Aşk Astroloji Burç Yorumları

eÇift’ten 8-15 Ocak Haftası Burç Yorumları. İyi Haftalar!

eÇift artık aşk hayatınızda size ipuçları verecek olan burçlarınızdan da haber veriyor. Yogini Astrolog Duygu Demir (@dudemir) ile birlikte sizin için hazırladık. Duygu Demir, gökyüzüne bakarak size özel olayları buluyor, dönüm noktalarındaki virajları daha keyifle geçmeniz için danışmanlık yapıyor!

eÇift Haftalık Burç Yorumlarınız:

Haftaya Mars Jüpiter kavuşumu bir yanda, Venüs ile Güneş ve Pluto kavuşumu diğer yanda olacak şekilde başlıyoruz. Değer ve güç kavramları üzerine bolca düşüneceğiz. Perşembe günü ise Merkür Retro hareketiyle beraber uzunca bir süredir Yay burcundan Oğlak’a geçiş yapıyor. 31 Ocak’a kadar mantıklı kararlar ön planda olacak. Bakalım bu hafta burçları aşk, arkadaşlık, flört ve de maddi anlamda burcunuzu neler bekliyor?

Koç Burcu: Güneş Pluto ve de Venüs kontağı ile mesleki değişimler yapmak için, evde yenilemek istediğiniz işlerinizi halletmek için şahane bir dönem. Kadın yöneticilerle ilişkilerde zorlanabilirsiniz, bir süredir gizlenen sırlar ortaya çıkabilir. Evde ve işteki ilişkilerde değer ve güç kavramları üzerine bolca düşüneceğiz. Bir ofis aşkı gündeme gelebilir. Merkür Oğlak’a geçişiyle birlikte hayallerimizin peşinden daha ciddi ve sabırlı şekilde koşacağız. Sözünüz geçecek. Kaynakları nasıl idare ettiğiniz önemli olacak, insan kaynaklarını doğru yönetmek önemli – işlerinizi delege etmeyi öğrenmelisiniz. Hafta sonu Venüs Uranüs etkileşimi ile özgürleşmek isteyeceksiniz, ilk hedefiniz mesleki değişim olacaktır.

Boğa Burcu: Seyahatler, fikir alışverişleri, eğitimlerin gündeminizde olacağı bir dönem, önemli iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Bu dönemde güçlü kişiler ile yeni iş ortaklıklarına başlayabilir, evlilikte güven verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak beraber çalıştığınız kadınlar ya da kadın akrabalar sizi moral olarak biraz düşürebilir. Seyahat, eğitim alanları hem gündeminizde ve güçlenmek istiyorsunuz, hem de zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu bazı sırlar sır olarak kalamayabilir, ayrıca sinirinize hakim olmalısınız.

İkizler Burcu: Maddi kaynaklar gündeminizde. Ortaklıklar, ailenin kaynakları gibi paylaşımlı maddi kaynaklara, ödemelere dair güçleneceğiniz durumlar söz konusu olacak. Ancak ilişkilerde kıskançlıklar olabilir, sırlar ortaya dökülebilir. Herkesin gizemli bir yanı var, hayatınızdaki kişiyi olduğu gibi kabul edebilecek misiniz? Ya da belki de bu detayı görmezden gelmeniz daha iyidir?  Cevabı sadece siz biliyorsunuz. Hafta sonu planları çok abartmamakta fayda var, en yakınlarınızdan bir anda sıkıldığınızı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınıza patlayıp, onları kırmayın.

Yengeç Burcu: Bu hafta anlaşmalar ve evlilikler çok daha güven verici temellere oturacak. Platonik aşklar resmi bir ilişkiye dönebilir, ilişkiler daha ciddi bir hal alabilir. Bazı sırlar ortaya dökülebilir, aman dikkat eski kırgınlıklar ile pandora’nın kutusu açılmasın. Venüs Pluto kontağı bize işler ve evliliklerde kadınlara, maddi kaynaklara ve hatta eşin maddi durumuna dikkat diyor, bu konularda canınız sıkılabilir.  Merkür’ün Perşembe günkü geçişi ile birlikte ilişkilerde bol sohbet ve de bolca sosyalleşme imkanı karşınıza çıkacak.

Aslan Burcu: Bu hafta aynı anda birçok işi halledip, sorumluluklar yükleniyorsunuz. Oldukça aktifsiniz, konuşmalar, projeler, zihniniz çok çalışıyor. Bu kadar hareket içinde kendinize dönmek, ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe gününden itibaren Merkür’ün Oğlak burcuna geçişi ile günlük hayatınızı organize etmek isteyeceksiniz. Hafta sonu ise her şeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz, uzak diyarlar ve seyahatler hayalinizi süsleyecek.

Başak Burcu: Yaratıcılığınız ön planda, hayattan keyif alacağınız günlerdesiniz. DIY projenizi yapın, sevdiklerinizle gezip eğlenin ve sosyal medyada paylaşmayı unutmayın! Çocuklarla ve aşk ilişkilerinde iletişim çok daha rahat akacak. Özellikle ilişkilerde kadınlardan kaynaklanan problemler söz konusu olabilir, birkaç gün dikkatli olmakta fayda var. Hafta sonu ise Uranüs devreye girdiğinde, sürpriz bir aşk karşınıza çıkabilir. İlişkilerde ufak gerilimler ya da ani çıkışlar olabilir, ancak Merkür sizin yanınızda tatlı dille çözersiniz.

Terazi Burcu: Bu hafta gündeminiz aile ilişkileri. Beraber yemekler yiyebilir, daha derin bir ilişki kurmanın tadını çıkarabilirsiniz. Evinizi düzenlemek isteyeceksiniz ancak bu haftanın Venüs Pluto etkileşimini atlattıktan sonra yapmakta fayda var, Merkür 31 Ocak’a kadar burada. Bol bol vaktiniz olacak. Kariyerinizde de sorumluluklar alacaksınız, hayat sizi destekliyor. Hafta sonu Uranüs işe karıştığında eş ve aile ilişkileri arasındaki dengeyi korumak her zaman kolay olmayabilir, dikkat.

Akrep Burcu: Gözlem gücü yüksek, sezgileri derin Akrep’ler, fikirlerinizi paylaşmanın, sözlü ve yazılı olarak ifade etmenin tam zamanı. Kelimeleriniz keskin olacak, iletişimin her alanı sizin için hem keyifli hem de kazancınızı arttırabileceğiniz alanlar olacaktır. Yakın çevrenizle de keyifli zamanlar geçireceksiniz, sadece birkaç gün çevrenizdeki kadınlarla olan ilişkinize dikkat, gerginlikler olabilir. Hafta sonu Uranüs’ün de işe karışmasıyla kendinizi eleştirebilir, sosyal çevreniz konusunda gerilebilirsiniz.

Yay Burcu: Paranızı büyütmek isteyeceksiniz. Bütçenizi düzenlemenin yollarına bakacak, yatırım için farklı kanalları deneyeceksiniz. Harcamalarınızı neye yaptığınıza dikkat edeceksiniz. Çevrenizle iletişimde olacak, kendi gelişiminize yatırım yapmak isteyeceksiniz. Kadınlarla olan ilişkinize dikkat etmekte fayda var. Hafta sonu işin içine Uranüs’ün de girmesiyle aşk hayatınızda sürpriz ve tutkulu gelişmeler söz konusu.

Oğlak Burcu: Bu hafta elinizi neye atsanız, güç ve disiplinle elde edebileceksiniz. Yıldızınız parlıyor! Dostlardan, çevreden destek görebileceksiniz. Kadınlar birazcık zorluk çıkarabilir. Ayrıca dış görünüşünüze müdehale etmek için iyi bir dönem değil. Hafta sonu ailenizin beklentileri ile sorumluklarınız arasında kalabilir, biraz nefes almak isteyebilirsiniz.

Kova Burcu: Uzun zamandır içinizde tuttuğunuz duyguları, kızgınlıkları, kırgınlıkları salıverme zamanı sevgili Kova’lar. Bu dönem biraz daha içinize döndüğünüz, konuşmaktan çok düşündüğünüz günler olacak. İlişkilerdeki sırlar ortaya çıkabilir, biraz zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Hafta sonu sakin bir iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz, haksızlığa uğradığınızı hissettiğinizde öfkeniz güçlü oluyor.

Balık Burcu: Arkadaşlarınızla bir araya gelmek, keyifli vakitler geçirmek isteyeceksiniz. Ancak siz bunu yaparken bazı sırlar ya da geçmiş kırgınlıklar ortaya çıkabilir. Yeni tanıştığınız çevrelerle bir araştırma yapmadan hemen kaynaşmayın, kadın arkadaşlarla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Her durumda iletişim trafiğiniz yoğun olacak. Hafta sonu Uranüs’ün de katılmasıyla beklenmedik harcamalarla bütçede delik açılabilir, çevrenizle yarışıp her şeye yetişmeye çalışmayın.