Astroloji Burç Yorumları Burçlar

6-12 Ağustos Haftalık Burç Yorumlarınız

Ağustos ayının ilk haftasını çoktan bitirdik bile. Bakalım bu hafta Yogini Astrolog Duygu Demir @dudemir.astrolojigurusu burcunuz ve özellikle 11 Ağustos’ta gerçekleşecek tutulma hakkında neler söyledi?

#Koç: 7 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçiyle birlikte sizin için ikili ilişkileri yönetme zamanı başlıyor. Bu görünüm 10 Eylül’e kadar olan dönemde partneri olan Koç’lar için çok daha uyumlu günler demek. İlişkisi olmayanlar ise ciddiye alacakları bir birlikteliğe adım atabilir. Aynı zamanda ortaklıklar yapmak için de oldukça uygun bir zaman dilimi.  10 Ağustos’a geldiğimizde ilişkileri temsil eden Venüs ile sert ve ciddi Satürn arasında zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki, özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarda iletişim ve dengeye dikkat. 2 yıldır meydana gelen Kova-Aslan aksı tutulmalarının ve ayrıca 2018’in son tutulması 11 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek. Bu Güneş tutulması oldukça güçlü bir Yeni Ay olarak, son iki yıldır aklımızda kurduğumuz belli başlı temaların gerçekleştirilmesi için güzel etkiler verecek. Bu tutulma ile sizin için ön plana çıkan konular çocuklar, hayattan keyif alma, kendi yeteneklerinizi ve sözlü ifade gücünüzü kullanarak yapacağınız anlaşmalar ve iletişim olacak.

#Boğa: 7 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçiyle birlikte sizin için kendinize bakma, dinlenme, sağlık ve spor ile ilgilenme zamanı başlıyor. 10 Eylül’e kadar olan dönemde eğer çalışıyorsanız ofis hayatınız daha keyifli olacaktır. Ofis ortamında yeni konuşmalar ve anlaşmalar zamanı demek. İlişkisi olmayan Boğa burçlarına ofis ortamından bir aşk gelebilir. Evcil hayvanlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir. 10 Ağustos’a geldiğimizde ilişkileri temsil eden Venüs ile sert ve ciddi Satürn arasında zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki, özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarda iletişim ve dengeye dikkat. Özellikle yurt dışı bağlantılı konular, seyahatler, eğitim ve akademi alanı ile günlük hayat arasındaki dengeyi kurmak zor olabilir. İşler tam da istediğiniz gibi gitmeyecektir. Biraz engelli koşu gibi düşünmekte fayda var bu dönemi. 2 yıldır meydana gelen Kova-Aslan aksı tutulmalarının ve ayrıca 2018’in son tutulması 11 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek. Bu Güneş tutulması oldukça güçlü bir Yeni Ay olarak, son iki yıldır aklımızda kurduğumuz belli başlı temaların gerçekleştirilmesi için biraz zorlayıcı etkiler verecek. Bu tutulma ile ev, yuva konuları ön plana çıkıyor. Bir süredir gerçekleştirmek istediğiniz ev alım – satım işleri için bir fırsat karşınıza çıkabilir ama koşullarından tam hoşlanmayabilirsiniz. Ya da yuvanız içinde belli tutumlarda revizyona gitmeniz gerekiyordur ve karşılıklı olarak anlaşmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Biraz gergin bir tutulma sizin için.

#İkizler: 7 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçiyle birlikte sizin için aşk arenası hareketleniyor. Bu görünüm 10 Eylül’e kadar olan dönemde yeni bir aşk, yepyeni hobiler ve de hayattan keyif almaya yönelik etkiler demek. 10 Ağustos’a geldiğimizde ilişkileri temsil eden Venüs ile sert ve ciddi Satürn arasında zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki, özellikle ikili ilişkilerde iletişim ve dengeye dikkat. Ofis içinde kadınlarla olan iletişiminize, yöneticilere ve de rekabete aman dikkat! 2 yıldır meydana gelen Kova-Aslan aksı tutulmalarının ve ayrıca 2018’in son tutulması 11 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek. Bu Güneş tutulması oldukça güçlü bir Yeni Ay olarak, son iki yıldır aklımızda kurduğumuz belli başlı temaların gerçekleştirilmesi için güzel etkiler verecek. Bu tutulma ile sizin için ön plana çıkan konular iletişim, anlaşmalar, eğitimler, seyahat, projeler, yakın akrabalar ve de belki de taşınma olacak.

#Yengeç: 7 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçiyle birlikte sizin için aile ile olan ilişkiler çok daha sıcak ve samimi bir hale bürünüyor. Özellikle ailedeki kadın büyüklerinizle daha çok vakit geçirmek, beraber tatiller yapmak isteyebilirsiniz. Evinizi güzelleştirecek yatırımlar yapmayı, dekorasyonu değiştirmeyi düşünebilirsiniz. 10 Ağustos’a geldiğimizde ilişkileri temsil eden Venüs ile sert ve ciddi Satürn arasında zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki, özellikle ikili ilişkilerde iletişim ve dengeye dikkat. Aile ve eşiniz arasında kalabilir, ailedeki büyüklerle iletişime dikkat etmek zorunda kalabilir, sevdiceğinizle ise sevgi paylaşımında ufak pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. 2 yıldır meydana gelen Kova-Aslan aksı tutulmalarının ve ayrıca 2018’in son tutulması 11 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek. Bu Güneş tutulması oldukça güçlü bir Yeni Ay olarak, son iki yıldır aklımızda kurduğumuz belli başlı temaların gerçekleştirilmesi için güzel etkiler verecek. Bu tutulma ile sizin için ön plana çıkan konular bütçe konusu. Ayrıca daha fazlasını istiyorum, ben buna değerim çığlıkları atarken bulabilirsiniz kendinizi.

#Aslan: 7 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçiyle birlikte iletişim, anlaşmalar, kısa seyahatler alanında hareketlilik olacak. Ayrıca yakın kadın akrabalarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yeni eğitimlere katılabilir, çevrenizde mekânlar keşfedebilirsiniz. 10 Ağustos’a geldiğimizde ilişkileri temsil eden Venüs ile sert ve ciddi Satürn arasında zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki, özellikle ikili ilişkilerde iletişim ve dengeye dikkat. Bazı anlaşmalar bozulabilir, akrabalarınızla sözlü iletişimde zorluklar yaşayabilirsiniz. 2 yıldır meydana gelen Kova-Aslan aksı tutulmalarının ve ayrıca 2018’in son tutulması 11 Ağustos’ta burcunuzda meydana gelecek. Bu Güneş tutulması oldukça güçlü bir Yeni Ay olarak, son iki yıldır aklımızda kurduğumuz belli başlı temaların gerçekleştirilmesi için güzel etkiler verecek. Zira iki yıldır hayatınızda değişmeyen alan kalmadı, bu da artık son dönemeç diyebiliriz. Hızlı değişimler ve belli başlı kararlar sizi bekliyor sevgili Aslan’lar.

#Başak: 7 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçiyle birlikte sizin için bütçe hesabı günleri başlıyor. 10 Eylül’e kadar olan dönemde paranızı arttırmak, yatırımlar ve biraz da keyfiniz için harcamak isteyeceksiniz. 10 Ağustos’a geldiğimizde ilişkileri temsil eden Venüs ile sert ve ciddi Satürn arasında zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki, özellikle ikili ilişkilerde iletişim ve dengeye dikkat. Aile ve evle ilgili beklenmedik harcamalar çıkabilir, evdeki erkekler ile paranın nereye harcanacağı konusunda bazı anlaşmazlıklar çıkabilir.  2 yıldır meydana gelen Kova-Aslan aksı tutulmalarının ve ayrıca 2018’in son tutulması 11 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek. Bu Güneş tutulması oldukça güçlü bir Yeni Ay olarak, son iki yıldır aklımızda kurduğumuz belli başlı temaların gerçekleştirilmesi için güzel etkiler verecek. Bu tutulma ile sizin için ön plana çıkan konular değişen ofis ortamı, yoğun bir günlük hayat, bunun getireceği psikolojik baskılar şeklinde olması muhtemeldir. Sağlığınıza özellikle dikkat edin bugünlerde.

#Terazi: 7 Ağustos’ta Venüs’ün burcunuza geçiyle birlikte sizin için 10 Eylül’e kadar aşkta, sevgi paylaşımında, kendinizi ifade etmede güzel etkiler başlıyor. Ayrıca parayla ilişkiniz de çok daha keyifli hale gelecek. 10 Ağustos’a geldiğimizde ilişkileri temsil eden Venüs ile sert ve ciddi Satürn arasında zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki, özellikle ikili ilişkilerde iletişim ve dengeye dikkat. Aile ve ailedeki kadınlarla olan iletişiminize özellikle dikkat etmekte fayda var. 2 yıldır meydana gelen Kova-Aslan aksı tutulmalarının ve ayrıca 2018’in son tutulması 11 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek. Bu Güneş tutulması oldukça güçlü bir Yeni Ay olarak, son iki yıldır aklımızda kurduğumuz belli başlı temaların gerçekleştirilmesi için güzel etkiler verecek. Bu tutulma ile sizin için ön plana çıkan konular arkadaşlar, aşk ve çocuklar. Bu alanlarda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

#Akrep: 7 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçiyle birlikte 10 Eylül’e kadar ilişkiler arenası biraz daha rölantide sizin için. İlişkileri daha gizli kapaklı yaşamak ya da baş başa kalmak isteyebilirsiniz bugünlerde. Ayrıca platonik ilişkilerde gündemde olacak. Yalnız Merkür’ün Retro olduğunu unutmamak lazım, gizli yaşanan ilişkiler ortaya çıkar, benden söylemesi.  10 Ağustos’a geldiğimizde ilişkileri temsil eden Venüs ile sert ve ciddi Satürn arasında zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki, özellikle ikili ilişkilerde iletişim ve dengeye dikkat. 2 yıldır meydana gelen Kova-Aslan aksı tutulmalarının ve ayrıca 2018’in son tutulması 11 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek. Bu Güneş tutulması oldukça güçlü bir Yeni Ay olarak, son iki yıldır aklımızda kurduğumuz belli başlı temaların gerçekleştirilmesi için güzel etkiler verecek. Bu tutulma ile kariyerinizde bir değişime gitmek istiyorsunuz. Yenilenme fırsatları kapınızı çalacaktır.

#Yay: 7 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçiyle birlikte 10 Eylül’e kadar sizi çok daha sosyal bir dönem beklemekte. Bekâr Yay’lar arkadaşlarının tanıştırmasıyla yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkisi olanlar ise beraber gezip tozup hayatın keyfini çıkaracak gibi duruyor. Ayrıca arkadaşlarınızla beraber işler yapmak isteyebilirsiniz. 10 Ağustos’a geldiğimizde ilişkileri temsil eden Venüs ile sert ve ciddi Satürn arasında zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki, özellikle arkadaşlarınızla ilişkinizde dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca gezerken bütçenin ayarını kaçırabilirsiniz, aman dikkat! 2 yıldır meydana gelen Kova-Aslan aksı tutulmalarının ve ayrıca 2018’in son tutulması 11 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek. Bu Güneş tutulması oldukça güçlü bir Yeni Ay olarak, son iki yıldır aklımızda kurduğumuz belli başlı temaların gerçekleştirilmesi için güzel etkiler verecek. Bu tutulma ile yurt dışı, yabancılar, eğitimler, kurslar ve seyahatler konusunda, ayrıca hukuk ve devlet bağlantılı işlerde yeni bir sayfa sizi beklemekte.

#Oğlak: 7 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçiyle birlikte 10 Eylül’e kadar odağınız kariyeriniz. İş yerinde yöneticiler ile gayet güzel bir iletişim sizi bekliyor. Yaptıklarınız takdir edilecek. Aynı zamanda bekâr Oğlak’lar iş ortamı vasıtasıyla yeni bir aşka yelken açabilir. 10 Ağustos’a geldiğimizde ilişkileri temsil eden Venüs ile sert ve ciddi Satürn arasında zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki, kariyeriniz adına alacağınız kararlar ve yöneticilerle olan iletişime dikkat! Kendinizi biraz kısıtlanmış, engellenmiş gibi hissedebilirsiniz. 2 yıldır meydana gelen Kova-Aslan aksı tutulmalarının ve ayrıca 2018’in son tutulması 11 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek. Bu Güneş tutulması oldukça güçlü bir Yeni Ay olarak, son iki yıldır aklımızda kurduğumuz belli başlı temaların gerçekleştirilmesi için güzel etkiler verecek. Siz de bu tutulma ile maddi konularda bir girişim yapacaksınız gibi duruyor. Ortak maddi kaynaklar, miras, ödemeler, borçlar, krediler ve de beklentiniz varsa primler konusunda güzel gelişmeler sizi bekliyor.

#Kova: 7 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçiyle birlikte 10 Eylül’e kadar ilişkiler arenası uzun mesafe aşklarına dönüşüyor sizin için! Bu dönemde kadın arkadaşlarınız ile uzaklara seyahate çıkabilir, tatillere gidebilirsiniz. Ayrıca yeni eğitimlere başlamak, kendiniz eğitimler verip para kazanmak için gayet uygun günler. Bekâr Kova’lar aşka seyahat esnasında ya da uzakta olan biriyle kavuşabilirler. İlişkisi olanlar ise beraber tatile çıkmak, günün tadını çıkarmak isteyecek. 10 Ağustos’a geldiğimizde ilişkileri temsil eden Venüs ile sert ve ciddi Satürn arasında zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki, seyahatlerde dikkatli olun, ilişkilerde gizli kapaklı tavırlardan uzak olun. 2 yıldır meydana gelen Kova-Aslan aksı tutulmalarının ve ayrıca 2018’in son tutulması 11 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek. Bu Güneş tutulması oldukça güçlü bir Yeni Ay olarak, son iki yıldır aklımızda kurduğumuz belli başlı temaların gerçekleştirilmesi için güzel etkiler verecek. Siz zaten bu tutulmaların getirdiği etkileri hayatınızı sil baştan değiştirerek oldukça yoğun bir şekilde yaşadınız. Eğer evliyseniz bu tutulmanın etkisi ile ilişkinizde yeni bir sayfa açabilir, bekârsanız ilişkinizi daha üst seviyeye taşımak isteyebilirsiniz. Ayrıca bu dönem ortaklıklar yapmak için de güzel etkiler mevcut. Sadece Merkür’ün Retro olduğunu unutmayın.

#Balık: 7 Ağustos’ta Venüs’ün Terazi burcuna geçiyle birlikte 10 Eylül’e kadar ortak maddi konular ile uğraşacaksınız. Eşiniz ya da ortağınızla olan kaynaklarınızı doğru yönetmek ana temalarınızdan biri olacak. 10 Ağustos’a geldiğimizde ilişkileri temsil eden Venüs ile sert ve ciddi Satürn arasında zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Arkadaş çevrenizle olan iletişime, arkadaşlarla beraber işler yapma konusuna, sosyalleşeyim derken bütçenizi nasıl kullandığınıza daha çok dikkat etmeniz gerekecek.  2 yıldır meydana gelen Kova-Aslan aksı tutulmalarının ve ayrıca 2018’in son tutulması 11 Ağustos’ta Aslan burcunda meydana gelecek. Bu Güneş tutulması oldukça güçlü bir Yeni Ay olarak, son iki yıldır aklımızda kurduğumuz belli başlı temaların gerçekleştirilmesi için güzel etkiler verecek. Bu tutulmanın etkisi ile günlük hayatınızda birçok değişim meydana geliyor. Ofis ve iş ortamınızda organizasyonel değişimler olabilir, sağlık ve spor ile çok daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Her durumda yeni bir sayfa açacağınızı söyleyebiliriz.