Evlilik Kalp Çarpıntısı

Sevdiğiniz Evlilik Planları Mı Yapıyor?

 

 

Söz konusu evlilik olduğunda kadınlar genellikle erkeklere göre daha isteklidir. Giyecekleri gelinliği bile küçük yaşlardan beri hayal eder, rüya gibi bir düğünle sevdikleri erkekler hayatlarını birleştirecekleri günü sabırsızlıkla beklerler.

Erkeklerin bu kararı vermesi biraz daha zaman alır. Ancak, beraber mutlu bir birlikteliğiniz varsa bazı ipuçları, kısa zamanda tektaş ile geleceğini gösterebilir.

Bekar alışkanlıklarını geride bırakıyorsa: İlişki ilerledikçe kendinden çok beraberliğinize önem vermeye başlayabilir. Haftasonu, erkek arkadaşlarıyla maç izlemek, dışarı çıkmak yerine sizinle olmayı tercih ediyorsa evinin erkeği olmak istediğini gözlemleyebilirsiniz.

 

Düzenli bir geliri varsa: İş hayatını düzene sokmuş ayakları yere basan erkek, bir de askerliğini yapmışsa “evlenme çağı” başlamış demektir. Çoğu erkek, henüz kendine güvenmeden ve ekonomik özgürlüğünü ele almadan bir yuva kurmak ve sorumluluk almak istemez.

 

Büyük harcamalardan kaçınıyorsa: Arabasını değiştirmeyi, televizyonu yenilemeyi ileri bir tarihe erteliyorsa para biriktirmeye çalışıyor demektir. Bu biriktirmenin sebebi, kurmayı planladığı yeni yuva için hazırlık olabilir.

 

Eşyaları yeniliyorsa: Gençliğinden kalma eski eşyaları atıyor, mobilyaları yeniliyor ve bu süreçte sizden fikir alıyorsa sizinle aynı eve yerleşmeyi düşünüyor olabilir. Eşya seçiminde sizi de dahil etmesi, önemli bir işaret.

 

Düğünlerde şikayet etmiyorsa: Arkadaşlarınızın düğünlerinde evlilik hakkında söyledikleri azaldıysa ve düğünlerin keyfini çıkarmaya başladıysa bu fikrin ona eskisi kadar uzak gelmediği anlamına gelir. Ayrıntılara dikkat ediyor, müzik seçimi, yemekler hakkında yorumlar yapıyorsa bu konu hakkında kafa yormaya başladığına işarettir.

 

Ailenizle ilgileniyorsa: Şimdiye kadar ailenizle tanışmaktan kaçınmış olabilir. Ancak, sizi kendi ailesiyle tanıştırmak ve sizinkilerle tanışmak için sabırsızlanıyorsa ilişkiniz daha ciddi bir boyut kazanır.

 

Takılarınıza olan ilgisi arttıysa: Yüzük zevkinizle ilgili sorular soruyorsa niyetini sezmek hiç de zor olmaz. Sorularını ciddiye alarak cevap verin ki istemediğiniz, beğenmeyeceğiniz bir yüzük karşısında şaşırıp kalmayın.

Alışılmışın dışında istekleri varsa: Sevdiğinizin hareketlerindeki ufak değişiklikler en önemli ipuçlarıdır. Normalde yapmadığınız birşeyleri öneriyorsa, özel bir durum ile karşı karşıya olabilirsiniz. Örneğin, hiç gitmediğiniz bir sahil kenarına, şehrin dışında güzel bir parka gitmek gibi öneriler size o beklediğiniz soruyu sormaya hazırlandığı anlamına gelebilir.

Bu ipuçlarını gözlemlediyseniz, tebrikler! “Evet!” demeye çok yakınsınız.

eÇift – Aşk Burada Başlar.