıyla birileriyle tanışabilir. Hafta sonu Mars Venüs etkileşimi kendinizi çok daha hassas hissedebilirsiniz, ilişkilerde ve aile ilişkinizde gereksiz tansiyona dikkat.

 

Terazi: Venüs Neptün etkileşimi iş hayatı, spor, günlük hayat evinizde meydana geliyor. Bu hafta kadın çalışanlar, yöneticiler karşılık beklemeden size yardımcı olmak isteyebilir. Ofis içinde ilişkileriniz gayet keyifli olacak. Yaratıcı işler yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize bakmak isteyebilirsiniz ama spora başlamak yerine tatlı gıdaları tercih etme eğilimi olabilir, aman dikkat. Hafta sonu Mars Venüs etkileşimi yakın çevreniz ile olan konuşmaların alevlenebileceğini göstermekte. Fark ettiğiniz gibi durmak en iyisi.

 

Akrep: Venüs Neptün etkileşimi ile ilişkilerde keyifli günler sizi bekliyor. Birlikteliği olan akreplere ilişkilerinde huzur, romantizm ve duygusallık getirecek. Bekar olan akrepler için ise aşk her an her yerden çıkabilir. Her durumda bu ilişkiler koşulsuz sevgi prensibi ile olacaktır. Fazla idealist olmak sorun yaratabilir, gerçekçi yaklaşmakta fayda var. Aynı zamanda bu hafta yaptığınız her işte yaratıcılığınızı işin içine eklemek için şahane bir zaman dilimi. Yetenekleriniz ile ön plana çıkacaksınız. Hafta sonu Mars Venüs etkileşimi ile keyfiniz için para harcayıp sonradan pişman olabilirsiniz. Ayrıca ilişki içinde para konuşmaları gerginliğe neden olabilir.

 

Yay: Bu hafta Venüs Neptün etkileşimi ile huzuru evde bulacaksınız. Aile ile daha çok vakit geçirmek isteyebilir, özellikle ailedeki kadın büyüklerle sohbetler edebilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirmek için, yenilemek için oldukça güzel bir zaman. Erken bahar temizliği için ideal bir zaman. Hafta sonu Mars Venüs etkileşimi ile kendinizi karşınıza yeni çıkan flörtleri eleştirirken bulabilir ya da ilişki içindeyken biraz nefes almak adına mesafe yaratmaya çalışabilirsiniz. Bunu kırıcı olmadan dile getirmekte fayda var.

 

Oğlak: Bu hafta Venüs Neptün etkileşimi ile yakın çevreniz ile sosyalleşmek isteyeceksiniz. Aktivitelerinizin içinde daha çok kültür sanat etkinlikleri, konserler, tiyatrolar olabilir. İletişiminizde biraz daha romantik ve de esnek olmak isteyeceksiniz. Birazcık disiplini elden bırakıp yaratıcı yanınızla barışmak isteyebilirsiniz. Yeni projelere girerken kadınlar sizi destekleyecektir. Çiftleri olan oğlaklar, hafta ortasında beraber bir etkinliğe katılmak isteyebilir. Yalnız oğlaklar ise yakın çevreleri vasıtasıyla aşka kavuşabilir.

 

Kova: Bu hafta Venüs Neptün etkileşimi ile gündeminiz daha çok para konularında olacaktır. Gelirinizde artış olabilir, özellikle kadınlar tarafından desteklendiğinizi göreceksiniz. Zihniniz daha çok para kazanmak için bir sürü fikirle dolu olacak. Aynı zamanda birilerine karşılıksız maddi destekte bulabilir, keyfiniz için ya da çevrenizdeki kadınlar için para harcayabilirsiniz. Harcadığınız meblağ daha sonra gözünüzde büyüyebilir, kontrolü kaybetmemekte fayda var. Hafta sonu Mars Venüs etkileşimi ile girdiğiniz ortamlarda daha çok tutkuların olduğu bir etkilenme olabilir. Çifti olan kovalar kaçamaklara dikkat. Bekar kovalar ise hızlı bir tutkuya kapılabilir.

 

Balık: Bu hafta Venüs Neptün etkileşimi ile oldukça hassas ve romantik bir dönem sizi bekliyor. Aşk sizden yana! Bekar balıklar için sürpriz aşklar söz konusu olabilir, çevrenizdeki kadınlar sizi birileriyle tanıştırmak isterse karşı çıkmayın. Çiftleri olan balıklar ise oldukça sevgi dolu bir dönem beklemekte. Sadece zaman zaman çabuk kapılma eğiliminiz olabilir, birazcık objektif olmakta fayda var. Ayrıca bu hafta hayalleri nasıl gerçekleştirebileceğinizi düşünecek vaktiniz olacak.