eÇift

eÇift, Mutlu Yuvalar Kurmaya Devam Ediyor!

Yine bir başarı hikayesini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. eÇift’te tanışıp mutlu bir evliliğe giden yolda ilk adımı atan çiftimiz Akın Bey ve Derya Hanım’a mutluluklar diliyor ve hikayelerini sizlerle paylaşıyoruz.

Mutluluğa giden hikayelerini Akın Bey şu şekilde anlatıyor:

“Sitenize çok kısa bir süre önce üye oldum. Gerçekten çok ciddi ve muhteşem bir siteniz var. Sizleri tebrik ederim. Sitenizde üye olduğum kısa süre içerisinde Demet Hanım ile tanıştım. Çok kısa bir sürede birbirimizi tanıdık ve birlikteliğimiz başladı. Tanışma hikayemiz şöyle oldu.

Ben normal şartlarda e-postalarımı kontrol etmem. Bir gün “3 mesajınız var” şeklinde bir e-posta geldi. Kontrol ettiğimde eÇift’ten gelmiş olduğunu gördüm ve hayırdır diyerek açtım mesajlarımı. Özellikle bir tanesinde “Hoşsunuz” yazıyordu. Kimden olduğuna baktım ve Demet adında bir bayan olduğunu gördüm. Fotoğrafları kapalıydı. Demet Hanım’ın öz geçmişini okudum ve “Merhaba, teşekkür ederim. Ben Akın, tanışabilir miyiz?” diye cevap yazdım.

Sadece bir gün mesajlaştık ve ertesi gün buluştuk. Tabii, ben bilmiyorum hanımefendinin simasını. Anlaşamasak da en fazla bir kahve içmiş ve tanışmış oluruz gibi bir düşünce ile buluştum. Kendisi de benim gibi düşünüyormuş. Ancak tanıştıktan sonra işler değişti. Kendim hakkında ilk buluşmada anlatılmayacak ne kadar özelim varsa anlattım. Sanırım ilk görüşte aşk!

İki gün sonra tekrar buluştuk. Tabii, bu arada telefon sohbetlerimiz de giderek artmıştı. Gel zaman git zaman çocuklar ile de tanıştık. Bu arada çocukların tepkisi ne olacak diye de merak içindeydik. Allah’tan her şey yolunda gitti. Baktık hayata bakış açımız aynı, zevklerimiz, beklentilerimiz aynı eh o zaman ne yapalım evlenelim dedik. Bir aksilik olmaz ise 2017 yılının Ağustos ayında evleniyoruz. Düğünümüze sizleri de bekleriz.

Çok teşekkürler eÇift!”

Biz de bu harika tanışma hikayesini bizimle paylaştığı için Akın Bey’e teşekkür ediyoruz!    Sizlere sunduğumuz hizmetin bu kadar iyi sonuç vermesi bizleri çok mutlu ediyor.

Peki, siz neden kendi aşk hikayenizi yaşamak için hala bekliyorsunuz? Vakit kaybetmeden bir adım atın. Unutmayın aşk burada başlar!