Kalp Çarpıntısı

Bekarken Uygulamanız Gereken 6 Öneri

 

Bekarlığın tadını çıkarmak ve hazır olduğunda mutlu bir ilişkiye adım atmak her kadın için önemlidir. Ancak, istemenize rağmen bir türlü istediğiniz fırsatı yakalayamadıysanız belki de kendinizle ilgili değişikliklere ihtiyacınız vardır.

Makyaj: Makyaj, doğru ve kararında yapıldığı zaman güzelliğinize vurgu yapar. Ancak, abartı ve doğal olmayan makyaj erkekler tarafından oldukça itici bulunur. Göz altlarınızı fazla açık bir renk ile kapatmak, abartılı far renkleri ya da fazla çarpıcı bir  ruj kullanmak sandığınızın aksine hiç de çekici değil.

Parfüm: Sevdiğinizin beğenmediğini belirttiği parfümü kullanmaya devam etmek, kadınların en sık yaptığı hatalardan biridir. Yakın arkadaşlarınızın bu konudaki uyarılarını dikkate almanızda fayda var. Sizin beğendiğiniz bir koku, teninizle birleşince istediğiniz etkiyi veremeyebilir.

Diliniz: Seçtiğiniz kelimeler,  söyleyiş tarzınız karakterinizin bir parçasıdır.  Fazla argo kullanıyorsanız, erkekler sizinle ciddi bir ilişki kurmaktan çekinir. Düşünün, sizi ailesi ya da arkadaşlarıyla tanıştırdığında küfürlü konuşan bir kadının yanında ne kadar rahat hissedebilir. Özellikle, “abi” “lan” gibi kelimelerden kaçının. Bırakın, onu erkekler kendi aralarında konuşurken kullansın.

Alkol: Yemekte ya da dışarı çıkıldığında 1-2 kadeh ile kendisine eşlik eden kadınları, fazla içip kontolü kaybeden kadınlardan ayırır. Her çıktığında sarhoş olup, kendi başının çaresine bakamayan kadından erkekler koşarak kaçar. Bu durum, hem kendinize olan güven ve saygıya zarar verir, hem de yeni ilişkiye başlamaktan sizi alıkoyar.

Kişisel bakım: Bakımlı kadın her zaman ilgi çeker. Kendinize güveninizi arttırır, buna bağlı olarak tavırlarınızı şekillendirir. Kuaför ziyaretlerinizi aksatmamaya özen gösterin. Eller en çok dikkat çeken yerlerinizdendir. Manikürünüze önem verin, istenmeyen tüylerinizden kurtulun.  Siz de kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Kişisel kontrol: Öfke patlamaları, duygularını kontrol edememe, patavatsız yorumlar sizin özellikleriniz arasındaysa bunları biraz dizginlemeye çalışın. Derin nefes alın ve söyleyeceklerinizi önce bir tartın.

 

Bu konuda daha fazla bilgi istiyorsanız, „Bekar Hanımlar, Dikkat!“ isimli yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz.

eÇift – Aşk Burada Başlar.