eÇift Flört Kalp Çarpıntısı

En Güzel Aşk Hikayelerimiz

 


 
 
14 Şubat’ı yalnız geçirenler, önümüzdeki günlerde gözlerini açıp etraflarına daha dikkatli bakacaklar sanıyorum. Peki ama nereye bakmak lazım, hala bulamadığınız o özel insan nerede saklanıyor? Her ikisin de cevabını zaman verecek olsa da umudunuzu kaybetmeyin.

İşte sizi motive edecek gerçek aşk hikayelerimizden birkaçı.

Aşk burada başlar.
 
 

 
 
M. G (46) Birbirimize ısınma turu daveti göndererek tanıştık, ilk yazışmamız orada yer alan sorulara verdiğimiz cevapların ortak olmasıydı. Birkaç gün site üzerinden mesajlaşarak birbirimizi daha iyi tanımaya çalıştık, 3 hafta sonra da görüştük. İkimizde çok mutluyuz sizlere teşekkür ediyoruz.
 
Ş. M (49) 07.06.2011 tarihinde saat 15.00’de Yunus Emre Kültür Merkezinde hayatımızı birleştirdik. Eşim ve ben sizlere teşekkür ediyoruz.
 
M. Y (26)  Eşimle 19 mart 2010 tarihinde sitede tanıştık. 1 hafta içerisinde görüşme kararı aldık. İlk görüşmemizde bir futbol maçı izlemeye çağırdım kendisini ; çok eğlenceli bir gündü ama ilk görüşte aşk da denemezdi, daha sonra ki görüşmelerimizde aramızda uyum ve duygusalık yükselişe geçti, zamanla aşık olduk birbirimize ve sekiz ay geçmeden eşim boğaz köprüsünün üstünde evlenme teklifi etti bana ve buradan yine söylüyorum hayatımın en mutlu günüydü daha sonra söz yapıldı bir ay sonra nişan, beş ay sonrada Bursa da çok güzel bir düğünle evlendik. Tabi ki bu şekilde evlenmek asla aklımızdan geçmezdi ama biz kadere inanan insanlarız seviyoruz, şükrediyoruz. Çok mutluyuz ve sizlere de böyle mutlu bir evliliğe vesile olduğunuz için teşekkür borçlu olduğumuzu düşündük Teşekkürler..
 
A. K (50) Siteye Nisan ayının 11’inde kayıt olmuştum. Hayat arkadaşım ile site de 20 Nisan tarihinde tanıştık ve yüzyüze ilk buluşmamızı da 16 Mayıs’da gerçekleştirdik. İlk buluşmamız gayet sakin geçti, 15 Haziran’da evlilik kararı alıp, 9 Temmuz’da nişanlandık. Daha önce hayat arkadaşımı aramak için başka bir siteye üye olmuştum, ciddiyetsiz bulduğum için de 1 ay sonra üyelikten ayrılmıştım. Sanal dünya da hayat arkadaşımı bulabileceğime dair olan umudumu yitirmeyip, daha güvenilir olduğunu düşündüğüm sitenize üye oldum iyi ki olmuşum..Ayrıca işin %70’lik  bölümünü siz bizi eşleştirerek kolaylaştırmış olduğunuz için bizlere fazla iş düşmedi.
 
T.G (25) 30 Ağustos’ ta sitenizden tanıştık. Birkaç gün internetten görüştük. İlk buluşmamız 9 eylülde gerçekleşti. Gerçekten birbirimizi yıllardır tanıyor gibiydik, ikimiz de sanki aynı aileden gelmişiz gibi hissediyorduk, fikir birliğimiz muhteşemdi. Olaylara bakış açımız inanılmaz paralellik gösteriyordu. Bu noktada sitenizin uyum tablosunun ne kadar gerçekçi olduğunu anladık.

Siteye üye olurken açıkçası internet üzerinden biriyle tanışmak konusunda tereddütlerim vardı.Onun da aynı şekildeymiş,denemeye değer diye düşünmüştüm, o da öyle. Sonuçta o 6 yıldır beklediği insanı buldu. Ben ise yaşadığım onca kötü olayı bana unutturacak, ailemin karşısına damat adayı olarak çıkartabileceğim ve onların da onayını kolaylıkla alan birini buldum. Doğru zamanda karşılaştığımıza inanıyoruz. En kısa sürede de birlikteliğimizi ileri boyuta taşımaya karar verdik. Hem flört döneminin tadını çıkarmak hem de işlerimiz dolayısıyla yaza erteledik.
 
B.A (21) 17.09.2011 tarihinde site üzerinden mesaj atmıştı, bu şekilde iletişim kurmaya başladık. Nete pek giremediğimden dolayı  biran önce yüz yüze gelmeye karar verdik. Ayın 22’sinde buluştuk ve gerçekten cok güzel bir gun geçirdik. O aynı gün aşık olmuş aradığı insanın ben olduğum kanaatine varmış. Ben de ertesi gün aynı kanıya vardım.  Şimdi ailesi hacda onların dönmelerini bekliyoruz. Kısmet olursa kasım ayında söz, 2012 şubatta nişan, 2012 ağustosta’da düğünümüzü planlıyoruz…
 
 

 
 
Daha eski başarı hikayelerimiz için tıklayın.