Astroloji Burç Yorumları

eÇift’ten 15-21 Ocak Haftası Burç Yorumları. İyi Haftalar!

eÇift bu hafta da burçlarınızdan haber veriyor. Yogini astrolog Duygu DemirYogini Astrolog @dudemir.astrolojigurusu ile birlikte sizin için hazırladık! 

Haftaya yoğun bir Oğlak burcu etkisi ile başlıyoruz. Birçok kişisel gezegen Oğlak burcunda seyrediyor olacak. Çarşamba sabah saatlerindeyse yine Oğlak burcunda Venüs kavuşumlu bir Yeni Ay meydana gelecek. Hemen ardından aşk gezegeni Venüs 3 haftanın ardından Kova burcuna geçiş yapıyor.(Bu yılın tutulmalarından önceki son yeni ay)

Tutulmalardan önceki son yeni ay. Tutulmalar yenilik getirir. Bu Yeni Ay geçtiğimiz 6 ayın bir kapanışı gibi ya da mola devresi gibi. Şimdi dönüp de bir ara değerlendirme yapma zamanı. Yeniliklere izin vermek için hayatımızda neleri tutmalı, neleri bırakmalıyız?

Mod değişimleri, uçlarda yaşama, düşüncelerimizi netleştirememe gibi durumlar olabilir. Çevremizle anlaşmazlıklar yaşayabiliriz.

Bu Yeni Ay esnasında tüm gezegenler düz seyrinde. Uzun zamandır bu şekilde bir Yeni Ay’ımız olmamıştı. Önümüzdeki 6 ayın hedeflerini belirlemek, niyetlerini dilemek için güzel bir dönem.

Yeni Ay Uranüs’le kare, Mars ile 60lık açıda.

Yeni Ay Hertia ve Terebellum ile kavuşum halinde olacak.

Venüs ile olması – aşk ve para konusunda yenilenme

Uranüs karesi – ilişkilerde özgürlük ihtiyacının ortaya çıkması. Zaten sınırda olan ilişkilerde kopma. Sağlıklı olanlar olduğunca kalır ama belki maceralar planlanır. Mars’ın Uranüs’e 150lik açısı olması atılan adımların ani ve koparıcı etkisi olması ihtimalini gösterir.

Mars 60lık – sosyalleşmek, romantizm, özgüven ve etkileyicilik verecek.

eÇift Haftalık Burç Yorumlarınız:

Koç: Ajandanızı çıkarın sevgili Koçlar, önümüzdeki 6 ayın hedeflerini çıkaracağız. İstediğiniz kariyer mi, evlilik mi yoksa ikisi birden mi? Oğlak Yeni Ay’ı toplumsal statümüzü gösteren 10.evinizde meydana gelecek. Venüs, Merkür ve de Pluto’nun da desteğiyle, geçtiğimiz Ağustos’tan beri planladıklarınızı harekete geçirme zamanı, artık yeni bir 6 aylık döngü başlıyor. Perşembe günü aşk gezegeni Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle 3 hafta boyunca arkadaş toplantılarının vazgeçilmez insanı olacaksınız! Arkadaş toplantısında tanıştığınız ya da bir arkadaşınızın tanıştırdığı biriyle aşk yaşamaya başlayabilirsiniz.

Boğa: Bu hafta Yeni Ay ile büyük planlar ve hayaller kurma zamanı geldi sevgili boğalar. Belki romantik bir seyahat istiyorsunuz, yurt dışıyla bağlantılı işleriniz var ya da aşk özlemi içindesiniz. Her durumda bu hafta hayalleri evrene söyleme zamanı. Zaten sözünü sakınmayan bir yapınız var, Uranüs etkili Yeni Ay ile kendi doğrularınızı ifade ederken kırıcı olmaktan kaçının. Perşembe günü Venüs’ün, Cuma günü de Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle birlikte hedeflerin peşinden koşma vakti geldi. 2018’e girerken hazırladığınız dilekleri hatırlıyor musunuz? Şimdi onlar için çalışacağız! Öte yandan yuvanıza çeki düzen vermek de isteyeceksiniz.

İkizler: Odağınız eşinizden veya ortaklığınız var ise oradan gelen gelirleri büyütmekte olacak. Ödemeler, krediler ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Satürn de Yeni Ay’a eşlik edecek, yeni anlaşmanızı yaparken en ince detayına kadar inceleyeceğinize eminim. Planlarınızı kısa vade için değil, önümüzdeki 2-3 yılı düşünerek yapın. Bu dönemde aldığınız yatırım kararı önümüzdeki 6 ay içinde meyvelerini verecektir. Perşembeden itibaren ise odağınız kişisel gelişiminiz, hayalleriniz olacak. Aşk yabancı diyarlardan gelebilir.

Yengeç: İlişkilerinizi resmiyete dökme zamanı! Bu ister aşk ilişkileri için olsun, ister iş ortaklıkları. Birliktelik temel odağınız olacak. Bekar yengeçler bu dönemde karşınıza ciddiye alacağınız biri çıkabilir. Özellikle de Perşembe itibariyle Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle derinlik zamanı. İlişkileri daha yoğun yaşamak isteyeceksiniz. Aman dikkat, kendi derinlerinize dalayım derken sosyal hayatınızı unutmayın.

Aslan: Sevgili aslanlar, son 6 ayda çok yoruldunuz. Bu Yeni Ay ile günlük hayatınızı düzenlemek için bir fırsatınız olacak, hem de güçlü kişilerden destek alacaksınız. İş hayatınıza bazı düzenlemeler getirebilir, önümüzdeki 6 ayı planlamak isteyebilirsiniz. Uranüs karesi ile düzeninizden özgürleşmek, uzaklara gitmek isteyebilirsiniz, ani tepkiler vermemeye özen gösterin.  Sağlığınızı ihmal ettiyseniz yeni bir beslenme ve spor düzenine geçmek için şahane fırsat! Perşembeden itibaren ortaklıklar gündeminizde. Bir süredir yakın ilişkilerinize özen gösteremediyseniz, toparlamak için tam zamanı! İlişkiler keyifli olacak.

Başak: Yeni Ay neşe ve keyif dolu 5.evinizde meydana geliyor. Bu alan tutkuyla ilgilidir, yeni bir aşk, var olan ilişkilerde tazelenme, kreatif bir proje… Hangisini isterseniz kapınıza gelecek. İlhamınız eksik olmayacak. Hamile kalmak isteyen başaklar için de güzel bir dönem. Kişisel enerjiniz, çekim alanınız güçlü olacak. Birazcık kendinize de zaman ayırmayı unutmayın. Perşembeden itibaren ise günlük hayatınız çok yoğun olacak ve bir çeki düzen vermek isteyeceksiniz. Ayrıca güzelleşmek için kendinize vakit ayırabilirsiniz, estetik için de uygun bir zaman olacaktır.

Terazi: Yeni Ay ev, yuva alanınızda olacak. önümüzdeki 6 ay içinde yaşam alanınızı güncelleyecek aktiviteler yapabilirsiniz. Yeni bir ev almak, evinizin tadilatı ile ilgilenmek, yeni bir ev arkadaşı.. özellikle de kadınlar gündemde olacak. Evdeki kadınlarla ilişkileriniz çok daha keyifli olacaktır. Venüs ve Güneş’in perşembeden itibaren Kova burcuna geçmesiyle birlikte, hayatınıza neşe ve coşku geliyor! Kendi çocuk yanınızla tekrar barışacak, kreatif gücünüzü sahipleneceksiniz. Ayrıca tutkulu aşklar sizi bekler! Bu 4 haftalık dönem çocuk isteyen Teraziler için keyifli bir dönem. Çocuğunuz varsa da, onunla eğleneceğiniz kesin!

Akrep: Sosyalleşme ve bol bol konuşma zamanı akrepler. Yeni Ay yakın çevre ve iletişim evinizde meydana geliyor. Önümüzdeki 6 ay boyunca iletişim, yayıncılık, medya, pazarlama alanlarında şanslısınız. Hem yakın çevrenizle çok daha yakın ilişkiler içinde olacaksınız (özellikle de kadınlarla), hem birçok kısa mesafe seyahatiniz olacak, hem de yaptığınız toplantılar, lansmanlar, türlü iletişim aktivitelerinde destekleneceksiniz. Bütün bu alanlarda adım atarken yanınızda güçlü bir destek bulacağınız kesin! Perşembeden sonra ise 4 haftalık bir “canım yuvam” dönemi başlıyor. Ailenizle daha fazla görüşebilir, kadın aile büyükleriyle yakın ilişkiler kurabilir, kendi yuvanızı güzelleştirmek isteyebilirsiniz.

Yay: Yeni Ay size istikrar getirecek. Kariyerinize dair yeni bir fırsat karşınıza çıkabilir ya da gelirinizi arttıracak imkanlarınız olacak. Önümüzdeki 6 ayın bütçe planını yapacaksınız. Kendinize değer vermeyi öğreniyorsunuz, Satürn’ün burcunuzdaki 3 yıllık yolculuğundan sonra tam da ihtiyacınız olan şey! Perşembeden itibaren ise yakın çevreyle ilişkiler hareketleniyor, telefonlarınız susmayacak. Bol bol sosyalleşmeye bakın, bu dönemde aşkın nereden çıkacağı belli olmaz.

Oğlak: Yılın ilk Yeni Ay’ı burcunuzda olacak! Sizin yeni yılınız bu hafta başlıyor diyebiliriz ? Aşk mı istersiniz, iş mi yoksa popülarite mi? Ne isterseniz niyeti ortaya koymanız yeterli, Pluto ile güçlü kişilerden destek alacaksınız! Perşembe günü önce Venüs sonra da Güneş’in Kova burcuna geçmesi ile birlikte, yoğun bir ayın sonrasında artık odağınız iş ve para.

Kova: Sevgili kovalar, kapanması gereken defterler mi var? Yoksa bir süredir kontrolü elden bırakmakta zorlanıyor musunuz? Yüzleşmekten çekindiğiniz bir alan olabilir mi? Her zaman güçlü olmak zorunda değilsiniz. Hafta ortasındaki Yeni Ay ile, enerjinizi çeken kişilerle ilişkilere ve durumlara sınır çizmek isteyeceksiniz. Hassas olmak, hislerini ortaya koymak da güzeldir sevgili kovalar. İçinize dönüp, önümüzdeki 6 ay için güzel kararlar alacaksınız. Belki de bir süredir gizlice hayran olduğunuz kişiye aşkınızı açarsınız ya da gizli bir ilişkiniz varsa resmileştirmek isteyebilirsiniz. Siz istemeseniz de yeni ay sırlarınıza ışık tutacak, birilerinin öğrenmesi an meselesi. Perşembe gününden sonra sizin döneminiz başlıyor, Zodyak doğum gününüz! Bir hafta boyunca Mars da kariyer evinizde hareket etmeye devam edecek. Bol çalışma, bol eğlence aynı anda hayatınızda. Ayrıca bu ay aşk her yerde ?

Balık: Çevreniz genişliyor! 2020 sonuna kadar enerji vampiri arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkaracak ama nice yenilerini de ekleyeceksiniz. Hayatta kimi, ne zaman tanıdığın önemlidir, felsefesini birebir yaşadığınız bir dönem olacak. Hafta ortasındaki yeni ay ile hayatınıza yepyeni kişiler, güçlü dostlar girebilir. Bu vasıtayla size ün, şan şöhret ve de para getirecek anlaşmalar yapabilirsiniz. Dahası bekar balıklar arkadaş çevrelerinden biri ile veya biri vasıtasıyla yeni bir aşka yelken açacak. Sevgilisi / eşi olanlar ise arkadaş gruplarıyla keyifli planlar yapacaktır. Güneş ve Venüs’ün perşembeden sonra 12.evinize geçişi ile, doğum günü sezonunuz öncesi bir dinlenme dönemi yaşayacaksınız. Yılı gözden geçirmek ve yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Aşkınız ile baş başa kalmak isteyeceksiniz. Ayrıca platonik aşklar yaşayabilir ya da henüz halka açmak istemediğiniz gizli bir aşk hikayesine başlayabilirsiniz.