Aşk Kalp Çarpıntısı

Sürekli Aynı Tarzda İnsanlarla Buluşmaktan Vazgeçin!

Hayatınıza aldığınız insanlar şimdiye kadar sizi hep üzdü mü? Sevgilisinden, arkadaş, eş dostuna kadar hiçbir insandan yana yüzünüzün gülmediğini söyleyip duruyor musunuz? Peki bakış açınızı değiştirmeye ne dersiniz? Belki de tam olarak hayatınıza dahil ettiğiniz insanları seçerken ya da bir insanda aradığınız özellikleri belirlerken bir yerlerde hata yapmış olmayasınız? O zaman artık daha fazla zaman kaybetmeden size sunacağımız tavsiyeleri uygulamaya başlayın!

Yeni insanlarla tanışma yönteminizi değiştirmeyi hiç düşündünüz mü? Evet, biliyoruz çevrenizdeki herkes internetten birisiyle tanışmanın ne kadar çaresiz, güvensiz ve sağlıksız bir yöntem olduğunu söyleyip durdu. Ya da internette tanışılan insanların asosyal ya da güvensiz kişiler olduğunu o kadar çok söyleyip durdular ki siz de bu yüzden hiç bu konuda adım atmadınız. Peki şunu hiç düşündünüz mü? Eğer bugüne kadar internetten herhangi biri ile tanışmadıklarını söylüyorlarsa tüm bunları nasıl tecrübe ettiler? Hayatta insanın kendini aşırı hafif hissettiği anlardan birisi sürekli başkalarının ne dediğini düşünüp durmayı bırakmaktır. Siz de öyle yapın ve ilk adımı atıp bir profil oluşturun. Bunu hemen www.eCift.com adresine gelerek ücretsiz bir şekilde ve en fazla 10 dakikanızı ayırarak yapabilirsiniz.

Çözeceğiniz kişilik analiz testinde aslında ne kadar kendinize dürüst davranırsanız her şeyden önce kendinizi daha iyi tanımak için bir fırsat yaratacaksanız. Daha güzel yanı ise size en uyumlu kişiyle daha hızlı ve kolayca tanışacaksınız. Varsayalım ki bunca zaman ciddi, belirli standartlara oturtulmuş bir yaşam biçimi olan ve sürekli mantığıyla hareket eden insanlardan hoşlandığınızı düşündünüz. Gittiğiniz toplantılarda, arkadaş buluşmalarında ya da aile-akraba toplanmalarında da hep böyle insanlarla tanıştırıldınız. Sonuç? Aradığınızı halen bulamadığınızı söylüyorsunuz. İşte burada sürekli aynı tarzda insanlarla buluşmaktan vazgeçmeniz gerektiğinin farkına varmalısınız. Belki de sizin ihtiyacınız olan kişi romantik, sizinle sürprizlerle dolu anlar yaşamaktan hoşlanan ve sürekli gülümseyen biridir. Yani kısaca şimdiye kadar nasıl insanlarla buluştuysanız ya da o kriterlere göre birini aradıysanız şu andan itibaren tam tersini yapın. Bulunduğunuz çevre buna elverişli değilse de eÇift tam da burada sizin için var. Aramanın gücüne inanın!

Üstelik sizden tamamen farklı olan o kişinin size katabileceklerini de düşünün. Her zaman demiyoruz ama bazen zıt kutupların çekimi muhteşem bir ahenk yaratır. Hayatımızı kolaylaştıran çoğu şeyin çalışabilmesi için gerekli olan şeyin artı ve eksi kutupların çekimi olduğunu kendinize hatırlatın. Örneğin sürekli olan şehir hayatının merkezinde, cafelerde ya da avmlerde yaptığınız buluşmalara bir son verin ve bu tip yerlerde olmaktansa şehrin en güzel parkında, varsa deniz ya da göl kenarında sade, sessiz ve gürültüsüz ortamlarda tüm haftasonunu geçirebilecek birisiyle buluşun. Şehir hayatını her bir ayrıntısıyla seven bir insan olsanız bile. Ya da aksiyon, bilim kurgu filmi seven bir insanken romantik komedilere bayılan biriyle sinemaya gidin. Bu örnekler daha da çoğaltılabilir. Ama buradaki ince noktanın hem daha önce hayatın tecrübe etmediğiniz bir yanını hem de kendinizi tanırken nerede yanlış yaptığınızı görmek olduğunun farkında olun.

Bunun yanında insanın ufkunun açıldığı an sizin için yeni ve bambaşka kelimelere karşılık gelen anlardır. Yepyeni bir insanı tanırken o kişiyle birlikte bambaşka bir kültür, kişilik ve kişisel zevklerle de tanışıyorsunuz demektir. Kendinize yeni bir tecrübe için şans verin ve size neredeyse hiç de benzemeyen bir insanla tanışmayı deneyin. O kişiyi de doğru yerde, eÇift’te aramayı unutmayın!