Aşk Kalp Çarpıntısı

Yalnızlığa Tepki Olarak Dürümü İle Nişanlanan Adam

Aşkın ve tutkunun sınırı yoktur derken sınırların bu kadar zorlanacağını gerçekten hiç düşünmemiştik 🙂 Amerika’da yaşayan David Sikorski çok sevdiği geleneksel Burrito dürümü ile nişanlandı. Evet evet yanlış okumadınız üstelik facebookda ilişki durumunu da Burrito ile nişanlı yapmış. Nedenini merak edenler çok eğleneceksiniz.

Malum yaz geldi çattı. Evlilikler, kına geceleri, düğün, nişan takı töreni derken yalnızlığın adeta yüzünüze vurulduğu o anlar bir yerden tanıdık geldi mi? Yalnız olmayı problem etmeseniz bile “Allahım bu kadar aşırı mutluluk fotoğrafını bünyem kaldırmıyor ” dediğiniz anlar mutlaka olmuştur. Yalnız değilsiniz, David Sikorsi sadece duygularınıza tercüman olmak istemiş.

Skorsi olayı kısaca şöyle açıklamış: ‘”Her şeyin aşırı muntazam olduğu öğleden sonra piknikleri, kumsalda el ele koşulan fotoğrafları gördükten sonra insanlar benim mutluluğumu da paylaşmak isterler diye düşündüm.”

Kendisi bir şekilde en sevdiği yiyecek olan burrito ile bu tepkiyi göstermiş. Ama bize kalsa mutluluğu aramak için o kadar da uğraşmasına gerek yoktu. Hemen www.eCift.com ‘a gelip ücretsiz olarak kayıt olsa ve hayalindeki kişiyi aramaya başlasa daha az yorulurdu. Bizden söylemesi 🙂