eÇift

Sevgililer Gününde En Orijinal Siz Olun!

Sevgililer Günü geldi çattı. Belki şu an yalnızsınız, belki bir ilişkinin eşiğindesiniz belki de hali hazırda çok güzel giden bir ilişkiniz var. Onu mutlu edecek, orijinal fikirlere ihtiyacınız olabilir. Bunlardan birisi mutlaka size göre ve sizi unutulmaz yapacak! Denemeye cesaretiniz var mı peki?

Hafta sonu Gezisi

Daha önce Peri Bacalarını ziyaret etmiş miydiniz? Tüm dünyanın gelip görmek istediği bu fantastik yere daha evvel hiç gitmediyseniz, hafta sonu sevgilinize güzel bir sürpriz yapıp, O’nu Nevşehir’e götürün!

El Yapımı Led Işıklı Kalpli Fotoğraf Çerçevesi

Gezdiğiniz, dolaştığınız her yerde sevgilinizle fotoğraf çektirme gibi bir alışkanlığınız varsa, içerisinde hatıralarınızın olduğu bu romantik fotoğraflarla sevgilinize muhteşem bir sürpriz yapabilirsiniz. Nasıl mı? Etrafı LED ışıklarla aydınlatılmış el yapımı kalp şeklinde fotoğraf çerçevesiyle!

Ne Sizi Ne De Aşkınızı Asla Unutmayacak

Sevgilinize sürpriz yapacaksanız, işin içerisinde illa ki yüksek dozlarda romantizm katılmalı. Aksi halde sürprizin ne bir anlamı, ne de gerekçesi kalır öyle değil mi? İçerisinde 365 adet aşk dolu “Seni Seviyorum Çünkü” ile başlayan romantik sözler yazabilir, hatta bunu her gün yaparak bir yıl boyunca biriktirebilirsiniz.

Evde Romantik Bir Akşam Yemeği

Evde vakit geçirmek, paylaşımı arttırmak için birebirdir. Yoğun tempoda çalışıyorsanız, birbirinizi görmeye vaktiniz yoksa, ona kendi elleriniz ile hazırlayacağınız yemeklerin değeri hiçbir şeye değişilmez. Menünün ne olacağı tamamen sizin becerinize kalmış.

En Güzel Şiiriniz O’na

İhtiyacınız olan tek şey ilham perisi o da sevgiliniz… İhtiyacınız olan ilham perisi hemen yanı başınızda. Hemen hiç vakit kaybetmeden alın karşınıza bir A4 kağıdı ve bir kalem, dökün içinizi… Çünkü yazacağınız bu özel yazı, gelecekte aşkınızın en özel hatırasına dönüşecek! Sevgilinize hazırlayabileceğiniz en güzel romantik sürprizlerden biri de, O’na özel olarak kendi el yazınız ile yazacağınız şiir ya da mektup olacaktır.

Eşsiz Manzarada Romantik Bir Akşam Yemeği

Evde yemek yapacak kadar kendinizi iyi bir aşçı olarak görmüyorsanız, uzun zamandır hayalini kurduğu bir restoranda onunla birlikte yiyeceğiniz bir akşam yemeği için yer ayırtın.

Evlilik Teklifini Yapmaya Ne Dersiniz?

Eğer ilişkinizi 14 Şubatta daha ileriye taşımaya kararlıysanız sıra dışı bir “Evlilik Teklifi” yapmaya hazır mısınız? Bu konuda çılgınlığın sınırı yok. İsterseniz kapısında serenat yapın, isterseniz helikopter ile bir İstanbul turu yapın, isterseniz video çekin… Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın.