Aşk

Hayatınızın Aşkı İçin Nelerden Vazgeçerdiniz?

Herkes sevdiği için bir şeylerden vazgeçebileceğini söyler. Bazen iddialı cevaplar verenler, senin için dağları delerim, dünyayı fethederim diyenler bile çıkar. Biz de bu konuya açıklık getirmek için eÇift kullanıcılarına sorduk.

Siz aşkınız için hangisinden vazgeçerdiniz?

Anketimize katılan kadın ve erkek kullanıcılarımıza onları biraz da zorlayacak şıklar sunarak sorduk bu soruyu. Yaşadığınız şehirden, sevgilinizin istemediği arkadaşlarınızdan, ailenizden ya da dininizden hangisini terk etmeyi seçerdiniz diye. Sonuçlar da belki de en iddialı cevaplardan biri dini inançtan vazgeçmekti. Ankete katılan hem kadınların hem de erkeklerin %4’ü dini inancından sevdiği için vazgeçebileceğini belirtti.

Kadınların %2’si ailesini seçerken erkeklerde bu oran %3 oldu. Cevaplarda biraz kolaya mı kaçıldı bilinmez ama kadınların %66’sı, erkeklerin ise %57’si yaşadığı şehri değiştirebileceğini belirtti. Gerekirse arkadaşlarımdan vazgeçerim diyen kadınların orası %28 iken erkeklerin ki %36 gibi bir orana kadar çıktı.

Sonuçlar ne olursa olsun herkesin hemfikir olduğu konu sanıyoruz ki sevdiği için bir şeylerden ya da birilerinden vazgeçeceği.

Peki, siz sevdiğiniz için nelerden vazgeçerdiniz, hiç düşündünüz mü?