Aşk Kalp Çarpıntısı

Buluşmalar için Eski Usulleri Deneyin!

İster sanal ortamda isterseniz de gerçek hayatta birisiyle tanışın. Ama ilişkinizi sonsuza kadar sanal ortama hapsetmeyin. Çünkü günümüzde çoğu ilişkinin uzun sürmemesinin nedenlerinden biri de sürekli olarak teknolojinin bize sunmuş olduğu imkanları aşırı derecede kontrol için kullanmamızdan kaynaklanıyor. Yeni tanıştığımız ve ciddi bir ilişki yaşamayı düşündüğümüz kişiyle e-mail, telefon aramaları, sosyal medya ve whatsapp yazışmaları ile sürekli iletişim halindeyiz. Mesajlaşmalar, emolojiler göndermeler derken aslında birlikte geçireceğiniz anların ne kadar harika olduğunu unutmaya başladığınızı farkettiniz mi? Gözlerinizin içine bakarak ve vücut diliniz sayesinde yanlış anlaşılmalar olmadan buluşmak dururken metinlerin arkasına saklanmak niye? O zaman eski usül dediğimiz yöntemlerle buluşun. İster ilk buluşma için isterseniz de her buluşmanızı ilk buluşma tadında geçirmek için.

1.       Şehrin en güzel parkında ya da varsa başka bir yeşil alanda pikniğe gidin

Bir kafede ya da restoranda etrafınızın tıkış tıkış olduğunu düşünün. Zaten heyecanlı iken ekstra gerilmek niye? Alın sandviçinizi içeceğinizi doğayla başbaşa, huzurlu bir pazar günü piknik yapın. Üstelik oksijeni bol bir ortam heyecanınızı yatıştıracak, kuş cıvıltıları size romantik bir ambiyans sağlayacaktır. Bu sayede sürekli boynunuz tutulacak şekilde telefona bakmak, mesaj attı mı diye sürekli kontrol etmekten bir nebze de olsa uzaklaşırsınız.

2.       Birbirinizi Daha İyi Tanımak İçin Çift Buluşması Yapın

İlk buluşma için çift buluşması belki biraz fazla iddialı olabilir. Ancak ikinci ve daha sonraki buluşmalarınızda karşınızdaki kişiyi daha iyi ve yakından tanımak için bundan daha iyi bir yöntem olamaz. Her ikiniz de buluşmaya, çok yakın ve birlikte olan en az bir çift arkadaşınızı getirin. Ya da mutlu olmasını istediğiniz iki arkadaşınızı tanıştırın. Kimbilir siz mutlu olurken arkadaşlarınız da sizin sayenizde yeni bir mutluluğa yelken açarlar. Böylece yeni arkadaşlıklar edinirken karşınızdaki kişiyi tanımak için sosyal medya hesaplarını en ince ayrıntısına kadar inceleyeceğim diye kendinizi yiyip bitirmezsiniz.

3.       Hazır ve Kolayca Tüketilen Hediyeler Yerine Buluşmaya Kendi Hediyenizle Gidin

Günümüzde neredeyse aklınıza gelen her şeyi maddi imkan dahilinde hemen satın alabilirsiniz. Üstelik bunun için tek bir tuş bile yeterli çoğu zaman. Çiçek, çikolatalar, yüzük ve kalpli oyuncaklar vs. Bunları çok kolayca satın alabilirsiniz ama hiçbir hediye sizin yaratıcılığınızdan doğan bir hediyeden daha manalı olamaz. Buluşacağınız kişinin zevklerine ya da hobilerine uygun bir hediyeyi kendiniz imal edebilirsiniz. Ya da bir şiir, küçük bir mektup yazabilirsiniz. Böylece hem karşınızdaki kişiye ne kadar değer verdiğinizi gösterebilir hem de farklı yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.

Eğer hala ilk buluşmanızı yapacak ve sizi fazlasıyla heyecanlandıracak birisiyle tanışamadıysanız da hemen eCift.com ‘a ücretsiz üye olarak başlayabilirsiniz. Sanal ortamda birisiyle tanışmak konusunda insanların abarttığı görüşlere kulak asmayın. eÇift aradığınız o özel kişiyle tanışmak için oldukça ideal bir yerdir. Önemli olan sanal ortama, teknolojinin size sunduğu nimetlere fazla bağımlı olmamaktır. Kafanıza uyan, mutlu olacağınızı düşündüğünüz biriyle tanıştıktan sonra tavsiyelerimizi de dinleyip ilk buluşmanızı gerçekleştirin bizce J