Aşk eÇift Kalp Çarpıntısı

Hayallerinde Paris var ama tatilde yazlıktalar

eÇift üyeleri arasında yapılan araştırmaya göre bu bayram bekarların hayalini Paris, Venedik ve Roma’da tatil yapmak süslüyor. Yurtiçinde ise en çok tercih edilen tatil yöreleri Antalya, İzmir, Bodrum ve Ürgüp. Bekar eÇift üyelerinin gerçekte bayram tatilini geçirecekleri yer ise yazlıkları!

5 milyondan fazla üyesi olan evlilik sitesi eÇift, bayram öncesi bekar üyelerine ‘hayallerindeki tatili’ sordu. Bayram için hayal edilen tatil rotalarının başında Paris geldi! Araştırmada bekarların Avrupa’nın en romantik şehirlerine gitmek istedikleri ortaya çıkarken, Paris’ten sonra hayalleri süsleyen şehirler Venedik ve Roma oldu. Yurtiçinde ise bayramda eÇift üyelerinin en çok gitmek istedikleri tatil beldelerinin başında Antalya gelirken, Antalya’dan sonra araştırma sonuçlarında İzmir, Bodrum ve kültür turizmiyle ön planda olan Ürgüp yer aldı.

ERKEKLERİN YÜZDE 42’Sİ YAZLIKÇI

İdeal bir tatil sizin için nedir diye sorulduğunda eÇift üyesi erkeklerin %15’i dağlarda kamp yapmak, %12’si evde dinlenmek, %31’i hiç bilmedikleri yabancı bir ülkeyi keşfetmek, %42’si ise sevdikleriyle yazlığa gitmek istediklerini söylediler.

Kadınların ise %44’ü hiç bilmedikleri yabancı bir ülkeyi keşfetmeyi, %35’i sevdikleriyle yazlığa gitmeyi, %12’si evde dinlenmeyi, %9’u dağlarda kamp yapmayı ideal bir tatil olarak tanımladılar.