Ruhun Gıdası

96 yaşında aşk şarkısı yazan Fred’in hikayesi

96 yaşındaki Fred Stobaugh 73 yıllık eşinin ölümünden sonra yazdığı şarkı ile iTunes’un ‘en çok indirilen 10 parça’ listesine girmeyi başardı. Aşkın yaşının olmadığını bize kanıtlayan Fred’in hikayesine gelin yakından bakalım.

1938 yılında tanışıp evlendiği Lorraine için “bana 75 yılını verdi” diyerek kimilerini belki de ağlatacak bir cümle kuruyor Fred. Eşi öldükten sonra ise ona şu satırları yazıyor.

“Ah tatlım Lorraione, keşke tüm güzel zamanlarımızı baştan yaşayabilseydik. Ah tatlım Lorraine, zaman sadece ilerliyor ama asla başa dönmüyor. Anılar ise devam ediyor. Ah tatlım Lorraine, devam etmek istemiyorum. Bu şarkıyı yazdım çünkü..” diye devam ediyor satırlar.

Bu mektuptan oldukça etkilenen Green Shoe Studio da hareket geçiyor ve mektubun bu satırlarını bir şarkı haline getiriyor ve iTunes’un yarışmasına katılıyor. Şarkının tamamını buradan dinleyebilirsiniz;

Neyse ki var böyle aşklar hala dünyada. 2013 yılında viral olmuştu bu şarkı. Hızla yayıldı ve dinlenme rekorları kırdı. Ve 23 Kasım 2016 yılında Fred de Lorraione’nin yanına gitti. Ölüm bile ayıramadı demek ki onları. Bize ise dünyada sevmekten ve sevilmekten daha önemli hiçbir şeyin olmadığını hatırlattı bir kez daha.

Peki sen hayatının aşkını buldun mu? O çok sevmek istediğin, eğer onunla tanışırsam her şeyi yaparım dediğin kişiyi? Henüz bulamadıysan ve arıyorsan vakit kaybetmeden eÇift’e ücretsiz üye ol.

Çünkü aşk burada başlıyor!