Evlilik Kalp Çarpıntısı

En Kötü Evlenme Teklifleri


Mutlu bir ilişkinin zaman içinde geldiği nokta çoğu zaman “evlilik” oluyor. Bu büyük ve önemli kararın alınması ise çiftlerin hayatında çok özel bir yere sahip.
Evlenme teklifi” oldukça romantik bir konu. Bunu günlerce, aylarca düşünüp uzun uzun hazırlık yapan çiftler olduğu gibi, yoğun duygular sonucunda daha spontane tekliflerle sevdiğinin karşısına çıkanları da görüyoruz.

En romantik ve özel evlenme tekliflerinin bazılarını önceki yazılarımızda paylaşmıştık.

Bugün daha az romantik olan teklifleri derledik.

Nasıl teklif edeceğini düşünenlere belki de nasıl teklif etmemeleri konusunda fikir veririr.

Siz ne dersiniz?

 

1. Pizza mı, Hamburger mi?


Pizza üzerine yazılan “Benimle Evlenir Misin?” yazısı ya da hamburgerin üzerinedeki tektaş, böyle bir teklif aklınıza gelir miydi?

 

2. Dövmesini Yaptırmayı Düşünür Müydünüz?

Evet, gerçekten de evlenme teklifini sırtına yazdırmak da bir yöntem. “Hayır” diyebilecğini düşünürsek biraz da riskli bir hareket. Ancak, kimi kadınlar için de oldukça romantik.

 

3. Lunapark’ta Süprize Ne Dersiniz?

Su kaydırağında aşağı düşmenin etkileriyle başa çıkmaya çalışırken sizden habersiz arkanızdan iş çeviren arkadaşlar olabilir. Sarsıcı yolculuğun ardından fotoğrafı elinizde aldığınızda bir daha sarsılmak ister miydiniz?

4. Dalgalarda Yuvarlanmak Sizce Romantik Mi?

Heyecandan dalgaların bu anı bozabileceği ihtimali gözden kaçmış olabilir. Benzer bir teklif düşünüyorsanız, yüzüğü sıkı sıkı tutun ki dalgalar kapmasın.

5.  Korkunç Bir Süpriz?

Bu teklif de oldukça detaylı planlamış olsa da sevdiğinizin kalp krizi geçirmesine sebep olabilir.
Önce korkutup ardından sevince boğulmanıza sebep olabilecek bir başka teklif de helikopterli bir hikayeyle bu sayfalarda yerini almıştı.

Benzer Yazılar:

Uçakla Sevgilisinin Kalbine İndi
Film Gibi Teklif
Bulutların Üstünde Bir Evlenme Teklifi
Yok Böyle Evlenme Teklifi!
Teklif Dediğin Büyük Olmalı!

eÇift – Aşk Burada Başlar