Astroloji Burç Yorumları Burçlar

22 Kasım’da Yay Burcu’nun Dönemi Başlıyor!

Kasım ayının sonlarına da yaklaşıyoruz. Bir koca senenin daha sonuna yaklaşırken 22 Kasım’da da Yay burçlarının dönemi başlıyor. Bakalım bu değişimin diğer burçlara etkisi ne olacak? Cevapları elbette bu hafta da Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu ile hazırladık. Herkese keyifli bir hafta dileriz!

#Koç: Haftaya enerjimizi yükselten ama biraz da – özellikle pasif agresif eğilimleri – abartma ihtimali veren Mars Jüpiter karesi ile başlıyoruz. Özellikle psikolojik anlamda rahatlamak için kendimizi kandırma eğiliminde olabiliriz. Pazartesi – Çarşamba arasında Chiron ile Ay düğümleri arasındaki güzel açı, yıkılan köprüleri onarmak, kendi yolunuzu çizmek, şifalanmak için çok ama çok değerli günler. Zira Merkür retrosu da geç kaldığınız hayalleri tekrar değerlendirme fırsatı sunacak size. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor, hepimiz için çok daha iyimser bir hava esiyor olacak. Gelecek hayalleri, planlar ve seyahatler gündeminizde olacak. Dışa yöneldiğimiz, özgürleştiğimiz, büyüdüğümüz bir dönem diyebiliriz. Akabinde 23 Kasım’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile yakın akrabalarınız, iletişim, seyahat, doğru ifade etme, anlaşmalar, yollarla ilgili gelişmeler olacaktır. Değişken, agresif koşullar söz konusu olabilir. Her duyduğumuz söze güvenmemeli ya da kendimiz de tutabileceğimizden büyük sözler vermemeliyiz. Anlaşma imzalarına dikkat etmekte fayda var. Daha önceden fark etmediğiniz, gizlenmiş belli başlı konular da ortaya çıkabilir. Ayrıca haftanın son gününde Jüpiter Güneş kavuşumu ile uzaklar, eğitim, adalet konularında çok daha atak ve şanslı olacaksınız.

#Boğa: Haftaya enerjimizi yükselten ama biraz da – özellikle pasif agresif eğilimleri – abartma ihtimali veren Mars Jüpiter karesi ile başlıyoruz. Partneriniz ve sosyal çevrenizin beklentileri birbirini tutmayabilir. Arkadaşlarınızla para konusunda bazı anlaşmazlıklarınız olabilir. Pazartesi – Çarşamba arasında Chiron ile Ay düğümleri arasındaki güzel açı, yıkılan köprüleri onarmak, kendi yolunuzu çizmek, şifalanmak için çok ama çok değerli günler. Zira Merkür retrosu da bütçe ve paraya dair bazı konuları tekrar değerlendirmenize destek olacak. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor, hepimiz için çok daha iyimser bir hava esiyor olacak. Sizin için ortak bütçeler, krediler, ödemeler, partneriniz ile ortak değerlerinizi değerlendirdiğiniz bir süreç olacak. Keza, 23 Kasım’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Dolunay da yine paranız, kazancınız ve yatırımlarınıza odaklandığınız bir döneme işaret eder. Dolunaya Mars kare açı ile etki yapacağı için cebinizden planladığınızdan çok para çıkabilir veya beklediğiniz gelirler ile ilgili bir aksaklık meydana gelebilir. İmzalar atmak için çok uygun bir dönem değil.

#İkizler: Haftaya enerjimizi yükselten ama biraz da – özellikle pasif agresif eğilimleri – abartma ihtimali veren Mars Jüpiter karesi ile başlıyoruz. Kendinizi işiniz, kariyeriniz ve de partneriniz ile arada kalmış gibi hissedebilirsiniz.  Pazartesi – Çarşamba arasında Chiron ile Ay düğümleri arasındaki güzel açı, yıkılan köprüleri onarmak, kendi yolunuzu çizmek, şifalanmak için çok ama çok değerli günler. Özellikle de kariyer beklentileriniz ve maddi karşılığı konusunda ve de ortaklıklar. Zira Merkür retrosu da ortaklıklar, eş, sevgili ile ilişkiler konusunda eski gündemlerin üzerinden geçmek için fırsat sunacak. 22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor, hepimiz için çok daha iyimser bir hava esiyor olacak. Sizin için ortaklıklar ve de uzun vadeli ilişkilere odaklanma zamanı. 23 Kasım’da burcunuzda meydana gelecek olan Dolunay ile hayatınızı güzelleştirme, değiştirme, yenileme ve bunu da ilişkiler ve ortaklıklar vasıtasıyla yapma imkanınız olacak. Sadece Mars karesi yapacaklarınızda biraz engellerle karşılaşıp, zorlanabileceğinizi, özellikle de kariyer konusundaki rekabet ve endişeleri ilişkilerinize taşımamanız gerektiğini göstermekte.

#Yengeç: Haftaya enerjimizi yükselten ama biraz da – özellikle pasif agresif eğilimleri – abartma ihtimali veren Mars Jüpiter karesi ile başlıyoruz. Kendinizi iş ortamınız, günlük düzeniniz ile yurt dışı, yabancılar, davalar konusunda arada kalmış gibi hissedebilirsiniz.  Pazartesi – Çarşamba arasında Chiron ile Ay düğümleri arasındaki güzel açı, yıkılan köprüleri onarmak, kendi yolunuzu çizmek, şifalanmak için çok ama çok değerli günler. Deniz aşırı ticaret yapanlar için işlerini düzenleme fırsatı olacak. Aynı zamanda partneriniz ile yurt dışı hayalleri kurmak için de güzel bir zaman dilimi. Merkür retrosu da iş ortamınızı düzenlemek, sağlıkla ilgili kendinize çeki düzen vermek için fırsatlar sunacak. Yeni iş fırsatları çıkarsa değerlendirmek için retronun bitişini bekleyin lütfen. Zira 22 Kasım’da Güneş de Yay burcuna geçiyor, hepimiz için çok daha iyimser bir hava esiyor olacak. Sizin için ise iş ortamınız ve iş fırsatları konusunda çalışacak. 23 Kasım’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile bir süredir gizli kalan ya da kulak arkası ettiğiniz bazı durumlar gündeme gelebilir. Uzaktaki akrabalar, yabancılar, ticaret bağlantılı konularda uğraşmanız gerekebilir. Bazı iş anlaşmalarında zorluklar yaşamanız olasıdır. Sağlık konusunda özellikle psikolojik kökenli olanlara dikkat etmekte fayda var.

#Aslan: Haftaya enerjimizi yükselten ama biraz da – özellikle pasif agresif eğilimleri – abartma ihtimali veren Mars Jüpiter karesi ile başlıyoruz. Aşk ilişkileri ve ortak maddi kaynaklar konusunda problemleri çok da büyütmemekte fayda var.  Pazartesi – Çarşamba arasında Chiron ile Ay düğümleri arasındaki güzel açı, yıkılan köprüleri onarmak, kendi yolunuzu çizmek, şifalanmak için çok ama çok değerli günler. Sizin için sağlıkla ilgili rutinlerinizi düzenleme adına faydalı olacaktır. Merkür retrosu da aşk ilişkilerinde birbirinizi doğru anlama konusunda sizi biraz testlerden geçirecek. Yeni aşklara başlamak için pek uygun değil.  Ancak 22 Kasım’da Güneş de Yay burcuna geçiyor, hepimiz için çok daha iyimser bir hava esiyor olacak. Sizin için de aşktaki iletişim problemlerine rağmen keyifli günler getirecek gibi duruyor. 23 Kasım’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile aşk ilişkileri, arkadaş çevreniz, sosyalleşme alanına odaklanıyorsunuz ancak özellikle ortak maddi kaynaklar nedeniyle problemler meydana gelebilir.

#Başak: Haftaya enerjimizi yükselten ama biraz da – özellikle pasif agresif eğilimleri – abartma ihtimali veren Mars Jüpiter karesi ile başlıyoruz. Ev, aile, yuva ve ilişkiler, ortaklıklar arasında kalabilirsiniz, beklentileri yönetmek çok kolay olmayabilir.  Pazartesi – Çarşamba arasında Chiron ile Ay düğümleri arasındaki güzel açı, yıkılan köprüleri onarmak, kendi yolunuzu çizmek, şifalanmak için çok ama çok değerli günler. İlişkilerde şifa, toparlanma ve bir yumuşama dönemi söz konusu. Merkür retrosu ise ev ve yuva ile biraz daha çok ilgileneceğinize işaret etmekte. Alım-satım konuları aklınızda olabilir, retronun bitişini bekleyin.  Ayrıca 22 Kasım’da Güneş de Yay burcuna geçiyor, hepimiz için çok daha iyimser bir hava esiyor olacak. Siz de gerçekten evde olmak, evinizi güzelleştirmek, aile ile ilgilenmek isteyeceksiniz. 23 Kasım’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Dolunay ise kariyeriniz ile ilgili farkındalık yaşayıp, bu alanda adımlar atacaksınız, sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Ortaklıklı işler yapıyorsanız yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir, verimsiz anlaşmalar bozulabilir. İlişkileri uzun vadeye taşıma konusunda bazı anlaşmazlıklar olabilir.

#Terazi: Haftaya enerjimizi yükselten ama biraz da – özellikle pasif agresif eğilimleri – abartma ihtimali veren Mars Jüpiter karesi ile başlıyoruz. Özellikle iş ortamında doğru iletişimi kurmak, anlaşmalar yapmak biraz zor olabilir.  Pazartesi – Çarşamba arasında Chiron ile Ay düğümleri arasındaki güzel açı, yıkılan köprüleri onarmak, kendi yolunuzu çizmek, şifalanmak için çok ama çok değerli günler. Ev, evdeki huzur, sağlık ve dengeyi bulma açısından daha rahat olacak.  Ayrıca 22 Kasım’da Güneş de Yay burcuna geçiyor, hepimiz için çok daha iyimser bir hava esiyor olacak. Siz de daha çok seyahat edecek, eğitimlere başlayacak, farklı kurslara girecek, yazılı-sözlü ifade ile ilgileneceksiniz. 23 Kasım’da İkizler’de meydana gelecek olan Dolunay ile yurt dışı, yabancılar, ticaret ile ilgili konularda karar vermek, harekete geçmek isteyeceksiniz. Sadece Mars karesi nedeniyle iş ortamınızdaki bir kargaşa ya da sağlık koşulları nedeniyle istediğiniz şekilde adım atmakta zorlanabilirsiniz.

#Akrep: Haftaya enerjimizi yükselten ama biraz da – özellikle pasif agresif eğilimleri – abartma ihtimali veren Mars Jüpiter karesi ile başlıyoruz. Hobileriniz için fazlasıyla para harcayabilir, aşk ve para konularının ikisini bir araya getirmekte zorlanabilirsiniz.  Pazartesi – Çarşamba arasında Chiron ile Ay düğümleri arasındaki güzel açı, yıkılan köprüleri onarmak, kendi yolunuzu çizmek, şifalanmak için çok ama çok değerli günler. Aşk ilişkilerinde iletişimi toparlamak için, evdeki ilişkileri düzenlemek için, yeteneklerinizden özellikle iletişimi kullanarak güzel eserler üretmek için gayet verimli iki gün. Ayrıca 22 Kasım’da Güneş de Yay burcuna geçiyor, hepimiz için çok daha iyimser bir hava esiyor olacak. Siz de aklınızı daha çok para kazanma ve parayı büyütmeye yoracaksınız. Ancak 23 Kasım’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile ödemeler, krediler, borçlar ile ilgilenmeniz gerekebilir. Mars karesi olacağı için para konuları sizi biraz uğraştıracak gibi duruyor. İlişkilerinize para konularını karıştırmayın derim.

#Yay: Haftaya enerjimizi yükselten ama biraz da – özellikle pasif agresif eğilimleri – abartma ihtimali veren Mars Jüpiter karesi ile başlıyoruz. Hayatınızın yönü, yapmak istedikleriniz ile evin sorumluluklarını aynı potada eritmekte zorlanabilirsiniz.  Pazartesi – Çarşamba arasında Chiron ile Ay düğümleri arasındaki güzel açı, yıkılan köprüleri onarmak, kendi yolunuzu çizmek, şifalanmak için çok ama çok değerli günler. Para, ev, aile içi ilişkiler, kendinize verdiğiniz değeri şifalandırdığınız bir zaman dilimi.  Ayrıca 22 Kasım’da Güneş burcunuza geçiyor, sizin sezonunuz başladı! Enerjinizin daha yüksek olduğu, planlamalar yapacağınız bir dönem olacaktır. 23 Kasım’da karşıt burcunuz İkizler’de meydana gelecek olan Dolunay ise ilişkileriniz, partneriniz ve beraber kurduğunuz yaşamla ilgili olacak. Yeni ilişkileri gündeme getirebilir. Aynı zamanda Mars karesi olacağı için anlaşmak biraz zor olabilir. Özellikle de ev, aile ve de partner arasında kalabilirsiniz. Biraz dikkatli olmakta fayda var.

#Oğlak: Haftaya enerjimizi yükselten ama biraz da – özellikle pasif agresif eğilimleri – abartma ihtimali veren Mars Jüpiter karesi ile başlıyoruz. Kendinizi tam olarak istediğiniz gibi ifade etmekte zorlanabilir, pasif agresif çıkışlarda bulunabilirsiniz.  Pazartesi – Çarşamba arasında Chiron ile Ay düğümleri arasındaki güzel açı, yıkılan köprüleri onarmak, kendi yolunuzu çizmek, şifalanmak için çok ama çok değerli günler. Özellikle yakın çevreniz ile olan ilişkiler daha keyifli olacaktır. Yeni eğitimlere başlamak, deniz kenarı yolculuklara çıkmak için verimli bir dönem. Ayrıca 22 Kasım’da Güneş de Yay burcuna geçiyor, hepimiz için çok daha iyimser bir hava esiyor olacak. Sizin döneminiz başlamadan önceki son düzlük, biraz daha kendi içinize kapanıp geçtiğimiz bir yılı değerlendirmek isteyebilirsiniz. 23 Kasım’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Dolunay ise iş ortamınız, beraber çalıştığınız kişiler ve anlaşmalarınızla ilgili olacak. Bazı anlaşmalarda gerginlikler, bitişler ya da rekabet hissiyle yanlış kararlar olabilir. Ayrıca sağlık, spor gibi konularda başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

#Kova: Haftaya enerjimizi yükselten ama biraz da – özellikle pasif agresif eğilimleri – abartma ihtimali veren Mars Jüpiter karesi ile başlıyoruz. Arkadaş çevreniz ile para konularına girmenizi pek tavsiye etmem.  Pazartesi – Çarşamba arasında Chiron ile Ay düğümleri arasındaki güzel açı, yıkılan köprüleri onarmak, kendi yolunuzu çizmek, şifalanmak için çok ama çok değerli günler. Bu dönem size ruhsal anlamda iyilik getirecek. Ayrıca 22 Kasım’da Güneş de Yay burcuna geçiyor, hepimiz için çok daha iyimser bir hava esiyor olacak. Sizin için de sosyalleşme dönemi başlıyor! 23 Kasım’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Dolunay ise aşk hayatınız, ilişkileriniz, hayattan keyif almakla ilgili olacak. Bekar Kova’lar için yeni ilişkileri gündeme getirebilir. Aynı zamanda Mars karesi olacağı için anlaşmak biraz zor olacaktır. Hem tutkuyla başlanan yeni aşklara işaret eder, hem de var olan ilişkilerde bazen anlaşmazlığa.

#Balık: Haftaya enerjimizi yükselten ama biraz da – özellikle pasif agresif eğilimleri – abartma ihtimali veren Mars Jüpiter karesi ile başlıyoruz. Kariyer konusunda sizi zorlayan durumlar olabilir, daha pasif agresif bir şekilde tepki verebilirsiniz, abartılı tutumlardan uzak durmanızda fayda var.  Pazartesi – Çarşamba arasında Chiron ile Ay düğümleri arasındaki güzel açı, yıkılan köprüleri onarmak, kendi yolunuzu çizmek, şifalanmak için çok ama çok değerli günler. Özellikle de arkadaşlarla daha keyifli ilişkiler sizi bekliyor. Ayrıca 22 Kasım’da Güneş de Yay burcuna geçiyor, hepimiz için çok daha iyimser bir hava esiyor olacak. Sizin için de kariyere odaklanma zamanı artık başladı. 23 Kasım’da İkizler burcunda meydana gelecek olan Dolunay nedeniyle ev ve yuva konusunda yeniliklere adım atıyorsunuz. Mars karesi nedeniyle yanlış anlaşmalar, evdeki kişilerle tartışmalar ya da ev ile ilgili bir problemle uğraşmanız gerekebilir.