eÇift

Erkekleri İlk Buluşmada Cezbeden Gizli Detaylar

Bu onunla ilk buluşmanız ve ilk kez karşılaşacaksınız. Onun üzerinde mutlaka olumlu bir etki bırakmak istersiniz. Peki, bunun için ne yapmalısınız? Nasıl giyineceksiniz? Kendinizi en rahat nasıl yansıtırsınız? Biraz bu detaylardan bahsetmek isteriz.

Tarzını

Erkekler genelde kendine özgü ve tarzı olan kadılardan hoşlanır. Bu konunun güzellik anlayışı ile alakası yoktur. İçinizdeki siz ile dışarıya yansıttığınız siz arasındaki uyum ve ahenkten bahsediyoruz.  Zorla edinilmiş ya da taklit edilen bir tarz sizi olduğunuzda itici gösterebilir. Bu, kendinizi ne kadar tanıdığınız ile ilgili?

Saçlarınız

Özenle kesilmiş ve şekil verilmiş her saç erkekleri etkiler. İlk buluşmada saçlarınıza mutlaka abartısız ve sade bir şekil vermelisiniz.

Makyajınız

Sade ve yüzünüzdeki detayları ön plana çıkaracak bir makyaj ilk karşılaşmada karşınızdakinin sizin hakkınızdaki görüşlerini oldukça etkiler. Buna tırnaklarınıza gösterdiğiniz özeni de eklersek, ilk buluşma da nasıl görünmeniz gerektiği konusunda oldukça detay vermiş oluruz.

Kokunuz

Kokunun baş döndüren cazibesini mutlaka kullanın. Yanına yaklaştığınızda kokunuzdan etkilenmesi gerek. Gün bitip eve gittiğinde bile kokunuzu hatırlamalı hissetmelidir.

Topuklu Ayakkabınız

Erkeklerin bir kadında en çekici buldukları şey topuklu ayakkabılardır. Onu giydiğinizde her zaman dik durun ve özgüvenli bir şekilde yürüyün.