Kalp Çarpıntısı

En Dramatik Düğün

 

 

Sevdiğiniz insanla hayatınızın kalanını geçirmeye karar verdiğinizde, o özel günü planlayarak geçirdiğiniz sayısız dakikalara saatlere rağmen; işler hep planlandığı gibi gitmiyor. Ufak tefek aksilikler, o günün tuzu biberi oluyor.

Kır düğünü planlanmışken, yağmur yağması gibi çok da kontrol edilemeyen doğa olayları o güne ayrı bir boyut getirip düğününüzü unutulmaz kılıyor.

Benzer bir durum, düğün fotoğrafçısı Josh Newton’ın kameralarına yansımış. Amerkia’nın Oregon şehrinde, planlandığı gibi düğün fotoğrafları çekmek için hazırlanan çift, şimdiye kadar çekilmiş en dramatik düğün fotoğraflarının kahramanı oldu.

Çekim için kararlaştırılan noktanın yakınlarında başlayan bir arazi yangını, manzaranın farklı bir görüntü kazanmasına sebep oldu. Yine de kararlaştırıldığı gibi çekime devam eden Josh Newton, çekim sırasında ortaya çıkacak sonuçtan hiç emin olmasa da birkaç kareyi fotoğraf makinasının ekranı üzerinden çifte gösterdiğinde aldığı olumlu tepkiyle devam etmiş. Ortaya çıkan sonuç, hem fotoğrafçıyı hem de çifti çok tatmin ederken, çevreden de büyük ilgi görmüş.
 

 

 
Benzersiz fotoğrafların altında imzası olan Josh Newton, bu çekimin ardından kendisiyle iletişime geçenlerin sayısında bir artış gördüğünü ifade ederken, her çekimin bu kadar özel bir olaya dönüşmediğinin de altını çiziyor.
 

 

 

Benzer Yazılar:

Sevdiğini İlk Defa Gelinlikle Gören Damatlar
İlginç Tanışma Hikayeleri
Bu Gelinler Çıldırmış Olmalı
En Kötü Evlenme Teklifleri
 
 

eÇift – Aşk Burada Başlar.