Astroloji Burç Yorumları Burçlar

Retrolar ile Dolu Bir Haftadan Merhaba!

Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu ile bu hafta da Retrolar ile dolu günlerin size neler getireceğini hazırladık. #astrotüyo: Bu hafta iki önemli Retroyla ilgili değişim yaşıyoruz. Haftaya Retro hareketteki Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ve de dolayısı ile enerjimizi harcadığımız alanlarda bir değişim ile başlıyoruz. Akabinde 19 Ağustos’ta Merkür retrosu da sona erecek.

#Koç: Pazartesi günü yaz başından beri geri harekette olan Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Kova’da gerilemesini yaparken vizyonumuzu gözden geçirme fırsatımız olmuştu. Şimdi özellikle arkadaş çevresi, hayaller, gelecek alanında revize ettiğiniz amaçlarınızı gerçekleştirmek için kariyer ve toplumsal statü düşünüldüğünde hangi yollardan gitmek istediğinize karar verme şansınız olacak. 19 Ağustos’ta ay boyunca iletişimimizi zorlayan Merkür retrosu sona eriyor. Ayrıca Jüpiter Neptün üçgeni ile hayatımıza neşe, cömertlik ve umut taşıyacak. Sizin için ortak finansalların doğru yönetilmesine yönelik gelişmelere, yurt dışı ve hukuk bağlantılı işlere, seyahatlere işaret eder.

#Boğa: Pazartesi günü yaz başından beri geri harekette olan Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Kova’da gerilemesini yaparken aile, toplumsal statünüz ve de kariyer konularını gözden geçirme fırsatınız olmuştu. Şimdi özellikle yurt dışı, yabancılar, seyahatler ve de gerekirse hukuki konularla uğraşma zamanıdır. 19 Ağustos’ta ay boyunca iletişimimizi zorlayan Merkür retrosu sona eriyor. Ayrıca Jüpiter Neptün üçgeni ile hayatımıza neşe, cömertlik ve umut taşıyacak. Sizin için eş ve arkadaşlar ile keyifli paylaşımlara işaret eder. Ayrıca arkadaş çevrenizden birileri ile ortaklaşa işlere girişebilirsiniz.

#İkizler: Pazartesi günü yaz başından beri geri harekette olan Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Kova’da gerilemesini yaparken yurt dışı, yabancılar, seyahatler, ticaret bağlantılı işleri gözden geçirme fırsatınız olmuştu. Şimdi özellikle ortak maddi konular, harcamalar, bütçe yapmak, ailenin maddi durumu, miras gibi konularla ilgileneceksiniz. 19 Ağustos’ta ay boyunca iletişimimizi zorlayan Merkür retrosu sona eriyor. Ayrıca Jüpiter Neptün üçgeni ile hayatımıza neşe, cömertlik ve umut taşıyacak. Sizin için kariyer alanında, ofis ortamında oldukça keyifli etkiler ve kiminize de yeni iş anlaşmaları demek.

#Yengeç: Haftanın ilk gününde yaz başından beri geri harekette olan Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Kova’da gerilemesini yaparken kimimiz için ortak bütçe, kimimiz için ise eş ve sevgili ile ortak değerlerimizi gözden geçirme fırsatı sunmuştu. Şimdi artık ilişki veya ortaklık içinde birbirimizi ne kadar anladığımızı görme fırsatımız olacak. Ortak kararlar verme ve dengeyi, yapıyı test etme zamanıdır. 19 Ağustos’ta ay boyunca iletişimimizi zorlayan Merkür retrosu sona eriyor. Ayrıca Jüpiter Neptün üçgeni ile hayatımıza neşe, cömertlik ve umut taşıyacak. Sizin için kariyer alanında, ofis ortamında oldukça keyifli etkiler ve kiminize de yeni iş anlaşmaları demek.

 #Aslan: Yaz başından beri geri harekette olan Mars, haftanın ilk gününde Oğlak burcuna geçiş yapacak. Kova’da gerilemesini yaparken ikili ilişkiler hakkında geçmişi gözden geçirme fırsatınız olmuştu. Oğlak burcuna geçişi ile birlikte, sağlık ve günlük hayatınızda toparlanması gereken alanlara odaklanma fırsatınız olacak. Günlük iş temponuzu tekrar yapılandırabileceksiniz. 19 Ağustos’ta ay boyunca iletişimimizi zorlayan Merkür retrosu sona eriyor. Özellikle sizin için rahatlatıcı haber, zira gerileme sizin burcunuzda oldu. Ayrıca Jüpiter Neptün üçgeni ile hayatımıza neşe, cömertlik ve umut taşıyacak. Sizin için aile ve yuvaya dair güzel haberler, ortak bütçelerde rahatlama, kredi ve borçların ödenmesi, yeni ev alma gibi etkileri var.

#Başak: Pazartesi gününde yaz başından beri geri harekette olan Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Kova’da gerilemesini yaparken yeni bir iş ortamı ve günlük düzene alışmaya çalışıyordunuz, şimdi biraz da ilişkileri değerlendirme zamanı olacak. Beklentileriniz nedir, nasıl bir yapı istiyorsunuz, karşılıklı görüşme ya da bekârsanız aklınızda planlama zamanıdır. Çocukları olanlar biraz daha onlarla ilgilenmek durumunda kalabilir. 19 Ağustos’ta ay boyunca iletişimimizi zorlayan Merkür retrosu sona eriyor. Sizin için gizli kapaklı iletişimler zamanı yavaşça açılmaya başlıyor. Ayrıca Jüpiter Neptün üçgeni ile hayatımıza neşe, cömertlik ve umut taşıyacak. Sizin için ikili ilişkilerde güzel haberler söz konusu. Yakın çevreniz sizi yeni bir aşk ile tanıştırabilir.

#Terazi: Pazartesi günü yaz başından beri geri harekette olan Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Kova’da gerilemesini yaparken sizin için ilişkilerde sabrın sınırlarını zorlamış, özgürlük çığlıkları attırmıştı. Şimdi sırada aile ilişkilerini toparlamak var. Yuva ve ev düzenini toparlama zamanı olacak sizin için. 19 Ağustos’ta ay boyunca iletişimimizi zorlayan Merkür retrosu sona eriyor. Artık arkadaş çevreniz ve de networkunuz vasıtasıyla gelen teklifleri gönül rahatlığıyla kabul edebilirsiniz. Ayrıca Jüpiter Neptün üçgeni ile hayatımıza neşe, cömertlik ve umut taşıyacak. İş ortamınızda keyifli etkiler, yeni iş anlaşmaları ve de maddi fırsatlar getiren çalışmalar olacaktır.

#Akrep: Haberler var, yaz başından beri geri harekette olan Mars, haftanın ilk gününde Oğlak burcuna geçiş yapacak. Kova’da gerilemesini yaparken aile ve yuva, ev ile ilgili problemlerle uğraşmış olabilirsiniz, şimdi ise iletişim konularında biraz daha dikkatli olma zamanı. Seyahatler, iletişim konuları, projeler gündeminizde olacak. 19 Ağustos’ta ay boyunca iletişimimizi zorlayan Merkür retrosu sona eriyor. Sizin için tutulmanın etkisiyle gelen kariyer anlaşmalarını imzalama zamanı! Ayrıca Jüpiter Neptün üçgeni ile aşk hayatınıza neşe ve coşku geliyor. Bekâr Akrep’ler yeni bir aşka yelken açabilir, ilişkisi olanları ise oldukça romantik günler beklemekte. Ayrıca hobilerinizi ve kişisel yeteneklerinizi kazanca dönüştürme fırsatınız olacak.

#Yay: Haftanın ilk gününde yaz başından beri geri harekette olan Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Kova’da gerilemesini yaparken iletişim, anlaşmalar ve teknoloji sizin için biraz zorlu etkilerdeydi, şimdi konu bütçeyi doğru ayarlamakta. Paranızı yönetmek, yatırımları kontrol etmek zamanıdır. 19 Ağustos’ta ay boyunca iletişimimizi zorlayan Merkür retrosu sona eriyor. Sizin için tutulmanın etkisiyle gelen seyahat ve eğitim planlarını gerçekleştirme zamanı. Ayrıca Jüpiter Neptün üçgeni ile aile içinde çözülmesi gereken ve gizlice halledilmesi gereken, özellikle de maddi kaynaklı konular var ise halledebileceksiniz.

#Oğlak: Pazartesi günü yaz başından beri geri harekette olan Mars, burcunuza geçiş yapacak. Birkaç ay önce koşturmacayla başladığınız bazı işlerin üzerinden geçme ve öncelik sırası yapma zamanı geldi. İki aydır daha çok bütçe işleriyle uğraşmaktaydınız, şimdi isteklerinizin üzerinden geçme ve hayatınızı kendinize göre planlama zamanı. 19 Ağustos’ta ay boyunca iletişimimizi zorlayan Merkür retrosu sona eriyor. Sizin için tutulmanın etkisiyle öne çıkan maddi kararları bir sonuca bağlama zamanı! Ayrıca Jüpiter Neptün üçgeni ile arkadaş çevreniz, yakın akrabalarınız ile keyifli iletişimler, seyahat ve tatiller sizi beklemekte.

#Kova: Yaz başından beri geri harekette olan Mars, Pazartesi günü Oğlak burcuna geçiş yapacak. Burcunuzdaki gerilemesi sürecinde yeterince siz de gerildiniz! Artık biraz daha arka planda durma zamanı. Ancak Oğlak burcundaki hareketi 12.evinizi tetiklediği için biriktirdiğiniz korku ve kızgınlıkları da ortaya dökebilir, aman dikkat. 19 Ağustos’ta ay boyunca iletişimimizi zorlayan Merkür retrosu sona eriyor. Sizin için tutulmanın etkisiyle gelen evlilik ve ortaklık anlaşmalarını imzalama zamanı! Ayrıca Jüpiter Neptün üçgeni ile kariyerinizde sizi maddi anlamda destekleyecek güzel bir gelişme bekleyin, derim.

#Balık: Pazartesi günü yaz başından beri geri harekette olan Mars, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Haziran sonundan beri stres ve gerginlikte doruk noktasındaydınız şimdi biraz sakinleme zamanı. Ancak bu günlerde biraz daha fazla arkadaş çevrenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.  19 Ağustos’ta ay boyunca iletişimimizi zorlayan Merkür retrosu sona eriyor. İş ortamında anlaşmak artık çok daha kolay olacak. Ayrıca Jüpiter Neptün üçgeni ile yurt dışı ve seyahatlerle bağlantılı, eğitim, kurslar ve kişisel gelişimle ilgili çok daha keyifli etkiler sizi beklemekte.